Ситуація не така вже і рідкісна. Кращу версію визначають по сукупності параметрів, і графон лише один з них.Дядя Діма: ↑ 11.07.2025 19:29Сталкер - справді феноменальна гра.
Тільки нашій людині спало на думку зробити ПК порт на консоль, а потім з портованої гри робити ре-порт на ПК. Дивуюся і схиляюся перед глибиною інженерної думки команди (простою людською жадібністю).
Новини
Останні статті і огляди
Оновлення 1.2 для S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy усуває розмитість зображення
-
waryag
Member
-
BoKl
Member
Розробники Сталкер 2 займаються патчами до трилогії?MqM: ↑ 12.07.2025 03:40 Не встигали зробити патчі до Сталкер 2, вирішили аби не нудьгувати зробити пригоди з перевиданнямщоб там теж занятися патчами
-
Дядя Діма
Member
Речь не о том, что консоли - это плохо (это вообще-то весь зарубежный рынок продаж), а о том, что с ПК версией Legends of the Zone Trilogy никто не заморачивался, ее просто тупо портировали уже с консоли, откуда и все проблемы. Через 20 лет вообще не должно было быть никаких существенных багов в "ремастере". Это было должно сиять и греть душу, чтобы слеза выступала. А в итоге все это было сделано не ради фанатов (которым я являюсь), а ради того, чтобы побольше срубить денег на хайпе выхода Сталкер 2. Никакого контроля качества на выходе и т.д.N0il: ↑ 11.07.2025 21:10Если выглянуть из щели в мир, можно увидеть что появилось огромное количество портативных консолей на базе ПК. Эти порты позволяют играть на этих консолях используя управление джойстиком, что раньше было практически невозможно или работало криво. Извините конечно что мир не крутится вокруг ваших потребностей, но для других людей это значимое событие, которое позволяет использовать игру на Steam Deck идр.Дядя Діма: ↑ 11.07.2025 19:29 Сталкер - справді феноменальна гра.
Тільки нашій людині спало на думку зробити ПК порт на консоль, а потім з портованої гри робити ре-порт на ПК. Дивуюся і схиляюся перед глибиною інженерної думки команди (простою людською жадібністю).
Это все равно, что тебе говорят: Вот тебе - подарок, чудо-артефакт в коробке. А по-сути в коробке, болты и консервные банки.
-
OldGoodGames
Member
а що є інформація що ремастером і його підтримкою займається інша контора ніж gsc?BoKl: ↑ 12.07.2025 09:43Розробники Сталкер 2 займаються патчами до трилогії?MqM: ↑ 12.07.2025 03:40 Не встигали зробити патчі до Сталкер 2, вирішили аби не нудьгувати зробити пригоди з перевиданнямщоб там теж занятися патчами
Відправлено через 1 хвилину 14 секунд:
і чого тільки не зроблять жадібні люди заради грошейMqM: ↑ 12.07.2025 03:40 Не встигали зробити патчі до Сталкер 2, вирішили аби не нудьгувати зробити пригоди з перевиданнямщоб там теж занятися патчами
-
zalizo_org
Member
Сам збираюся те саме зробити. ЧН і ЗП ще не проходив. Тому отримаю свіженький експірієнс.BoKl: ↑ 11.07.2025 22:58zalizo_org: ↑ 11.07.2025 17:48 Дякую розробникам за підтримку проектуПерепройшов з великим задоволенням ТЧ, закрив 100% ачівок, ще Чисте Небо та Зов Прип'яті залишились, колись теж закрию.
-
MqM
Member
компанія одна, і не схоже, що в них є зайві програмісти судячи по темпам фіксу багів в С2BoKl: ↑ 12.07.2025 09:43Розробники Сталкер 2 займаються патчами до трилогії?MqM: ↑ 12.07.2025 03:40 Не встигали зробити патчі до Сталкер 2, вирішили аби не нудьгувати зробити пригоди з перевиданнямщоб там теж занятися патчами
-
TheDmytrius
Member
1.0006 FOREVER
-
Tranceliker
Member
Гра хороша. Особливо, коли я в неї грав давно, то мені все зайшло. Тут, бачу, самі праведники. Все їм не так. Скиглики 
-
phobosse
Member
Вкотре пройшов улюблену частину - Поклик Прип'яті. Давно не грав, то ж мені важко сказати стосовно нових багів, але деякі старі точно траплялись. Тим не менше, нічого катастрофічного і гловне, що не було софт локів, як в другому сталкачі. Графіка норм, особливих покращень не побачив, окрім рослинності. От що побачив - це супер плавний геймлпей без сраних статерів. Тільки заради цього варто було зробити ремастер.
-
saren
Member
Там новых завезли, не выгребешь. Поза-вчера прошет ЧН.
-
OldGoodGames
Member
Сталкер без аномалій багів не буде вже Сталкером
Відправлено через 2 хвилини 36 секунд:
Грати у Сталкер це особий вид мазохізму, коли отрумуєш задоволення від болі який завдає черговий баг(аномалія)
-
saren
Member
OldGoodGames
Та ну, не перегибай. Я ЧН на релизе прошел, обошев баг с тоннелем

Та ну, не перегибай. Я ЧН на релизе прошел, обошев баг с тоннелем