Огляд та тестування материнської плати ASUS TUF GAMING X870E-PLUS WIFI7 для платформи AMD Socket AM5

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

mrigi: 26.08.2025 12:43 така кількість реклами асуса приведе до того, що від них всі блювати скоро будуть
Краще чим реклама MSI

Відправлено через 2 хвилини 7 секунд:
kairo: 27.08.2025 13:19
МОНАХ: 27.08.2025 09:11батарейка тут не засунута чорт-зна-куди-де-не-світить-сонце, як на Томагавках.
За більш, як двадцять років користування ПК, ні разу не замінював батарейку, що на своїх ПК, що на робочих, яких в нас більше десятка.
За життя міняв батарейку 3 рази (не собі), при чому не такі вже й старі ті кудахтери були, може років 10 :rotate:
kairo
Member

pelia: 28.08.2025 21:38За життя міняв батарейку 3 рази (не собі), при чому не такі вже й старі ті кудахтери були, може років 10
Раз на десять років можна відкрутити 4 шурупи і зняти боковий радіатор, батарейка за ним ;)
Alpesyn
Member

Martix: 28.08.2025 18:12 - звуковушек толковых под PCI-E нет,
Как я живу с АЕ-9, до сих пор без крови в ушах?
pelia
Member

kairo: 28.08.2025 21:55
pelia: 28.08.2025 21:38За життя міняв батарейку 3 рази (не собі), при чому не такі вже й старі ті кудахтери були, може років 10
Раз на десять років можна відкрутити 4 шурупи і зняти боковий радіатор, батарейка за ним ;)
Так і я за те, не бачу проблеми 2 розташуванні
МОНАХ
Member

avuremybe: 27.08.2025 19:19 Ну і питання зручності. Вони тут з усіх щілин намагаються покричати своїми пародіями на асусовські зручності, але на банальну колодку заднього вентилятора, яка була навіть на офісних дошках ще в нульових, вони не спромоглися.
► Так, Асус в цьому відношенні більш... класичний, здебільшого, "горбатого" не так часто "ліпить"...
► Але що до зручності, то - зараз на роботі друга машина ТУФ-овський ноут для рендеру, часто доводиться ковирятись в Арморі, часом в біосі - MSI-вські біос уефі та Центр - мені якось більш спідручними здаються :shuffle: (Армор, правда, не так давно оновився, то якось простіше з ним в цьому сенсі стало).
МОНАХ
Member

avuremybe: 27.08.2025 09:25 А от те, що вони поклали в коробку наклейки на батарейку, яка захована під радіатор, мене знатно повеселило. :gigi:
► ... дійшли руки нарешті: дійсно - :D шість наклейок, Карл! ШІСТЬ! :laugh: До материнки, на яку жодної не вдасться наклеїти... Н-да... по принципу "аби було". :D
Ответить