максимум що показала моя карта це 360вт, конектор біля гпу до 40 градусів нагрівся, біля бж взагалі майже не нагрівся за 30 хв фурмарку. брав "бікваєт" бо гарантію не знімає у випадку чого і він підходить під мою гпу, бо в мене перевернутий конектор на гпу, це точно краще за ноунейм китайськийShaolin_Style: ↑ 31.07.2025 13:25Как эти угловые переходники держат пиковые нагрузки в 500+вт? не нагревается?Enjthesilence: ↑ 31.07.2025 12:27 "Невже китайські умільці зробили більш вдалий дизайн, ніж інженери NVIDIA? Насправді причина в бічному розташуванні роз’єму живлення у споживчих версій GeForce RTX 5090. Через невеликий простір усередині корпусу товстий кабель згинається і з часом це призводить до порушення контакту всередині роз’єму."
це буквально що було в мене, через що купив 90° кабель від bequiet.
Новини
Останні статті і огляди
У Китаї модифікують GeForce RTX 5090 для серверів ШІ і вони не страждають від проблем із вигоранням роз’єму живлення
-
Enjthesilence
Member
-
Hotspur
Member
так. все оцеleif: ↑ 31.07.2025 12:24Що саме мав зробити хуанг? Регулювати розміщення роз'єму для нерефів? Сказати асусу та гігабайту, що роз'єм розміщухмо тільки ззаду?
-
leif
Member
ой, вам не догодишwaryag: ↑ 31.07.2025 13:48Але не ідеально.
нікуди воно навіть ще не почало катитися, дивіться статистику.waryag: ↑ 31.07.2025 13:48хтозна куди докатиться
в домашніх умовах теж нічо так. не найкращий варіант, можливо, але мінімальні заходи обережності і все працює роками, запитайте власників 4090, яких тут вистачає. але їм також пощастило, знаю знаюwaryag: ↑ 31.07.2025 13:48 Але в умовах постійного сильного обдуву не так принципово.
а шо у них там не комунізм?waryag: ↑ 31.07.2025 13:48Звідки їй взятися у Китаї?
Відправлено через 40 секунд:
це б ніяк не допомогло. гнулись би у тих у кого корпуси недостатньо довгі замість тих у кого недостатньо широкі.Hotspur: ↑ 31.07.2025 14:01так. все оце
-
Klon
CG graphikos fan
фігня це все, зробили б силови дроти з бп і розьем під це в відяшке , щось інженери перемудріли , або робили індуси з чатомГПТ .
По поводу заміни бп = народ з відяшками 50хх і так іх міняє.
В серверах\майнінг фермах зовсім можно напряму кидати провода пайкой = відяшки все одно там будуть рабствовать до здиху
п.с. - а хто говорить все окей, то це як купити ел. прибор і крутити вілку бо воно зроблено так що плавиться і ще покупати перехідники
По поводу заміни бп = народ з відяшками 50хх і так іх міняє.
В серверах\майнінг фермах зовсім можно напряму кидати провода пайкой = відяшки все одно там будуть рабствовать до здиху
п.с. - а хто говорить все окей, то це як купити ел. прибор і крутити вілку бо воно зроблено так що плавиться і ще покупати перехідники
-
leif
Member
я не міняв, не бачу сенсу. замовив кабель у lom_ua та й по всьому. можна купити такий же фірмовий, якщо душа бажає.Klon: ↑ 31.07.2025 14:09По поводу заміни бп = народ з відяшками 50хх і так іх міняє.
-
n6407
Member
подвал дедушки Ляо - Невидиа 1:0 
-
waryag
Member
Фанати інтел не так давно приводили ті ж аргументи )leif: ↑ 31.07.2025 14:02 нікуди воно навіть ще не почало катитися, дивіться статистику.
