Новости
Последние статьи и обзоры
Ubisoft вважає, що мікротранзакції роблять ігри цікавішими
-
Sailor Popeye
Member
Зараз ігри юбісофт з цим всім максимально виглядають непривабливо. Враження для них в ідеалі робити сінгплеєрні корейські грінділки і брати гроші, щоб було простіше гріндити.
В шутері це взагалі вбиває весь фан. Он вже були проблеми з балансом в Breakpoint та Far Cry 6.
В шутері це взагалі вбиває весь фан. Он вже були проблеми з балансом в Breakpoint та Far Cry 6.
-
Afit
Member
Єдине що вони гарно зробили свого часу це Far Cry 3. Та й друга частина мені теж сподобалась. А далі численні копії варіацій цих двохstnl79: ↑ 21.07.2025 13:37 Не можу згадати жодну гру убейсофт у яку грав за останні 10 років.
-
maxud_b
Member
Слушне питання - для мене Ubisoft це Steep, що отримав в егс безкоштовно, платформер Rayman, декілька Аnno і перша the Division. Watch dogs, AC, R6S, Crew, For Honor, HMM 6 не зачепили зовсім.stnl79: ↑ 21.07.2025 13:37 Не можу згадати жодну гру убейсофт у яку грав за останні 10 років.
А мікротранзакції в платних іграх це зло! Мене зустрічне питання до розробників: а чим ігри з мікротранзакціями цікавіше ніж без них, в чому різниця? В сюжеті, гріфіці, геймдизайні, музиці?
-
Lekrs
Member
Для видавця*
-
MqM
Member
Для гравців в середині компанії Юбісофт?
-
daesz
Member
Юбісофт даремно переймається, бо навіть мікротранзакції не можуть зробити їхні ігри цікавими. Навіть для них 
-
STARL1GHT
Member
Ще декілька разів так «по вважати» — і китайські компанії на 100% викуплять всі франшизи.«Творчі імпотенти вважають..»
Взагалі пофіг на мікротранзакцій, якби воно було реалізовано з толком. — Але ж ні.
-
Kullerok
Member
У меня это far cry 4 еле дочистил те аванпосты. Одно и тоже.stnl79: ↑ 21.07.2025 13:37 Не можу згадати жодну гру убейсофт у яку грав за останні 10 років.
-
lamer
Member
Цікавішими для кого? Для продавців?
)))
-
s1nedus
Member
В пое вкладки покупаются единоразово и работают во всех лигахEaranak: ↑ 21.07.2025 11:54 Ну пожалуй только в случае с Баттлпассами я могу себе это представить.
Впрочем, как то так вот сходу и не припомню прям удачные примеры Баттлпассов.
Зато вот неудачные и унылые баттлпассы как в каком нить PoE1, так такое сразу вспоминается
Ну и дисбалансные баттлпассы припоминаю в CoD/Warzone, которые то давали блюпринт который внезапно был с забагованным повышенным уроном по головам, или баттлпасс с скином на MAC10 у которого мушка была тоньше и удобнее, или скины на всяких персонажей тёмных или тонких по своей форме, по которым стрелять сложнее (роуз, терминатор). Вот такие элементы Pay to Win наоборот раздражали шо капец. Так как все быстро выкупали фишку и в итоге все только с этим мусором донатным и играли
А мой самый прям самый-самый приятный пример доната это наверное вкладки покупать в PoE1/PoE2, хоть каждый новый 'сезон(лигу)' докупай их и балдей![]()
-
Earanak
Member
s1nedus, да. Я знаю конечно же. Просто каждый раз мне не хватает их )) К тому же я начинал играть сначала ПоЕ2, и помню словил фрустранцию когда решил ПоЕ1 попробовать, уже не помню с какими конкретно вкладками это было, по моему с вкладками на банки и на куски под боссов и на вкладки под 'карты', пришлось их докупать. Их по моему в ПоЕ2 не было. Вот недавно увидел на стриме 'мега-вкладки' огромные, в которых предметы меньше выглядят, с новой лигой куплю еще и таких
Обожаю складировать хлам, в Last Epoch я на протяжении часов 200+ всю голду лупил только в вкладки 
Последний раз редактировалось Earanak 21.07.2025 18:37, всего редактировалось 2 раза.
-
EvhenS
Member
Це вони інвесторам пишуть, а не нам. На нас там давно байдуже. Їхні клієнти - інвестори, ми так, вівці для стрижки.
-
stnl79
Member
То може нехай інвестори і грають в їх ігри?
-
waryag
Member
Прапор в руки і барабан на шию.
Чим більше Гіймо будуть заперечувати реальність, тим швидше їх ключові франшизи перейдуть під контроль тенсент.
Чим більше Гіймо будуть заперечувати реальність, тим швидше їх ключові франшизи перейдуть під контроль тенсент.
-
AlienFighter
Member
Тенсент ще добавить і їхні ігри ґачі.
-
Dremjke
Member
Ubisoft вже давно з глузду з'їхали, але це не проблема, адже можна просто не купувати і не грати в їх поробки.
-
waryag
Member
Тенсент краще розуміє ринок і споживачів та навіть має репутацію, кращу за людоїдські компанії типу ЕА і тейк ту.AlienFighter: ↑ 22.07.2025 16:05Тенсент ще добавить і їхні ігри ґачі.
Вони використовують гачу і ф2п, але готові задовольнятися і помірними прибутками від звичайних синглів. Принаймні, поки що.
-
Геральт
Active Member
Аж погуглив, що то за Тенсент. Виявилось, що жодної гри не грав. Які їхні сінгли варто спробувати?waryag: ↑ 22.07.2025 16:25 Тенсент краще розуміє ринок і споживачів та навіть має репутацію, кращу за людоїдські компанії типу ЕА і тейк ту.
Вони використовують гачу і ф2п, але готові задовольнятися і помірними прибутками від звичайних синглів. Принаймні, поки що.
-
waryag
Member
По ЇХ синглам не скажу, начебто анонсували щось велике.Геральт: ↑ 22.07.2025 20:04 Аж погуглив, що то за Тенсент. Виявилось, що жодної гри не грав. Які їхні сінгли варто спробувати?
Але вони активно інвестують в ларіан, СДПР, ФС, ЕГС та багатьох інших.
-
Romiko
Junior
а артмані\чіт енжін, я так зрозумів - це древня утрачена технологія ? нашо донатить в сингл
ну або ще краще питання, нашо грати в цей шлак, де разраби плюнули тобі в обличчя, створивши такий баланс шо винужда тебе донатити шоб не гріндити