IronWithin: ↑
14.08.2025 03:05
MqM: ↑
13.08.2025 20:16
А можна не видавати припущення зроблені по трейлеру в якому практично нічого немає по не випущеній гри? А то мені це зрадониття від геймерів останнім часом набридає, але при тому там де треба скаржитися вони хавають одне і теж тисячу разів, як з вгоами юбіків
Щодо бездарного азійського геймплею, то ви не граєте усі японські ігри?
І сюжет в японців поганий?
Корейські розробники не китайські, що за мода всіх в кучу змішувати.
Як ці всі гнівні коментарі сприймати, для мене це те саме, що слухати гнівні коментарі бабок на ринку з їх глибокими розлумами про економіку та політику.
Відправлено через 11 хвилин 43 секунди:
Пс мене дуже смішать люди, які там як аргументи використовують вони схожі в технічному і художньому плані
Мене, як модера і дизайнера з художньою освітою дуже веселять ці розповіді дилетантів.
Однакова кольорова гама, о Боже!
Схожі чимось костюми, о Боже, а так то нічо, що в більшості європейських народів є схожості, як в архітектурі та одязі) Тільки от ніхто не каже, що гра про Францію те саме, що про Італію і тд.
Тут жаліються про блюр в іграх, але в когось блюр в очах і не може побачити відмінності.
Всім треба такий контраст, наче це ігри мають бути по міфам рептилоїдів - щоб навіть тупому та сліпому була помітна різниця!
І механіки де треба клешнями і щцпальнями обвиватися, а то уявіть щось десь буде подібне.
В чому сенс того ниття, не любите азійські ігри, то хто заставляє їх грати?
В одному лише стімі виходять десятки тися ігор щороку.
Створіть фінансовий попит, щоб робили ігри про каравани, які можна грабити і де можна гареми уганяти
Перше, це не ниття, це обговорення.
Друге, не треба грати в абсолютно всі ігри щоб знати хто що приблизно випускає і на що спроможний, достатньо грати в найкращих представників.
Третє - пофіг ви модер чи дизайнер, ми чіпляємо не тільки графіку!
Четверте - більша половина того що ви написали - якась хрінь, формулюйте думку краще і коротше… Все що зрозумів це те що вам не подобається коли наперед висловлюють недовіру азіатському розробнику, або скептично ставляться до їх анонсів, ну не подобається й пофіг якось, грали б в ігри, трохи розуміли б за що люди тут розмови ведуть, а так про що сперечатися?))
По перше обговорення засноване на фактах, а не фаниазіях
По друге, то всі корейці не спроможні випустити адекватну гру? Взагалі вішати шаблони справа невдячна.
По третє, ви кажете не чіпляжтесь за графіку, хоча з трейлеру можна зрозуміти тільки саму графіку

Дуже розсмішило
Четверте не хрінь, просто критерії дуже примітивні, і якби більш знайомий як все влаштоване і якраз ігри граю. А ще не екстрасенс
Відправлено через 17 хвилин 59 секунд:
Enjthesilence: ↑
13.08.2025 22:45
MqM: ↑
13.08.2025 20:16
А можна не видавати припущення зроблені по трейлеру в якому практично нічого немає по не випущеній гри? А то мені це зрадониття від геймерів останнім часом набридає, але при тому там де треба скаржитися вони хавають одне і теж тисячу разів, як з вгоами юбіків
Щодо бездарного азійського геймплею, то ви не граєте усі японські ігри?
І сюжет в японців поганий?
Корейські розробники не китайські, що за мода всіх в кучу змішувати.
Як ці всі гнівні коментарі сприймати, для мене це те саме, що слухати гнівні коментарі бабок на ринку з їх глибокими розлумами про економіку та політику.
Відправлено через 11 хвилин 43 секунди:
Пс мене дуже смішать люди, які там як аргументи використовують вони схожі в технічному і художньому плані
Мене, як модера і дизайнера з художньою освітою дуже веселять ці розповіді дилетантів.
