в аvx? 5600x на свої 4650 до 120ватт кочегарить з налаштованою курвою
Новости
Последние статьи и обзоры
5800x3d почему скачет температура?
-
Геральт
Member
SERGBILL
Для чого мені той аvx512, де я його використаю?
NST1983 заради AVX512 D15 на воду поміняв?
Тестувати треба в режимах, в яких проц і буде використовуватись. Може кому той аvx512 треба, мені - ні
А стабільність і без аvx потестувати можна.
Тестувати треба в режимах, в яких проц і буде використовуватись. Може кому той аvx512 треба, мені - ні
-
SERGBILL
Member
тоді можна його взагалі до 65ватт скрутити та бокс поставитиГеральт: ↑ 04.10.2025 13:30 SERGBILL
Тестувати треба в режимах, в яких проц і буде використовуватись. Може кому той аvx512 треба, мені - ні![]()
-
Геральт
Member
SERGBILL
Можна. От тільки в моїх сценаріях при поточних налаштуваннях втрати швидкодії якщо і є, то в межах похибки.
А кому треба кочегарити 5600X до 120Вт бере і кочегарить. То ж справа індивідуальна
Можна. От тільки в моїх сценаріях при поточних налаштуваннях втрати швидкодії якщо і є, то в межах похибки.
А кому треба кочегарити 5600X до 120Вт бере і кочегарить. То ж справа індивідуальна
-
SERGBILL
Member
згоден, принцип достатньості)Геральт: ↑ 04.10.2025 13:36 SERGBILL
А кому треба кочегарити 5600X до 120Вт бере і кочегарить. То ж справа індивідуальна![]()
-
Devijack
Member
Я всі питання з 5700X3D вирішив через настройку PBO -30 при цьому продуктивність підрастає. А так температури напрягали, кулер виє а радіатор холодний.