Новини
Останні статті і огляди
Процесори AMD наростили частку в червневій статистиці Steam
-
coffeeman
Member
Сучасні ігри на 30-50% це витрати на рекламу. Реклама часто не відповідає самій грі і чомусь це ніхто не вважає шахрайством. Я не виправдовую неліцензійне використання, але контори що роблять ігри десятиліттями завели індустрію відеоігор в тупик. Головне правило - прибуток будь-яким чином. Я би з радістю погодився на можливість не знати про продукти великих компаній. Тому "піратство" (arrg, capitan, where is my ship?!) відеоігор треба сприймати як плату за обов'язкову рекламу з кожної праски. Увагу заслуговують невеликі команди, соло-розробники, які горять ідеєю. І тому ми маємо - купу продуктів і мало ігор на ринку.
-
kairo
Member
coffeeman
Чесно кажучи, якийсь потік маячні. Є відгуки в Стім та на інших сервісах, є можливість спробувати та повернути гру після перших годин, безкоштовні вихідні та демки. А ще є Геймпас, де можна все те грати без придбання до посиніння.
В наш час усі ці виправдання піратства, просто відмазки.
Чесно кажучи, якийсь потік маячні. Є відгуки в Стім та на інших сервісах, є можливість спробувати та повернути гру після перших годин, безкоштовні вихідні та демки. А ще є Геймпас, де можна все те грати без придбання до посиніння.
В наш час усі ці виправдання піратства, просто відмазки.
-
Dilfin
Member
Так, я не буду платити за "табурет" на трьох ніжках і їсти як Ви виразились "г" маркетологів, що можна і так, що можна і на трьох ніжках сидіти, якщо перенести вагу на інші ніжки, що четверту ніжку Вам пришлють, але згодом, років так через 2... А сучасне покоління скоро буде і на одній ніжці сидіти і чекати коли ж їм решту три пришлють, якщо пришлють і я не оправдовую піратство, але говорю про те, що воно не впливає на продажі хороших продуктів і скоріше стимулює виробника робити так, щоб людям хотілося купити, а як не буде піратства, тоді виробникам буде пофіг на Вас, бо ви і так купите, бо вибору у Вас не буде від слова зовсім, купите, не сподобається то не будете використовувати, а гроші Вам пофіг, бо ви чи барига, чи чиновник, чи хтось інший, кому гроші даються дуже легко і у великій кількості.bloom: ↑ 03.07.2025 20:55"Я не собираюсь это жрать и еще платить. Я буду это жрать только бесплано!"Dilfin: ↑ 03.07.2025 12:59
Якщо ви про піратів, які принципово не купляють ігри на старті і вони сирі, а купляють тоді коли ігри допиляні до ідеалу і яких зараз ну дуже не люблять, бо так просять маркетологи тоді так, пірати не мають грошей на сирий продукт, а якщо він і відверте г. то і не куплять його ніколи, але пірати рухають торгівлю, роблять рекламу продукту і потім купляють цей продукт, якщо він на це заслуговує, а не як тупі лохи - зазомбовані ховрашки біжать в магазин і купляють сирий, або поганий продукт бо так сказали маркетолухи, що треба їсти л. і запивати компотом.
Это если коротко сформулировать ваше оправдание воровства.
Представляю вой, если кто-то не заплатит вам за работу, аргументируя "сырым продуктом" постфактум)
- спойлер
- (Невозможность использовать слово "кал" на букву "г" сильно подрывает широту стилистических приемов в моем комментарии. Шевченко, франко, маяковский там, или горький, использовали в работах и ничего - классикой считаются. А я не могу. Странно.)
Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:
Але хтось мусить його попробувати, щоб сказати тобі, що він сирий, по рекламі ти не побачиш цього, а критиків можна підкупити і можна торенти заборонити на державному рівні і ввести великі штрафи, як це практикують деякі країни, подивимось тоді як ви всі завиєте, коли за все прийдеться платити.Kyro: ↑ 03.07.2025 19:09 Якщо продукт сирий та грошей не вартує то ти його не купуєш. От і все. А не крадеш на торентах та наябуєш за обі щоки вигадючи відмазки.