Пам'ятаю як страдав на мантіс лордах в першій на клавомишіГеральт: ↑ 05.09.2025 11:58 Взяв, але на клаві не зручно. Може колись ще спробую
Новости
Последние статьи и обзоры
Інді-гра Hollow Knight: Silksong викликала небувалий інтерес та увійшла до трійки найпопулярніших ігор Steam
-
daesz
Member
-
waryag
Member
Так, вбудований, з нормальною індикацією.zalizo_org: ↑ 05.09.2025 13:58 В нього акум вбудований? І взагалі, як він у порівнянні з Xbox series x контролером?
На мій невибагливий погляд - на рівні з дуалшоком 4, зручніше для ПК, без тачпада, і вібро простіше. З іксбоксовським не порівняю, але думаю, що плюс-мінус.
У багатьох моделях китайці ставлять стіки на датчиках Хола, що більш довговічні, але (начебто) менш точні. Я різниці не побачив.
Це старша модель, з плюшками накшалт докстанції, пелюсток і т.п. А у консольних геймпадів навіть донгл не завжди є в комплекті.Enjthesilence: ↑ 05.09.2025 14:13 так в нього прайс вже нормального геймпада
Молодших цілком достатньо для вирішення питання (а чи потрібен мені геймпад?).
-
daesz
Member
Крістофер Ларкін в штат не входить, девелопери говорили про це ще після релізу першої частини. Він просто їхній хороший друг і погодився написати їм саундтрек, тож їх всього 3waryag: ↑ 05.09.2025 16:27Силксонг сделали четыре(!) человека
-
waryag
Member
Я вважаю саундтрек невід'ємною частиною будь-якої гри. Тож не важливо, був композитор включений в штат чи ні, він вніс важливий внесок у створення гри.daesz: ↑ 05.09.2025 17:02Крістофер Ларкін в штат не входить, девелопери говорили про це ще після релізу першої частини. Він просто їхній хороший друг і погодився написати їм саундтрек, тож їх всього 3
-
SaxOFFoN
Member
zalizo_org
Ознайомтесь з оглядами по темі, в 2025 є купа цікавих геймпадів на Алі по 20-100 доларів, те що в діапазоні 50 - якісніше та функціональніше ніж оригінальний іксбокс. Кажу як власник двох боксових геймпадів, які вже використовуються тільки з консоллю)
Ознайомтесь з оглядами по темі, в 2025 є купа цікавих геймпадів на Алі по 20-100 доларів, те що в діапазоні 50 - якісніше та функціональніше ніж оригінальний іксбокс. Кажу як власник двох боксових геймпадів, які вже використовуються тільки з консоллю)
-
Барбарис
Member
Маю провідний GameSir G7 SE - зручний та має найшвидший відгук. Не знаю нащо, але в тестах ніби помітно. Взяв через колір та скидку виробнику десь за тисячу, поки тільки ахілес пробував на ньому - зручно.
-
daesz
Member
Тим не менше - є різниця, коли композитор фрілансер (от як Ларкін), а коли штатний (наприклад, як Акрі чи Аркенстон у блізардів).waryag: ↑ 05.09.2025 17:26Я вважаю саундтрек невід'ємною частиною будь-якої гри. Тож не важливо, був композитор включений в штат чи ні, він вніс важливий внесок у створення гри.daesz: ↑ 05.09.2025 17:02Крістофер Ларкін в штат не входить, девелопери говорили про це ще після релізу першої частини. Він просто їхній хороший друг і погодився написати їм саундтрек, тож їх всього 3
-
Kyro
Member
Можно пример китайского безпроводного геймпада за 50 у.е качественее чем оригинальный боксовый.SaxOFFoN: ↑ 05.09.2025 20:19 zalizo_org
-
Muttabor
Member
Как по мне, даже базовый Xbox Controller все же получше будет. 8BitDo хоть и предлагают больше функционала за меньшие деньги, но у них имеются проблемы с контролем качества, достаточно отзывы на Reddit почитать.SaxOFFoN: ↑ 05.09.2025 20:19те що в діапазоні 50 - якісніше та функціональніше ніж оригінальний іксбокс.
