Доплата за аніме — ASUS випустила ROG RTX 5080 Hatsune Miku вдвічі дорожче рекомендованої ціни

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
TerryCone
Member

Повідомлення

Асуc, чуєш? Давай вже, викатуй карту "Jamaica SUPER Ultra WeeD Edition" :lol:
leif
Member

Повідомлення

TerryCone: 21.07.2025 11:26Давай вже, викатуй карту "Jamaica SUPER Ultra WeeD Edition"
о, зараз тут список побажань накатають, і з псом патроном і з "воєнний корабль іДі" :lol:

взагалі, не погано було б, якби кожухи були якось легше змінні (типу як корпуси недорогих телефонів нокіа для молоді на початку нульових) і можна було купувати дорогі та не дуже змінні корпуси з різними дизайнами :up: але поки у асуса купуватимуть аніменші відеокарти вдвічі дорожче мсрп, то він на таке не піде. такая корова нужна самому
saren
Member

Повідомлення

Conqistador
Соболезную.
Conqistador
Member

Повідомлення

Поворотный экран на бэкплейт, видяха со встроенным монитором, ещё можно подставку для чашки с подогревом от видяхи
anatolikostis
Member

Повідомлення

TerryCone: 21.07.2025 11:26 Асуc, чуєш? Давай вже, викатуй карту "Jamaica SUPER Ultra WeeD Edition" :lol:
Зображення
Afit
Member

Повідомлення

Vlaad13: 21.07.2025 10:26 воно з одного боку круто що Кішкожону намалювали
але ж на тій стороні її всеодно невидно - хоч як ту відяху став
напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
Так при стандартному встановленні все буде видно. :dontknow:
s1nedus
Member

Повідомлення

Afit: 21.07.2025 13:55
Vlaad13: 21.07.2025 10:26 воно з одного боку круто що Кішкожону намалювали
але ж на тій стороні її всеодно невидно - хоч як ту відяху став
напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
А как со временем начнет провисать, то она станет ещё виднее :lol:
Ektalion
Member

Повідомлення

Hells Angels: 21.07.2025 10:34 в кастомну коробку запхати, яку також можна розмалювати у даному стилі :D
Від be quiet мав вийти корпус цього року , яким буквально можна крутити , змінюючи таким чином положення комплектуючих.

Ось
спойлер
https://artline.ua/product/korpus-be-qu ... lack-bgw71
Наче він. Його можна перевертати , ніжки переставляться.
Afit
Member

Повідомлення

s1nedus: 21.07.2025 18:37
Afit: 21.07.2025 13:55

А как со временем начнет провисать, то она станет ещё виднее :lol:
В здравом уме без подпорки эту дуру никто не поставит :)
Alligator
Member

Повідомлення

Vlaad13: 21.07.2025 10:26напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
Стандарта АТХ плата + мідтавер корпус з склом і якщо на CPU вода то ця Кішкожона аніме дівчина без хвоста видна у повний зріст, нащо воно потрібне то вже інше питання. :rotate:

Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
Afit: 21.07.2025 20:34В здравом уме без подпорки эту дуру никто не поставит
від карти залежить, 3080 від гігі я підпирав бо провисала навіть візуально, а 3090 356мм ZOTAC Extreme Holo при фіксації гвинтиками де виходи дисплей порту встала як влита.
daesz
Member

Повідомлення

Anytime: 21.07.2025 10:10 Ціна більша, навіть якщо б вручну розмалювали кожух та бекплейт.Yeston за свої аніме карти стільки не дере) Оце Асус в розніс пішов зі своїми ідеями золотих та інших продуктів.
Тут потрібно розуміти, що Єстон продає ВК з рандомним аніме дівчатами, ці відеокарти куплять люди яким просто хочеться мати аніме дівчинку на карті і все. Асус продає карту на якій намальований персонаж конкретної ІР, і ліцензування присутності цього персонажа потрібно оплачувати компанії або людині яка володіє правом інтелекнуальної власності на цей ІР. Їх куплять люди яким хочеться мати карту конкретно із цим персонажем.
Саме тому ціни на карту з якимось Євангеліоном, чи Ворхамером, чи в даному випадку Хацуне Міку - не можуть бути одинаковими з тими що на карти Єстона.