Там держкапіталізм з комуністичним антуражем.leif: ↑ 31.07.2025 14:02 а шо у них там не комунізм?а комунізм це ж коли засоби виробництва фпс'ів належать всім
Відправлено через 33 секунди:
Складно сперечатися.leif: ↑ 31.07.2025 14:02в домашніх умовах теж нічо так. не найкращий варіант, можливо, але мінімальні заходи обережності і все працює роками, запитайте власників 4090, яких тут вистачає. але їм також пощастило, знаю знаю
-
leif
Member
правильно, якщо з інтелом так сталось, то і з нвідією ситуація повториться, інфа сотка, бо так це і працює. епл теж скоро втратить ринкову долю, ось-ось, ну як інтел же ж.waryag: ↑ 31.07.2025 14:17Фанати інтел не так давно приводили ті ж аргументи )
та ви шо! не може такого бутиwaryag: ↑ 31.07.2025 14:17Там держкапіталізм з комуністичним антуражем.
-
Afit
Member
-
Enjthesilence
Member
ця касічка, ну не гарноAfit: ↑ 31.07.2025 14:22 У меня таких проблем нетИ я думаю у 95% случаев хватает места не перегибать. Тем более разъём утоплен во внутрь. Росположения сзади было бы эстетичнее, но опять же, корпуса не у всех с запасом по длине и проблема останется той же.
-
Afit
Member
Ахах) По спартанскиEnjthesilence: ↑ 31.07.2025 16:44ця касічка, ну не гарноAfit: ↑ 31.07.2025 14:22 У меня таких проблем нетИ я думаю у 95% случаев хватает места не перегибать. Тем более разъём утоплен во внутрь. Росположения сзади было бы эстетичнее, но опять же, корпуса не у всех с запасом по длине и проблема останется той же.
![]()
-
Enjthesilence
Member
та я дуркую) кольорові дроти - то олдскулAfit: ↑ 31.07.2025 17:01Ахах) По спартанскиВ бум майнинга блок брался) Хотелось адекватной цены, но с топовой начинкой
В итоге оптимальнее всего оказалось серое ведро с золотым сертификатом
SSP-750RT. Под столом стоит, меня не парит))
-
VRoman
Member
Толщину проводов не прикинул? Обычный PCIE не выдержит 600 Вт. Нужны жирные надёжные контакты, а не иголки как в 12-пиновом разъёме.AndrewV: ↑ 31.07.2025 12:31 Питание должно идти через разъём на материнской плате, тогда не будет проблем с изгибами и контактами
-
Afit
Member
Удалил, не правильно понял
-
Alligator
Member
Мова про нові роз'єми живлення по типу GC-HPWR до 1000 Вт потужностіVRoman: ↑ 31.07.2025 17:50Толщину проводов не прикинул? Обычный PCIE не выдержит 600 Вт. Нужны жирные надёжные контакты, а не иголки как в 12-пиновом разъёме.AndrewV: ↑ 31.07.2025 12:31 Питание должно идти через разъём на материнской плате, тогда не будет проблем с изгибами и контактами
Пропоную обговорити ASUS представила оновлений роз'єм живлення GC-HPWR для відеокарти, розрахований на 1000 Вт потужності
-
nikolaiii
Member
Я от подумав, що заважає модифікувати стандарти, щоб змінити роз'єм PCI-E 16x для того щоб передавати всі 600 Ватт через роз'єм.
-
Afit
Member
Представь что ещё больше материнки подорожают. Особено ударит по бюджетным решениям. Короче это избавит от гибкости питания. + сделает сборку дороже. Ведь всё равно с БП, похожим разъёмом все эти 600ватт подаватьnikolaiii: ↑ 31.07.2025 19:42 Я от подумав, що заважає модифікувати стандарти, щоб змінити роз'єм PCI-E 16x для того щоб передавати всі 600 Ватт через роз'єм.
-
Grava
Member
Бо коли цих карта купа, отримаємо мільйон кабелів, які будуть заважати потоку повітря.leif: ↑ 31.07.2025 13:44на 4*8pin які за логікою форумних експертів і мали б використати китайці в своїх франкенштейнах, при тому що місця там на платі -- завалісь. але чомусь не поставили
-
nikolaiii
Member
Afit
Материнські плати дорожчають через складні вимоги до останніх версій PCI-E і нової оперативної пам'яті. завести на пару жил більше з живленням не створить великої додаткової вартості.
Материнські плати дорожчають через складні вимоги до останніх версій PCI-E і нової оперативної пам'яті. завести на пару жил більше з живленням не створить великої додаткової вартості.