За океаном ціна 8‑гігабайтної GeForce RTX 5060 Ti опустилася нижче рекомендованої

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Геральт: 09.07.2025 15:08 byaka
Там не тільки текстури.
Це все давно вже обсмоктували, 8гіг - garbage.
спойлер
Навiть не нагадуйте про цих брехунiв.
Я вам на власному досвiдi конкретно говорю за сталкер 2, в деяких мiсцях заниженная текстур до високих вирiшє падiння фпс, наприклад на ростку.
Доводити що 8гб зараз мало непотрiбно,але 30фпс на rx6700xt в сталкер 2 це теж не то щоб дуже комфортно для шутера.
Для мене незрозумiло нащо менi тих 12gb якщо я не зможу в улюбленiй грi поставити навiть високi налаштування.
Геральт
Active Member

byaka
Мені ліниво качати С2. Але точно пам'ятаю, що 50-60 кадрів в FHD на 6700XT там спокійно досягається. І не з донними текстурами
dreikk91
Member

А рекомендована ціна, це ціна в яку вже закладено націнку?
byaka
Member

Геральт: 09.07.2025 15:31 byaka
Мені ліниво качати С2. Але точно пам'ятаю, що 50-60 кадрів в FHD на 6700XT там спокійно досягається. І не з донними текстурами
Тобто те вiдео яке ви скидувли i на якому були провали до 42фпс брехня?
Так i запишимо високi текстури це дно.
Ось вам текстури з зумом високi та епик,може в 2к там i буде велика рiзниця, але в 1080p рiзниця зовосiм не очевидна
stalkerv44.jpg
https://www.pcgamer.com/hardware/stalke ... ngs-guide/
Enjthesilence
Member

byaka: 09.07.2025 15:34
Геральт: 09.07.2025 15:31 byaka
Ось вам текстури з зумом високi та епик,може в 2к там i буде велика рiзниця, але в 1080p рiзниця зовосiм не очевидна
stalkerv44.jpg
наскільки я знаю юе5 має динамічні текстури і поки в тебе вистачає врами вони йдуть у максимальній якості, ті налаштування не впливають на якість текстур.
byaka
Member

Enjthesilence: 09.07.2025 15:56
byaka: 09.07.2025 15:34
stalkerv44.jpg
наскільки я знаю юе5 має динамічні текстури і поки в тебе вистачає врами вони йду у максимальній якості, ті налаштування не впливають на якість текстур.
В сталкерi це не так,тому що обсяг відеопам'яті який споживає гра змінюється зi змiною якостi текстур.
Enjthesilence
Member

byaka: 09.07.2025 16:00
Enjthesilence: 09.07.2025 15:56

наскільки я знаю юе5 має динамічні текстури і поки в тебе вистачає врами вони йду у максимальній якості, ті налаштування не впливають на якість текстур.
В сталкерi це не так,тому що обсяг відеопам'яті який споживає гра змінюється зi змiною текстур.
так, гра просто більше резервує врам в залежності від пересету текстур, сама якість не змінюється візуально
ти правий, значить я сплутав з чимось іншим на юе5, точно міняв текстури з перезапуском і різниці не було, лише кількість врам змінювалась.
byaka
Member

Enjthesilence: 09.07.2025 16:01
byaka: 09.07.2025 16:00
В сталкерi це не так,тому що обсяг відеопам'яті який споживає гра змінюється зi змiною текстур.
так, гра просто більше резервує врам в залежності від пересету текстур, сама якість не змінюється візуально
Вiзуально теж якiсть міняється..Я не виключаю що ця якiсть може торохи "плавати", але не настiльки щоб це стало помiтно.
Enjthesilence
Member

byaka: 09.07.2025 16:06
Enjthesilence: 09.07.2025 16:01

Вiзуально теж якiсть міняється..Я не виключаю що ця якiсть може торохи "плавати", але не настiльки щоб це стало помiтно.
ні, ти правий. то я переплутав з чимось іншим на юе5.
N0il
Member

Зачем будоражить пациентов в палате! Сейчас все 8 гигофобные шызойды, начнут стучать кружками по решёткам, рисовать на стенах и кидаться фекалиями... :facepalm:
FastBullet
Member

Кажется хомяки что-то запоздозрили)) Начали догадываться, что 8 Гб это дно, ДЛСС не особо помогает в 1080р :D :D :D
Да и цена за видяху в 4-5к баксов это бред бредовый (товар на не мамонта)
И в этот раз таки правда, Хуанг не даст соврать :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
byaka
Member

N0il: 09.07.2025 17:03 Зачем будоражить пациентов в палате! Сейчас все 8 гигофобные шызойды, начнут стучать кружками по решёткам, рисовать на стенах и кидаться фекалиями... :facepalm:
А ніхто не заперечує що 8гб мало,просто як агрумент скидувати RX6700XT яка в рядi iгор видаєт фпс десь бiля 30 це крiнж :-/
Тут розказують що зменьшення текстур до високих це мило,а на rx6700xt мабуть не потрібно зменшувати налаштування графики для комфортного фпсу(сарказм)
OldGoodGames
Member

"за океаном життя краще"© :up:
Yalg
Member

OldGoodGames: 09.07.2025 20:06 "за океаном життя краще"© :up:
Если ты живешь в Антарктиде - то это всегда будет правдой.
VovaII
Member

Yalg: 10.07.2025 14:20Если ты живешь в Антарктиде - то это всегда будет правдой.
Та не факт. Там хоч води вдосталь.
OldGoodGames
Member

Yalg: 10.07.2025 14:20
OldGoodGames: 09.07.2025 20:06 "за океаном життя краще"© :up:
Если ты живешь в Антарктиде - то это всегда будет правдой.
гірше - в Україні, а Антарктиці хоч поки війни немає і не так спекотно як тут поки :)
Yalg
Member

VovaII
OldGoodGames

longaro
Member

Типа выкатили лоу сегмент с 8 гигами за копейки , казалось бы надо радоваться , но на дворе 25 год и всякие эти самые , как их там .. зумеры ползают , во :laugh:
Ответить