Новости
Последние статьи и обзоры
Чутки: NVIDIA випустить відеокарти GeForce RTX 50 Super до кінця цього року
-
Pride91
Member
Так вже губу розкатали, що зі збільшенням ємності чипів, зросте саме об'єм пам'яті, а не зменшиться кількість банок, а відповідно і ширина шини
що завадить Хуангу порізати шину зі 128 до 96, а щоб не було зайвої воні розблокувати додаткових блоків піднявши продуктивність на 7-10%, бо шина на продуктивність всеодно не вплине якщо буферу вистачає, а якщо не вистачає то всеодно вплине.. коротше тут можна погратись, а також максимально нівелювати різницю наприклад збільшенням швидкості пам'яті.. Тепер новина вже не така казково радісна? 
-
Artem_M
Member
Та я взагалі помітив, що тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті і люто мінусують повідомлення про те, що
- спойлер
- тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті
-
daesz
Member
За рік використання - єдина гра де не стало пам'яті в 2к це індіана. Навіть на високих налаштуваннях (другі з кінця, бо після них йдуть дуже висоті та супрім) та фул рей-т (не пас) - не тягнуло, при тому якщо виставити просто супрім налаштування - то видавало 120 кадрів (фіксованих) в 2к без проблем.Artem_M: ↑ 29.07.2025 16:07Та я взагалі помітив, що тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті і люто мінусують повідомлення про те, що
- спойлер
- тільки власники RX часто висловлюються, що у RTX мало пам'яті
![]()
![]()
![]()
-
Striker
Member
Я на форумі недавно, можу не знати всіх підводних каменів.byaka: ↑ 29.07.2025 15:28Власники 4070 super 12 Гб не писали фанатично 4 роки що 8гб вже мало
-
daesz
Member
Номенклатура чипів міняється, хоча у двох старших карт кількість куда не змінюється при цьому. Мб кращі чипи та беруть вищі частоти.Геральт: ↑ 29.07.2025 09:25Чому настільки споживання зростає, пам'ять навряд чи стільки бере. Чи вони ще й частоти підкрутять?
-
Kassatka
Member
Я боюся, що як би не вийшло навпаки, що випустять 5060 Ti Super 12 Гб, а нинішню звичайну 5060 Ti 16 Гб знімуть з продажу й швидко розкуплять. А щоб народ не бухтів, то можна типу пакращити розгоном у +15-20 Вт TGP.Capz: ↑ 29.07.2025 10:46 Вопрос, будет ли 5060 ti Súper с 24 ГБ памяти? Потенциальная бимба локальные LLM крутить.
Тому мабуть було б на краще, щоб для 5060 Ti взагалі не випускали Super версію, а випустили лише 5060 Super 12 Гб.
-
Олег963
Member
Поки дочекатись 5080 супер чи ,ti то треба знов все інше залізо міняти
.