NVIDIA Smooth Motion: генерація кадрів на рівні драйвера тепер доступна й на GeForce RTX 40

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
dead_rat
Member

Повідомлення

Геральт: 14.07.2025 16:38 Власник умовної 1060 цілком собі може подумати про грейд на АМД, замість НВ, яка його прокинула з апскейлом.
:beer:
Я вже боявся, що ніхто не напише. Яка ж це справедливість, якщо на народну 1066 не додали підтримки?
Enjthesilence
Member

Повідомлення

dead_rat: 14.07.2025 16:53
Геральт: 14.07.2025 16:38 Власник умовної 1060 цілком собі може подумати про грейд на АМД, замість НВ, яка його прокинула з апскейлом.
:beer:
Я вже боявся, що ніхто не напише. Яка ж це справедливість, якщо на народну 1066 не додали підтримки?
Добре що 7900хтх не кинули з фср4, а всього 1060 з длсс, лізка сейванула зі своїм фср народного улюбленця
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 14.07.2025 16:38Що значить "кидати"? Не проектувалась 6000/7000 під хардварний апскейл
Почему не проектировались? Потому что АМД 7 лет втирали что тензоры это маркетинг. А потом резко переобулось. Вот это и есть кидать.
Геральт: 14.07.2025 16:38. І питання "де FSR4 на 7900" абсолютно рівнозначне питанню "де DLSS на 1080"
Ага, конечно ведь щас же как в 18 году длсс только в паре игр?)
Во времена когда длсс только вводился владельцам 10 серии было абсолютно насрать на него - мало того что первая версия была кошмаром так ещё и была в паре проектов. Основное развитие апскейлеры начали свое с выходом киберпанка и 30 серии в 20-21 году.
Владельцы же 6000/7000 серии остались без нормального апскейлера в 25 году когда он тупо в каждой игре.

Отправлено спустя 2 минуты 38 секунд:
Геральт: 14.07.2025 16:38Власник умовної 1060
Скоро вообще останется без обновлений драйверов что нормально для карты девятилетней давности.
Из-за кривого маркетинга и твердолобого упрямого семилетнего отрицания технологий оставить покупателей карт прошлого года без ключевой фичи это уже плевок в лицо покупателям этих карт.

P.S. Если бы АМД придумало какую-то новую технологию, например не знаю квантовые блоки, то вопросов почему их нет на 6000/7000 не стояло бы вообще. Как их не было в случае ртх и тензоров 7 лет назад.
Но емае 7 лет на официальном уровне заявлять что тензоры это маркетинг и втупую отказываться их добавить их до последнего это вот провал. Технология же была известна давным давно, было ясно что она успешна и востребовательна, почёму не добавить ее ещё в 6000 серию вместе с РТ блоками? Их то хватило ума добавить.
Геральт
Active Member

Повідомлення

erkins007: 14.07.2025 18:12 Почему не проектировались? Потому что АМД 7 лет втирали что тензоры это маркетинг. А потом резко переобулось. Вот это и есть кидать.
Та ясно, що маркетинг. Але виставляти нативну швидкодію проти апскейлу то ніяких транзисторів не вистарчить. Довелось приймати нав'язані правила.
Во времена когда длсс только вводился владельцам 10 серии было абсолютно насрать на него - мало того что первая версия была кошмаром так ещё и была в паре проектов. Основное развитие апскейлеры начали свое с выходом киберпанка и 30 серии в 20-21 году.
Владельцы же 6000/7000 серии остались без нормального апскейлера в 25 году когда он тупо в каждой игре.
Та власники 6000/7000 і не можуть отримати "нормальний" бо тупо залізяка це не підтримує нормально. Та й їм ніхто не обіцяв підтримку майб. хардварних технологій. Софтварний апскейлер є і його ніхто не забрав.

Власник 1060 зашиться без драйверів але з червоним апскейлером. Яка іронія. І "ключова" фіча далеко не для всіх. Для старезної/слабкої карти необхідність в милицях ще зрозуміти можна, але на біса воно нормальній карті? Бо криворукі деви замість оптимізації втулили апскелер? Ну, успіхів. Завтра доведеться скейлити не з QHD а з FHD а там і до 720 недалеко.

Я б глянув на % продажів карт без рт/тензорів, але дешевших і потужніших в растрі. Щоcь типу 16xx, тільки на сучасний лад.
Святой
Member

Повідомлення

А от сраний DLSS нормально не хотів працювати навіть на 1080ti.
Я на Titan Xp не смог запустить его даже :shuffle:
Геральт
Active Member

Повідомлення

erkins007: 14.07.2025 18:12 Почему не проектировались? Потому что АМД 7 лет втирали что тензоры это маркетинг. А потом резко переобулось. Вот это и есть кидать.
Та ясно, що маркетинг. Але виставляти нативну швидкодію проти апскейлу то ніяких транзисторів не вистарчить. Довелось приймати нав'язані правила.
Та власники 6000/7000 і не можуть отримати "нормальний" бо тупо залізяка це не підтримує нормально. Та й їм ніхто і не обіцяв підтримку майб. хардварних технологій. Софтварний апскейлер є і його ніхто не забрав.

Власник 1060 зашиться без драйверів але з червоним апскейлером. Яка іронія. І "ключова" фіча то далеко не для всіх. Для старезної/слабкої карти необхідність в милицях ще зрозуміти можна, але на біса воно нормальній карті? Бо криворукі деви замість оптимізації втулили апскейлер? Ну, успіхів. Завтра доведеться скейлити не з QHD а з FHD а там і до 720 недалеко. Власник 5090 розказує, що без апскейлу ніяк. Ото крінж.

