Новини
Останні статті і огляди
Доплата за аніме — ASUS випустила ROG RTX 5080 Hatsune Miku вдвічі дорожче рекомендованої ціни
-
TerryCone
Member
Асуc, чуєш? Давай вже, викатуй карту "Jamaica SUPER Ultra WeeD Edition" 
-
leif
Member
о, зараз тут список побажань накатають, і з псом патроном і з "воєнний корабль іДі"TerryCone: ↑ 21.07.2025 11:26Давай вже, викатуй карту "Jamaica SUPER Ultra WeeD Edition"
взагалі, не погано було б, якби кожухи були якось легше змінні (типу як корпуси недорогих телефонів нокіа для молоді на початку нульових) і можна було купувати дорогі та не дуже змінні корпуси з різними дизайнами
-
saren
Member
Conqistador
Соболезную.
Соболезную.
-
Conqistador
Member
Поворотный экран на бэкплейт, видяха со встроенным монитором, ещё можно подставку для чашки с подогревом от видяхи
-
anatolikostis
Member
TerryCone: ↑ 21.07.2025 11:26 Асуc, чуєш? Давай вже, викатуй карту "Jamaica SUPER Ultra WeeD Edition"![]()

-
Afit
Member
Так при стандартному встановленні все буде видно.Vlaad13: ↑ 21.07.2025 10:26 воно з одного боку круто що Кішкожону намалювали
але ж на тій стороні її всеодно невидно - хоч як ту відяху став
напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
-
s1nedus
Member
А как со временем начнет провисать, то она станет ещё виднееAfit: ↑ 21.07.2025 13:55Так при стандартному встановленні все буде видно.Vlaad13: ↑ 21.07.2025 10:26 воно з одного боку круто що Кішкожону намалювали
але ж на тій стороні її всеодно невидно - хоч як ту відяху став
напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?![]()
-
Ektalion
Member
Від be quiet мав вийти корпус цього року , яким буквально можна крутити , змінюючи таким чином положення комплектуючих.Hells Angels: ↑ 21.07.2025 10:34 в кастомну коробку запхати, яку також можна розмалювати у даному стилі![]()
Ось Наче він. Його можна перевертати , ніжки переставляться.
-
Afit
Member
В здравом уме без подпорки эту дуру никто не поставит
-
Alligator
Member
Стандарта АТХ плата + мідтавер корпус з склом і якщо на CPU вода то ця Кішкожона аніме дівчина без хвоста видна у повний зріст, нащо воно потрібне то вже інше питання.Vlaad13: ↑ 21.07.2025 10:26напишіть шановні чи можна якось встановити відяху цією стороною наперед?
Відправлено через 2 хвилини 5 секунд:
від карти залежить, 3080 від гігі я підпирав бо провисала навіть візуально, а 3090 356мм ZOTAC Extreme Holo при фіксації гвинтиками де виходи дисплей порту встала як влита.Afit: ↑ 21.07.2025 20:34В здравом уме без подпорки эту дуру никто не поставит
-
daesz
Member
Тут потрібно розуміти, що Єстон продає ВК з рандомним аніме дівчатами, ці відеокарти куплять люди яким просто хочеться мати аніме дівчинку на карті і все. Асус продає карту на якій намальований персонаж конкретної ІР, і ліцензування присутності цього персонажа потрібно оплачувати компанії або людині яка володіє правом інтелекнуальної власності на цей ІР. Їх куплять люди яким хочеться мати карту конкретно із цим персонажем.Anytime: ↑ 21.07.2025 10:10 Ціна більша, навіть якщо б вручну розмалювали кожух та бекплейт.Yeston за свої аніме карти стільки не дере) Оце Асус в розніс пішов зі своїми ідеями золотих та інших продуктів.
Саме тому ціни на карту з якимось Євангеліоном, чи Ворхамером, чи в даному випадку Хацуне Міку - не можуть бути одинаковими з тими що на карти Єстона.
