Thermalright випускає кулер для NVMe-накопичувачів із вбудованим ARGB-дисплеєм

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

alex_sul: 10.08.2025 11:50
Маю таких 2, без ргб. На 3V ~3500RPM - його не існує. І знімає градусів 15 в простої та 20 в навантаженні з контроллера гарячого 970evo+
На 6800RPM він шумить як відяшка з 95мм вертушками на 900RPM (а це стартові оберти багатьох карт). При таких обертах контроллер стає холоднішим за пам'ять)
Не треба сувати носа в місця далекі від розуміння
Чесно, мені набридли історії глухих сказочників. У кожного своє розуміння слова «тихо», аж до стану що мені фізигно дискомфортно в кімнаті, а ім досі тихо.

Вас влаштовує - користуйтеся. Але не несіть брєд. 6800 рпм це як у HDD і його фіфігєть як чутно, навіть просто механіка запакована у металічний ізольований коробок, а ви про вентилятор
daesz
Member

waryag: 10.08.2025 08:50
daesz: 09.08.2025 18:44І ні, не могли б, бо 10мм це висота екрану.
На цей радіатор - ні, а в цих габаритах - могли б.
Також ні, бо 41мм загальна висота радіатора, це включно із 10мм+ п'яткою :)
dead_rat: 10.08.2025 12:30Чесно, мені набридли історії глухих сказочників. У кожного своє розуміння слова «тихо», аж до стану що мені фізигно дискомфортно в кімнаті, а ім досі тихо.
3к на 40мм пропелері - це не те саме, що 3к на 140мм пропелері ;)
от 40мм ноктуа для прикладу, її до 4.700 (включно) не чути
dead_rat
Member

daesz: 10.08.2025 16:16
Згоден.
Але 3к на 40мм пропеллері це все ще забагато, плюс підшипник буде гудіти бо ніхто в ту малявку норм підшипник не поставить(окрім Ноктуа)

3к на 140мм пропеллері це вже для залякування сусідів.
alex_sul
Advanced Member

dead_rat: 10.08.2025 12:30
alex_sul: 10.08.2025 11:50

Маю таких 2, без ргб. На 3V ~3500RPM - його не існує. І знімає градусів 15 в простої та 20 в навантаженні з контроллера гарячого 970evo+
На 6800RPM він шумить як відяшка з 95мм вертушками на 900RPM (а це стартові оберти багатьох карт). При таких обертах контроллер стає холоднішим за пам'ять)
Не треба сувати носа в місця далекі від розуміння
Чесно, мені набридли історії глухих сказочників. У кожного своє розуміння слова «тихо», аж до стану що мені фізигно дискомфортно в кімнаті, а ім досі тихо.

Вас влаштовує - користуйтеся. Але не несіть брєд. 6800 рпм це як у HDD і його фіфігєть як чутно, навіть просто механіка запакована у металічний ізольований коробок, а ви про вентилятор
Безшумно - це немає обертів ніде. Як я і сказав - вертушку не чути 3 вольтах.
Я навіть більше скажу: корпусу нема! Це називається відкритий стенд. Тож так, якщо я кажу шуму нема, то його дійсно нема.

Відправлено через 22 секунди:
waryag: 10.08.2025 08:50

На цей радіатор - ні, а в цих габаритах - могли б.
Також ні, бо 41мм загальна висота радіатора, це включно із 10мм+ п'яткою :)
dead_rat: 10.08.2025 12:30Чесно, мені набридли історії глухих сказочників. У кожного своє розуміння слова «тихо», аж до стану що мені фізигно дискомфортно в кімнаті, а ім досі тихо.
от 40мм ноктуа для прикладу, її до 4.700 (включно) не чути
все так

Відправлено через 58 секунд:
dead_rat: 10.08.2025 17:11
Згоден.
Але 3к на 40мм пропеллері це все ще забагато, плюс підшипник буде гудіти бо ніхто в ту малявку норм підшипник не поставить(окрім Ноктуа)

3к на 140мм пропеллері це вже для залякування сусідів.
Маленькі ноктуа м'яко кажуче гавенце))
daesz
Member

alex_sul: 10.08.2025 21:06Маленькі ноктуа м'яко кажуче гавенце))
Знаю по факту, що вони не дуже ефективні, бо при заміні пропелера в enhance 7660b на ноктуа - рекомендують на нагружати систему більше ніж на 400-450 Вт, саме через те, що ноктуа пропелер неможе настільки ж ефективно охолодити той блок, як це робить стоковий пропелер (який дещо шумний на 500+ Вт).
спойлер
Тут їх також продають як з кастомними шнурками вкороченими, так із заміненими пропелерами на ноктуа
https://www.overtek.co.uk/collections/f ... supply-psu
alex_sul
Advanced Member

daesz
+
avuremybe
Member

Snikard: 10.08.2025 10:03 кто эти люди, которые собирают систему с кучей дисплеев внутри??? дисплей на водянке, карте, кулере на проц, кулере на накопитель, + на самом корпусе и вентиляторах уже! кто туда смотрит??? и зачем??
Колись, ще до піку повального засилля ргб, я казав що наступним буде повальне засилля дисплеїв.
Бо це логічний розвиток цієї тенденції. РГБ просто підсвічувало якісь наперед зроблені логотипи, а на екрани можна виводити різне, при чому з регулярними оновленнями.
Починалося все з заманух типу відображення температури і можливості встановити своє кастомне зображення, а дійде 100% до реклами, можливо ще й з підписками.
alex_sul
Advanced Member

dead_rat
WWQ
KROOM
daesz
якась містіка. Тілько обговорили і на тобі якраз тест Thermalright HR10 2280 PRO:

NVMe SSD Coolers – Do They Actually Work? Interesting Results!
JayzTwoCents
Ответить