І я б глянув на % продажів карт без рт/тензорів, але дешевших і потужніших в растрі. Щоcь типу 16xx, тільки на сучасний лад.
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 14.07.2025 19:40Але виставляти нативну швидкодію проти апскейлу то ніяких транзисторів не вистарчить
странно в 18 году все натив выбирали, а щас все апскейлеры жрут, шо ж поменялось то что секта святого натива померла то?)
VBerezovsky
Member

Повідомлення

erkins007: 14.07.2025 19:53 шо ж поменялось то
Розробники забили здоровезного болта на продуктивність в нативі, ось що змінилося. Грати з прийнятним фпс без апскейлерів наразі просто нереально.
kairo
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 14.07.2025 21:08Розробники забили здоровезного болта на продуктивність в нативі, ось що змінилося. Грати з прийнятним фпс без апскейлерів наразі просто нереально.
Майже все реально грати в 4К 60ФПС Ультра без апскейлера. В рік виходить парочка ААА ігор, які при наявності РТ чи трасування шляху, потребують апскейлер.
DuckRider
Member

Повідомлення

erkins007: 14.07.2025 19:53
Геральт: 14.07.2025 19:40Але виставляти нативну швидкодію проти апскейлу то ніяких транзисторів не вистарчить
странно в 18 году все натив выбирали, а щас все апскейлеры жрут, шо ж поменялось то что секта святого натива померла то?)
Таа стал на столько мыльным, что пользователи не могут найти разницу между 720р апскейлом и нативом

Отправлено спустя 52 секунды:
VBerezovsky: 14.07.2025 21:08
Розробники забили здоровезного болта на продуктивність в нативі, ось що змінилося. Грати з прийнятним фпс без апскейлерів наразі просто нереально.
На так поставь не ультра :dontknow:
erkins007
Member

Повідомлення

VBerezovsky: 14.07.2025 21:08
Да нет, качество апскейлеров выросло настолько что длсс4 ты от натива не отличишь, а в играх с ТАА он будет куда лучше.
Артем123
Junior

Повідомлення

я просто зашел почитать комментарии
Геральт
Active Member

Повідомлення

erkins007: 14.07.2025 19:53 а щас все апскейлеры жрут
Не всі ;)
stoned
Member

Повідомлення

Певно все, що завезунь на Аду, по аналогії з RTX VSR для 20ХХ.
Був би радий побачити хоч MFGx3, без софтверної заглушки, проте сумніваюсь, що при зменшених поставках 50ХХ це реально. :shuffle:
kairo
Member

Повідомлення

stoned: 14.07.2025 23:16Був би радий побачити хоч MFGx3
Навіщо воно вам?))
erkins007
Member

Повідомлення

Геральт: 14.07.2025 23:07
erkins007: 14.07.2025 19:53 а щас все апскейлеры жрут
Не всі ;)
Бедные владельцы прошлогодних Радеонов и паскалей может и не жрут, потому что им никто ж нормальное не дал)
Panasi
Member

Повідомлення

А чим ця штука відрізняється від від fg? По інпут лагу чи артефактам є помітна різниця? Нативних фпс більше зжирає?
Kirakishou
Member

Повідомлення

Не знаю, як можна вірити амд після того, як вона тупо кинула покупців минулого покоління і це відверте та нахабне заплановане старіння, адже для плейстейшен вона завезе новий апскейлер.
Я придбав відеокарту в січні минулого року і тільки під кінець року в адреналіні 24.12.1 у мене нарешті нормально запрацювали всі ігри, в які граю. Після цього також вийшло кілька нормальних апдейтів драйверів, але потім вийшов 25.4.1 чи 25.5.1 який поламав ютуб, твіч та деякі ігри. Навіть 25.6.1 з багами, тому вони випустили аж два опціональних драйвера 25.6.2 та 25.6.3 і все одно досі не можуть поремонтувати ютуб.
Про які нові фічі для минулого покоління можна говорити, якщо вони навіть відтворення ютубу не можуть поремонтувати. Почитайте примітки до адреналіну, вони місяцями не можуть поремонтувати помилки в драйверах. І той факт, що у нвідії теж були чи є проблеми з драйверами для мене не виправдовує програмістів амд. Я вже не прошу нових фіч, просто зробіть, щоб відеокарта, яку я придбав в минулому році, нарешті працювала нормально.
Геральт
Active Member

Повідомлення

erkins007: 15.07.2025 01:17 Бедные владельцы прошлогодних Радеонов и паскалей может и не жрут, потому что им никто ж нормальное не дал)
Ага, доводиться в
нативі
Зображення
мучитись

А так би міг
апскейлом
Зображення
насолоджуватись

А якщо й так не видно, то можна і кропом:
спойлер
Зображенняvs Зображення
Ніякого шарпу, просто АА в конфігу виключено :-/
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Геральт: 15.07.2025 08:47
erkins007: 15.07.2025 01:17 Бедные владельцы прошлогодних Радеонов и паскалей может и не жрут, потому что им никто ж нормальное не дал)
Ага, доводиться в
нативі
Зображення
мучитись

А так би міг
апскейлом
Зображення
насолоджуватись

А якщо й так не видно, то можна і кропом:
спойлер
Зображенняvs Зображення
Ніякого шарпу, просто АА в конфігу виключено :-/
1) обговорювати згладжування в статиці - ну це тільки гервант може
2) в тебе нормального апскейлера нема, звичайно я би також не грав з цим вбожеством
Відповісти