Рольову гру Vampire: The Masquerade — Bloodlines 2 обіцяють випустити в жовтні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
yariksom
Member

Повідомлення

якщо денуву не прикрутять то буде все нормально :shuffle:
зрозуміло буде чи платити за це чи ні :idea:
zalizo_org
Member

Повідомлення

Першу так і не пройшов. Таке глючне воно було...
Ray2000gt
Advanced Member

Повідомлення

zalizo_org: 20.08.2025 21:20 Першу так і не пройшов. Таке глючне воно було...
Для мене основною перешкодою все ж була велика кількість неочевидних моментів. Ігровий процес перетворився на відтворення гайду з проходження. Потім набридло, прочитав гайд до кінця та й все. :rotate:
Draqoon
Member

Повідомлення

NUN4AG: 20.08.2025 16:21 Після анонсу VTMB2 була в ТОПі мого вішліста, але далі все пішло кудись не туди - скандали з Авеллоном, виробниче пекло з купою переносів та переробок.
Я оригінал та сіквел не проходив (тоді ще не цікавився РПГ і тільки захопився ПК іграми), але цей проєкт чекав навіть не зважаючи на те, що це вже гра по мотивам, а не те, що нам анонсували.
Я був скептично налаштований і здивувався якби релізний проєкт тягнув би більше ніж на 6/10 і не мав би проблем з оптимізацією та відчувався б на 100% завершеним, але все одно хотілося подивитися що вийшло з цього продукта складної творчої долі.
Але необхідність платити додаткові 730₴ за доступ до всіх кланів - це дно.
1459₴ - це вже ціна на грані зашквару для проєкту з таким творчим "мокрим слідом", а преміальність попередньо вирізанного з фінальної версії контенту особисто для мене є максимально демотивуючим фактором :puke: .
Якщо і придбаю тепер гру, то робитиму це навіть не з 30-50%, а коли вони благатимуть купити її сидячи біля метро з табличкою "95% discount" :facepalm:
Або це буде як dying light 2 або як dead island 2 :gigi:
NUN4AG
Member

Повідомлення

Draqoon: 21.08.2025 02:45Або це буде як dying light 2 або як dead island 2 :gigi:
Доволі влучні аналогії.
спойлер
На сіквелі Мертвого Острова (історія розробки якого максимально нагадуває випадок сабжа) я свого часу поставив хрест після кількох змін розробників та переносів. Хоча не сказати, що мої очікування були дуже високими після оригіналу (де трейлер виявився глибшим та драматичнішим за всю гру, яку тем не менше я проходив у коопі і вона заслуговувала свої 6-7 балів). Особисто ще не проходив, але судячи з відгуків та побаченого вони дійсно змогли.
А ось в Dying Light 2, яка після тріумфу оригінала та дебютної демонстрації геймплея сіквела була в ТОП-3 мого вішліста, особисто я розчарувався відразу після історії з Авеллоном (знову ж таки привіт Bloodlines 2). Проходжу її тільки зараз щоб встигнути до релізу Beast-а. Враження абсолютно не ті, що після оригіналу. Атмосфера, сюжет, геймплей навіть близько не тягнуть на враження з оригіналу. Може не все й так погано, але це мав бути прогрес, а не регрес після стількох років.
Beast поки чекаю зі стриманним оптимізмом (він більше нагадує оригінал + повернення Крейна), але предзамовляти після DL2 не ризикну.
Ektalion
Member

Повідомлення

Tetronga: 20.08.2025 19:55 Давайте купувати кота в мішку в часи, коли кожна третя ААА гра це скам і кал. Круті поради від геймерів :facepalm:
Котом в мішку можна назвати абсолютно новим проектом, про який мало що відомо і тд. Любий друже , наступного разу спробуй тонше.
waryag
Member

Повідомлення

Ektalion: 20.08.2025 16:26Що заважало у 2019 році зробити предзамовлення? Тоді ціна була в районі 900-1000 грн за делюкс. Сам особисто робив. Курс долара і тд змінився з цього часу.
Відсутність об'єкту передзамовлення?
Факт, що сабж став раком ігрової індустрії?
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

waryag: 21.08.2025 14:01
Ektalion: 20.08.2025 16:26Що заважало у 2019 році зробити предзамовлення? Тоді ціна була в районі 900-1000 грн за делюкс. Сам особисто робив. Курс долара і тд змінився з цього часу.
Відсутність об'єкту передзамовлення?
Факт, що сабж став раком ігрової індустрії?
тогда то как раз ничего сомнений в будущей состоятельности не вызывало, ни студия разработчик, ни ведущий геймдизайнер, ни сценарист нарративщик.

Просто что бы освежить память, посмотрите какая игра могла бы выйти если бы проект не закрыли:
waryag
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 21.08.2025 17:25тогда то как раз ничего сомнений в будущей состоятельности не вызывало, ни студия разработчик, ни ведущий геймдизайнер, ни сценарист нарративщик.

Просто что бы освежить память, посмотрите какая игра могла бы выйти если бы проект не закрыли:

:lol:
Могла выйти, а могла и не выйти. Не вышла - значит, все было нерадужно и были веские причины перезапускать разработку.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

waryag: 21.08.2025 17:48 Не вышла - значит, все было нерадужно и были веские причины перезапускать разработку.
Нет, не значит (истинная причина передачи проекта скорее всего лежит в бюджетах на разработку). Во многом на затянувшиеся сроки разработки повлияло два фактора: скандал вокруг персоны Авелона и COVID-19 который затянул сроки сдачи проекта когда всех принудительно отправили в локдаун.

В сухом остатке, мне нравится гораздо меньше то что показывают сейчас, чем то что показывали 5 лет назад. Начиная от PR-раскрутки проекта, команды которая изначально делала игру, заканчивая выбором движка, арт-дирекшена и выстрела себе в колено гениальных маркетинговых решений продавать кланы за деньги.
Ektalion
Member

Повідомлення

waryag: 21.08.2025 14:01 Факт, що сабж став раком ігрової індустрії?
З якого дива?
Shaolin_Style: 21.08.2025 19:33 В сухом остатке, мне нравится гораздо меньше то что показывают сейчас, чем то что показывали 5 лет назад. Начиная от PR-раскрутки проекта, команды которая изначально делала игру, заканчивая выбором движка, арт-дирекшена и выстрела себе в колено гениальных маркетинговых решений продавать кланы за деньги.
Chinese Room не ноунейм студія. В них є хороші ігри - для прикладу Dear Esther і зовсім свіжа Still Wakes the Deep. З того, що грав.

Рекомендую дочектися для початку гру і не робити поспішних висновків. Я особисто зробив замовлення ще в літку 19го року і буду радий вдалій ігрі.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Ektalion: 21.08.2025 20:39
Chinese Room не ноунейм студія. В них є хороші ігри - для прикладу Dear Esther і зовсім свіжа Still Wakes the Deep. З того, що грав.
Конечно они не полные ноунеймы, но делать walking simulator не равно сделать рпг уровня Troika Games. Такие крупные проекты даже у талантливых студий обычно не получаются с первого раза.
Ektalion: 21.08.2025 20:39 Рекомендую дочектися для початку гру і не робити поспішних висновків. Я особисто зробив замовлення ще в літку 19го року і буду радий вдалій ігрі.
Тоже самое, предзаказ был оформлен в тот же день как стартовали предзаказы. Но после всего этого производственного ада, я от нее вообще ничего не жду и вам не советую, так будет меньше шансов разочароваться в финальном качестве продукта. Имхо но все указывает на то что проект получится в лучшем случае посредственным и окончательно похоронит хайп вокруг WoD как бренда.
Відповісти