Я розумію, де ця вся "полеміка" бере початок *cough* радянський союз з їхнім "всьо обсчєє, нєт нікакой інтєлєктуальной собствєнасті *cough*, але в цивілізованому світі випуск своєї продукції із персонажами, правом власності на якого ви не доводієте - закінчиться судовим позовом та декількома десятками мільйонів штрафу (в залежності від того хто володіє правом на цю ІР, якщо умовний припустим дісней, а ви використала у себе в продукції зображення Вейдера - то можна й збанкрутувати).
-
waryag
Member
На ній же не було анімешної дівчинки!dead_rat: ↑ 21.07.2025 10:44 Дивно, я якось купив лімітовану титанову мишку від Рейзеру, нову з магазу десь за третину мсрп
Якщо робити красиво і якісно - попит буде. Хай не з 2х націнкою, але з нинішніми цінами на мідлові карти не така погана ідея.leif: ↑ 21.07.2025 11:21 нічого собі у вас бізнес план! а чому ж не займетесь таким вигідним бізнесом? можливо, тому, що і самі здогадуєтесь, що ніхто не купить цей колхоз?
-
n6407
Member
так любого можно назвать сектантом, здесь сайт "секты" компьютерного железаConqistador: ↑ 21.07.2025 10:18 анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойне
а если иметь эмпатию к окружающим, то можно сказать что человек имеет хобби или увлечение, тратит СВОЁ время и СВОИ деньги так как считает нужным и при этом окружающим не мешает, как то так.
-
Conqistador
Member
n6407
если ты расставляешь фотографии своего железа или копии маленьких железяк и просто расставляешь железо на видные места и ставишь на фон рабочего стола фотографии железа, то да, ты сектант
если ты расставляешь фотографии своего железа или копии маленьких железяк и просто расставляешь железо на видные места и ставишь на фон рабочего стола фотографии железа, то да, ты сектант
-
Kashtan
Member
Секта - це школа, вчення, напрямок. Це у сучасному сенсі набуло додаткового негативного додатку, що секта претендує на виключність. Якщо ви свої переконання не нав’язуєте - то ви не секта.n6407: ↑ 22.07.2025 11:15так любого можно назвать сектантом, здесь сайт "секты" компьютерного железаConqistador: ↑ 21.07.2025 10:18 анимешники как сектанты, за резиновую куклу или подушку с изображением идола заплатят вдвойневот я "сектант", собираю сейчас комп своей юнности, оплачиваю деньги за 20+ летнее железо - которое в любой момент может отказать, потому что сектант?
а если иметь эмпатию к окружающим, то можно сказать что человек имеет хобби или увлечение, тратит СВОЁ время и СВОИ деньги так как считает нужным и при этом окружающим не мешает, как то так.
Я до речі теж купую ддр2 та ддр3 оверклокерський брухт, часи молодості. А ще системи охолодження, але вже сучасні. Колекції ще ті.
-
n6407
Member
ооо, очередной знаток вселенной, сын хлеба, бог солнцаConqistador: ↑ 22.07.2025 18:10 n6407
-
Alligator
Member
Kashtan: ↑ 22.07.2025 18:33Я до речі теж купую ддр2 та ддр3 оверклокерський брухт, часи молодості. А ще системи охолодження, але вже сучасні. Колекції ще ті.
У мене в коробці лежать сині, зелені та червоні плашки DDR 1/2, просто тому, що колір сподобався, будемо обмінюватись сектантским досвідом?
-
Kashtan
Member
Зовнішній вигляд не цікавий мені, виключно характеристики.Alligator: ↑ 23.07.2025 12:14Kashtan: ↑ 22.07.2025 18:33Я до речі теж купую ддр2 та ддр3 оверклокерський брухт, часи молодості. А ще системи охолодження, але вже сучасні. Колекції ще ті.
У мене в коробці лежать сині, зелені та червоні плашки DDR 1/2, просто тому, що колір сподобався, будемо обмінюватись сектантским досвідом?![]()