Чутки: NVIDIA випустить відеокарти GeForce RTX 50 Super до кінця цього року

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Так вже губу розкатали, що зі збільшенням ємності чипів, зросте саме об'єм пам'яті, а не зменшиться кількість банок, а відповідно і ширина шини :lol: що завадить Хуангу порізати шину зі 128 до 96, а щоб не було зайвої воні розблокувати додаткових блоків піднявши продуктивність на 7-10%, бо шина на продуктивність всеодно не вплине якщо буферу вистачає, а якщо не вистачає то всеодно вплине.. коротше тут можна погратись, а також максимально нівелювати різницю наприклад збільшенням швидкості пам'яті.. Тепер новина вже не така казково радісна? :laugh:
Artem_M
Member

byaka: 29.07.2025 15:28 Власники 4070 super 12 Гб не писали фанатично 4 роки що 8гб вже мало ;)
Та я взагалі помітив, що тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті і люто мінусують повідомлення про те, що
спойлер
тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті :lol: :lol: :lol:
daesz
Member

Artem_M: 29.07.2025 16:07
byaka: 29.07.2025 15:28 Власники 4070 super 12 Гб не писали фанатично 4 роки що 8гб вже мало ;)
Та я взагалі помітив, що тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті і люто мінусують повідомлення про те, що
спойлер
тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті :lol: :lol: :lol:
За рік використання - єдина гра де не стало пам'яті в 2к це індіана. Навіть на високих налаштуваннях (другі з кінця, бо після них йдуть дуже висоті та супрім) та фул рей-т (не пас) - не тягнуло, при тому якщо виставити просто супрім налаштування - то видавало 120 кадрів (фіксованих) в 2к без проблем.
Striker
Member

byaka: 29.07.2025 15:28Власники 4070 super 12 Гб не писали фанатично 4 роки що 8гб вже мало
Я на форумі недавно, можу не знати всіх підводних каменів. :D
daesz
Member

Геральт: 29.07.2025 09:25Чому настільки споживання зростає, пам'ять навряд чи стільки бере. Чи вони ще й частоти підкрутять?
Номенклатура чипів міняється, хоча у двох старших карт кількість куда не змінюється при цьому. Мб кращі чипи та беруть вищі частоти.
Kassatka
Member

Capz: 29.07.2025 10:46 Вопрос, будет ли 5060 ti Súper с 24 ГБ памяти? Потенциальная бимба локальные LLM крутить.
Я боюся, що як би не вийшло навпаки, що випустять 5060 Ti Super 12 Гб, а нинішню звичайну 5060 Ti 16 Гб знімуть з продажу й швидко розкуплять. А щоб народ не бухтів, то можна типу пакращити розгоном у +15-20 Вт TGP.
Тому мабуть було б на краще, щоб для 5060 Ti взагалі не випускали Super версію, а випустили лише 5060 Super 12 Гб.
Олег963
Member

Поки дочекатись 5080 супер чи ,ti то треба знов все інше залізо міняти :D :gigi: .
Ответить