- спойлер
-
https://www.reddit.com/r/8bitdo/comment ... wrong_here
https://www.reddit.com/r/8bitdo/comment ... _rb_button
- спойлер
-
waryag
Member
Вы думаете, что у геймпадов от Сони и Майков нет брака?Muttabor: ↑ 05.09.2025 22:31Как по мне, даже базовый Xbox Controller все же получше будет. 8BitDo хоть и предлагают больше функционала за меньшие деньги, но у них имеются проблемы с контролем качества, достаточно отзывы на Reddit почитать.SaxOFFoN: ↑ 05.09.2025 20:19те що в діапазоні 50 - якісніше та функціональніше ніж оригінальний іксбокс.Сам в прошлом году брал 8BitDo Pro 2 Bluetooth Controller (Hall Effect), так у него из коробки уже была проблема с левым стиком.
- спойлер
- https://www.reddit.com/r/8bitdo/comment ... wrong_here
https://www.reddit.com/r/8bitdo/comment ... _rb_button
- спойлер
- 8bit.png
-
Igbin
Member
А как у него с поддержкой игр? И вообще если сравнить с дуалсенс?erkins007: ↑ 05.09.2025 23:53Эх если бы, у нас щас у женщин есть все права человека, а у мужчин право или платить за бронь или пойти в окоп.Rucha: ↑ 05.09.2025 16:19в цивільному житті "баба" та "пацан" мають рівні права
Отправлено спустя 3 минуты 19 секунд:Flydigi apex 5- адаптивные тригеры, крайне приятные материалы, встроенный акум, стики на хола с регулируемым усилением и прочие фишки. Чисто геймпад без дока будет стоить 60$ на тему щас по скидке. Я взял полный комплект за 100 и пока очень доволен, хотя до этого тоже не признавал ничего кроме оригинальных иксбоксовский с времён х360Kyro: ↑ 05.09.2025 21:46Можно пример китайского безпроводного геймпада за 50 у.е качественее чем оригинальный боксовый.
-
maxud_b
Member
Звичайно були. Згадаемо Жанну Дарк, Елезавету І і Марію Стьарт що чубился між собою, катьку 2...daesz: ↑ 06.09.2025 04:19 Впевнений, що в історії були ще жінки які починали війни або були причиною початку воєн![]()
А щодо ХК, пройшов якось повз мене, треба надолужити і старенький геймпад logitech F310 є. Ідеально працює років десять, зараз дрони в Liftoff періодично ганяю, щоб навички не втрачати.
-
deangelis
Member
Ну от...добре що хоч експедиція 33 розпіарена тепер не буде грою року.
Ніколи не грав в Hollow Knight , але судячи з відео цікаво чим ця гра краща за Ori?
Ніколи не грав в Hollow Knight , але судячи з відео цікаво чим ця гра краща за Ori?
-
erkins007
Member
Ни разу, равные права это в том числе и равен обязанности. Права без обязанностей это привилегии.kairo: ↑ 06.09.2025 00:58Це якби логічно
Отправлено спустя 4 минуты 44 секунды:
Если не брать адаптивные тригеры, то там поддержка абсолютная - он везде определяется как иксбокс геймпад и работает аналогично.Igbin: ↑ 06.09.2025 02:47А как у него с поддержкой игр? И вообще если сравнить с дуалсенс?
Если же адаптивные тригеры брать, то там список поддерживаемых игр не такой большой и работает он там в двух режимах - в играх от Сони и других играх с поддержкой дуалсенс он работает в режиме дуалсенс нативно (кнопки от Сони, тригеры нативно работают как в дуалсенсе), в играх же где нет поддержки дуалсенса у него есть своя прога которая добавляет поддержку адаптивных триггеров в игру, но список игр ограничен.
