Новости
Последние статьи и обзоры
Розробники не планують додавати трасування променів у Battlefield 6
-
Artempo100
Member
Та невже
-
lewerlin
Member
РТ- блоки вже окремо.
Отправлено спустя 1 минуту 54 секунды:
Я увімкнув в аж одній грі, де воно імплементовано художньо, а не для галочки. І ту робили китайці.kalakawa: ↑ 29.08.2025 18:52 За три года владениям эртэиксам включал только бенчмарки погонять
-
Enjthesilence
Member
не розумію істерики, майже в кожній сучасній грі поки ще є можливість вимикати ретрейсинг.
-
Vpupkin
Member
Вони хоч траву що малюється далі носа додали? Бо у всіх попередніх БФ були жахливі лоди і тіні у квадратик.
-
Tetronga
Member
Тіні і тут убогі, але що поробишVpupkin: ↑ 29.08.2025 19:56 Вони хоч траву що малюється далі носа додали? Бо у всіх попередніх БФ були жахливі лоди і тіні у квадратик.
В принципі в таким темпом гри це швидко перестає чіпляти око і ти спокійно граєш
-
Enjthesilence
Member
якщо об'єктивно оцінити рівень графіки, просто порозглядати все навколо, модельки, подивитись на те саме освітлення, особливо в приміщеннях, то нічого тут абсолютно нема в цій грі, але воно й не требаVpupkin: ↑ 29.08.2025 19:56 Вони хоч траву що малюється далі носа додали? Бо у всіх попередніх БФ були жахливі лоди і тіні у квадратик.
-
den888
Member
Є таке, перечитав, кому пропустив.qball: ↑ 29.08.2025 18:50у BF5, у часи релізу BF1 ніяких rtx у нвідіа не булоTelcontar: ↑ 29.08.2025 18:44 Ох, пам'ятаю як на релізі Battlefield 1 піарили ці відображення у калюжах і як тепер не можна було жити без RTX![]()
-
kak_tak
Member
Наконец, хоть кто то слез с кожанной иглы, хороший отпор от крупного разработчика в сторону пользователей
-
kalakawa
Member
Electronic Arts? в сторону пользователей?kak_tak: ↑ 29.08.2025 21:28 Наконец, хоть кто то слез с кожанной иглы, хороший отпор от крупного разработчика в сторону пользователей
Просто сэкономили на двойной работе
-
erkins007
Member
Тогда какой смысл было брать нвидию? Брали бы Радеон там секта "лучи не нужны, тензоры не нужны" была жива вплоть до выхода 9000 линейки.kalakawa: ↑ 29.08.2025 18:52 Туда её
За три года владениям эртэиксам включал только бенчмарки погонять
Я не спорю есть игры где лучи для галочки сделаны и есть они или нет вообще побоку, но в том же кибере или Индиане режим трассировки пути кардинально меняет картинку.
-
Mercator
Member
фізикс не відмер, його вмонтували у рушії. більшість фізики що є у іграх, робиться на основі фізиксу.lamer: ↑ 29.08.2025 17:42 rtx відмирає як і physx. r.i.p.
-
kalakawa
Member
В смысле зачем, ради единственной стоящей технологии придуманной со времён шейдеров - длсс(то есть безальтернативного сглаживания), ну и фг как выход в высокогерцовкуerkins007: ↑ 29.08.2025 22:47Тогда какой смысл было брать нвидию? Брали бы Радеон там секта "лучи не нужны, тензоры не нужны" была жива вплоть до выхода 9000 линейки.kalakawa: ↑ 29.08.2025 18:52 Туда её
За три года владениям эртэиксам включал только бенчмарки погонять
Я не спорю есть игры где лучи для галочки сделаны и есть они или нет вообще побоку, но в том же кибере или Индиане режим трассировки пути кардинально меняет картинку.
-
evenmore
Member
Ну и чудесно
Поиграл в бету на 6900xt в 4к
Жанр уже явно не мой, но в целом нормально
Хотя в другом сейчас 4090 стоит. Разницы в подобных играх с лучами/без лучей не замечаю
Да и вообще субъективно особо не замечаю, честно говоря
Поиграл в бету на 6900xt в 4к
Жанр уже явно не мой, но в целом нормально
Хотя в другом сейчас 4090 стоит. Разницы в подобных играх с лучами/без лучей не замечаю
Да и вообще субъективно особо не замечаю, честно говоря
-
MqM
Member
Взагалі час повертатися до технологій 90х, геть усі шейдери і бампи! Ігри мають працювати виключно на всіх компютерах (що за дискримінація за матеріальним станом), от гарний приклад Дум, який запускають на всьому. От даєш батлу в стилі першого Дум!kak_tak: ↑ 29.08.2025 21:28 Наконец, хоть кто то слез с кожанной иглы, хороший отпор от крупного разработчика в сторону пользователей
-
gregory_amd
Member
А ШО, так можно было.. "тамкомутопосветлело"... надеюсь это задаст новый вменяемый тренд
-
Nehrk
Member
Бред пошел на спад? Я еще когда купил 2080 ради метро понял что меня куртка надел 
-
MessiaH
Member
Лучи это вообще не про красоту, эта фишка больше для разработчиков, которая позволяет им перекинуть часть работы на видеокарту
-
Ostin
Member
Це ж безумство! (с) шкірянка
-
Melofon
Member
В официальных системных требованиях для 4K при 60 кадрах в секунду упоминается видеокарта GeForce RTX 4080, и это без апскейлинга. По современным меркам такие требования можно считать очень щадящими.
Для сетевого шутера требования для 4к 60фпс без трассировки это щадящие?
Пфффф, там должно быть хотя бы 100 фпс с такой картой и это минимально желательный фпс для онлайн-шутера бо 60 это уже маловато для шутеров, по ходу автор 4080 уже считает среднячковой картой, ладно бы там была 4070-4070супер или 5070 для 60фпс без трассировки, а тут 4080
, нифига они не щадящие для игры где вообще нет трассировки и которая в первую очередь онлайн-шутер!
Для сетевого шутера требования для 4к 60фпс без трассировки это щадящие?
-
den55den
Member
Цікаво вийде колись 2143, було б круто, свого часу 2142 дуже подобалась.