Я розумію, де ця вся "полеміка" бере початок *cough* радянський союз з їхнім "всьо обсчєє, нєт нікакой інтєлєктуальной собствєнасті *cough*, але в цивілізованому світі випуск своєї продукції із персонажами, правом власності на якого ви не доводієте - закінчиться судовим позовом та декількома десятками мільйонів штрафу (в залежності від того хто володіє правом на цю ІР, якщо умовний припустим дісней, а ви використала у себе в продукції зображення Вейдера - то можна й збанкрутувати).
waryag
Member

Повідомлення

dead_rat: 21.07.2025 10:44 Дивно, я якось купив лімітовану титанову мишку від Рейзеру, нову з магазу десь за третину мсрп
На ній же не було анімешної дівчинки!
leif: 21.07.2025 11:21 нічого собі у вас бізнес план! а чому ж не займетесь таким вигідним бізнесом? можливо, тому, що і самі здогадуєтесь, що ніхто не купить цей колхоз?
Якщо робити красиво і якісно - попит буде. Хай не з 2х націнкою, але з нинішніми цінами на мідлові карти не така погана ідея.
n6407
Member

Повідомлення

Conqistador: 21.07.2025 10:18 анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
так любого можно назвать сектантом, здесь сайт "секты" компьютерного железа :-/ вот я "сектант", собираю сейчас комп своей юнности, оплачиваю деньги за 20+ летнее железо - которое в любой момент может отказать, потому что сектант?

а если иметь эмпатию к окружающим, то можно сказать что человек имеет хобби или увлечение, тратит СВОЁ время и СВОИ деньги так как считает нужным и при этом окружающим не мешает, как то так.
Conqistador
Member

Повідомлення

n6407
если ты расставляешь фотографии своего железа или копии маленьких железяк и просто расставляешь железо на видные места и ставишь на фон рабочего стола фотографии железа, то да, ты сектант
Kashtan
Member

Повідомлення

n6407: 22.07.2025 11:15
Conqistador: 21.07.2025 10:18 анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
так любого можно назвать сектантом, здесь сайт "секты" компьютерного железа :-/ вот я "сектант", собираю сейчас комп своей юнности, оплачиваю деньги за 20+ летнее железо - которое в любой момент может отказать, потому что сектант?

а если иметь эмпатию к окружающим, то можно сказать что человек имеет хобби или увлечение, тратит СВОЁ время и СВОИ деньги так как считает нужным и при этом окружающим не мешает, как то так.
Секта - це школа, вчення, напрямок. Це у сучасному сенсі набуло додаткового негативного додатку, що секта претендує на виключність. Якщо ви свої переконання не нав’язуєте - то ви не секта.
Я до речі теж купую ддр2 та ддр3 оверклокерський брухт, часи молодості. А ще системи охолодження, але вже сучасні. Колекції ще ті.
n6407
Member

Повідомлення

Conqistador: 22.07.2025 18:10 n6407
если ты расставляешь фотографии своего железа или копии маленьких железяк и просто расставляешь железо на видные места и ставишь на фон рабочего стола фотографии железа, то да, ты сектант
ооо, очередной знаток вселенной, сын хлеба, бог солнца :facepalm: . странно сразу не увидел .
Alligator
Member

Повідомлення

Kashtan: 22.07.2025 18:33Я до речі теж купую ддр2 та ддр3 оверклокерський брухт, часи молодості. А ще системи охолодження, але вже сучасні. Колекції ще ті.

У мене в коробці лежать сині, зелені та червоні плашки DDR 1/2, просто тому, що колір сподобався, будемо обмінюватись сектантским досвідом?
:lol:
Kashtan
Member

Повідомлення

Alligator: 23.07.2025 12:14
Kashtan: 22.07.2025 18:33Я до речі теж купую ддр2 та ддр3 оверклокерський брухт, часи молодості. А ще системи охолодження, але вже сучасні. Колекції ще ті.

У мене в коробці лежать сині, зелені та червоні плашки DDR 1/2, просто тому, що колір сподобався, будемо обмінюватись сектантским досвідом?
:lol:
Зовнішній вигляд не цікавий мені, виключно характеристики.
Відповісти