-
SaxOFFoN
Member
Kyro
От у мене зараз Vader 4 Pro, в результаті оригінальні від боксу припадають пилюкою і вмикаються тільки разом з xbox)
Основні переваги для мене:
1. Зовсім інакше натискаються кнопки(це як порівнювати бюджетну мишку і якусь топ сегменту)
2. Точніші й комфортніші стіки з регулюванням зусиль
3. Додаткові кнопки, які ти дійсно використовуєш
По тригерах +- аналогічно. Вони різні, але не можу сказати де краще.
В цілому порівнюючи ці два геймпади - боксовий відчувається як бюджетніший та простіший у всьому.
У товариша ще є KK3 Max, ним теж задоволений, ціна така ж.
От у мене зараз Vader 4 Pro, в результаті оригінальні від боксу припадають пилюкою і вмикаються тільки разом з xbox)
Основні переваги для мене:
1. Зовсім інакше натискаються кнопки(це як порівнювати бюджетну мишку і якусь топ сегменту)
2. Точніші й комфортніші стіки з регулюванням зусиль
3. Додаткові кнопки, які ти дійсно використовуєш
По тригерах +- аналогічно. Вони різні, але не можу сказати де краще.
В цілому порівнюючи ці два геймпади - боксовий відчувається як бюджетніший та простіший у всьому.
У товариша ще є KK3 Max, ним теж задоволений, ціна така ж.
-
fleagull
Member
А її вже хаять. Вчора у стімі було 89% позитивних відгуків. Сьогодні вже позитивних 82%Ostin: ↑ 05.09.2025 13:23 Так, ця гра виключно під геймпад. Суджу по першій частині.
Щодо ажіотажу, то трішки переживаю, щоб не було як з кіберпанком. Коли завищені очікування та маркетинг зробив свою чорну справу на старті. Найкраще, що може бути: це просто робиш гру - а вона по факту вистрілює і стає зірковою. Це про першу частину. Найгірше - це довгобуд з очікуваннями шедевра. Ну це буде просто диво буде, якщо гру не почнуть хаяти за те, що "така ж само і нічого нового", або за те, що "якась інша". Величезний тиск.
Негативних відгуків стає все більше. + Через хайп грою зацікавилося дуже багато людей, які взагалі ніколи не грали 2д платформери/метроідванії. А гра для таких людей буде складною, тому від них теж можна очікувати негативних відгуків
-
unclemax
Member
є кооператив? Вдвох можна грати?
-
Muttabor
Member
Большое количество негативных отзывов - на китайском. Из-за некачественной локализации, китайцы решили обвалить рейтинг игре.fleagull: ↑ 06.09.2025 16:11А її вже хаять. Вчора у стімі було 89% позитивних відгуків. Сьогодні вже позитивних 82%
Негативних відгуків стає все більше.
- спойлер
-
Tiufin
Member
Пройшов першу частину (не знаю навіщо. Напевно попався на уловку розробників щодо виклику, який гра кидає гравцю своєю складністю), але більше взагалі не тягне. Суцільна нервотрьопка - не гра, а мастурбація із таймінгами та безкінечними перепрохожденнями одних і тих же маршрутів.
До речі, певні ділянки (ті, що з шипами) набагато простіше було пройти саме на клаві, а не на джойстику.
До речі, певні ділянки (ті, що з шипами) набагато простіше було пройти саме на клаві, а не на джойстику.
Последний раз редактировалось Tiufin 07.09.2025 18:16, всего редактировалось 2 раза.
-
nv_ua
Member
proos
Аналогічно не зміг осилити + треба лазити по 10 разів весь рівень, аби зрозуміти, що тобі було туди не потрібно.
Аналогічно не зміг осилити + треба лазити по 10 разів весь рівень, аби зрозуміти, що тобі було туди не потрібно.