Однакова кольорова гама, о Боже!
Схожі чимось костюми, о Боже, а так то нічо, що в більшості європейських народів є схожості, як в архітектурі та одязі) Тільки от ніхто не каже, що гра про Францію те саме, що про Італію і тд.
Тут жаліються про блюр в іграх, але в когось блюр в очах і не може побачити відмінності.
Всім треба такий контраст, наче це ігри мають бути по міфам рептилоїдів - щоб навіть тупому та сліпому була помітна різниця!
І механіки де треба клешнями і щцпальнями обвиватися, а то уявіть щось десь буде подібне.
В чому сенс того ниття, не любите азійські ігри, то хто заставляє їх грати?
В одному лише стімі виходять десятки тися ігор щороку.
Створіть фінансовий попит, щоб робили ігри про каравани, які можна грабити і де можна гареми уганяти
дуже смішать люди, які щось намагаються довести іншим в інтернеті і абсолютно не можуть сприйняти факт того, що їх думка може відрізнятись від чужої) навіщо ти реагуєш на це? "не делетант" ти наш. чи від того, що ти "модер і дизайнер" - це має когось переконати? ігри схожі, експлойтять однаковий рушій, однаковий жанр і в 4 з 5 названих мною ігор основані на
китайській міфології, одяг і архітектура дуже схожі, уяви собі, дуже багато ідентичних мотивів банально через сетінг, не кажучи про однаковий жанр, екшн рпг від 3 особи.
претензія "не судити" по трейлеру, це торба) вони створені щоб гру мені продати і майже завжди показують краще що в ній є (а іноді навіть і чого нема), "треба обов'язково спробувати, щоб критикувати" давай без цього, на кожну гру нема часу і якось за багацько років, я ще жодного разу не помилився з грою, чисто після перегляду лише трейлера. Ти вже мені писав за трейлер "La Quimera", що там, вже можна критикувати, чи ще ні?
Однаковий рушій ніколи не був вироком, є ціоа серія ігор на тому ж сорсі, і хто скаже, що L4D та CS одне і те саме? Хоча вони одного жанру шутер/екшен.
Так я ж про це і писав, що тепер корейцям не робити ігри, бо в них чимось схожа архиітектура, обладунки?
Для азіата вся Європа однакова, і щоб ви сказали на такі аргументи? Ой знову та європейська гра, все одне в теж, вигадаои би щось нове!
Взагалі до чого китайська міфологія до корейської гри загадка.
Цей трейлер навіть не геймплейний, комусь дійсно трейоер з воїном що просто йде може продати гру? При чому це гра не з відомої серії де вже є улюблені персонажі. Чи там немає відомого актора, як у FC6.
На відміну від цього трейлера La Quimera свій трейлер позиціонувала, як геймплейний. Професійні оглядачі нічого в ньому не побачили, що би 100% говорило про заскриптованість та про одноманітність геймплею. До речі в трейлері було показано дуже мало так званого геймплею. А гра вийшла з даунгрейдом графіки порівняно з трейлером. Добре, що ви тоді вгадали, але ж тоді коли я питав усіх, що конкретно насторожує тоді чіикмх відповідкй ні від кого не почув - максимум це було «дженерік дизайн і схожі механіки»
І я не закликав купувати гру, а от спробувати бета тест до виходу гри завжди розумне рішення, або ж принаймні побачити геймплей від будь якого стрімера.
Он про Батлу 6 теж говорили різне, але більшість покращила свої врадення пісоя бета тесту.
Я от ніколи не роблю преордери ігор, і не думаю що крайній оптимізм чи песимізм це конструктивне сприйняття.
І те, що розробники свідомо обманюють це факт, і ніяких трейлер не переласть на 100% яка буде гра, бо як не даунгрейд графвки та вирізання механік навіть перед самим релізом.