Новости
Последние статьи и обзоры
NVIDIA незабаром припинить випуск драйверів для GeForce GTX на архітектурах Maxwell, Pascal і Volta
-
tornadox
Member
Хороше покоління було, якщо не найуспішніше.
Підтримку дропнули бо це фінансові затрати, і стимулювання покупок нових ГПУ. Карти підтримують DX12 тому всі ігри де можна відключити рейтрейсінг будуть працювати.
Для геймерів котрі сидять на цих картах це не змінить абсолютно нічого.
Підтримку дропнули бо це фінансові затрати, і стимулювання покупок нових ГПУ. Карти підтримують DX12 тому всі ігри де можна відключити рейтрейсінг будуть працювати.
Для геймерів котрі сидять на цих картах це не змінить абсолютно нічого.
-
МОНАХ
Member
► Ну-с, значить моя 1660Ti ще трошки побігає.Надалі компанія зосередиться на оновленні ПЗ для графічних процесорів Turing і новіших.
...
Справедливо зазначити, що про відхід «на пенсію» всіх GeForce GTX говорити поки рано. Відеоадаптери цієї серії були представлені й в сімействі Turing (GeForce GTX 16), для якого NVIDIA продовжить випускати оновлення драйверів.
► ... "побігає" - ще рочків зо два, допоки 6000 серія не "спечеться" - там побачимо.
-
erkins007
Member
"Шо ж ти, синку, чоботи так швидко вграв? Дід 20 років носив, я 20 років носив, а ти за п'ять років зносив."Wahoo: ↑ 01.07.2025 10:29 7 лет стояла 1080ти. 2 раза разобрал, заменил пасту и прокладки. Никаких проблем.
Отдал племяннику. Он её сжег через 3 месяца.
-
vmsolver
Member
Паскаль было удачное поколение, много чего сошлось в хороший баланс ресурсов, производительности и потребления. Но время движется, следующее отрицает предыдущее, философское отрицание отрицания. Подошла очередь и поколения Паскаль. Press F.
-
Rederst
Member
Ні не будуть бо вони закриті. Маю стару відеокарту то проблема у тім що усілякі підписи та маячня від нвідії зробили з робочої залізяки кусок сміття у один момент.avtoelectrik: ↑ 01.07.2025 11:05 так вони і з цими драйверами ще будуть жити поки не передохнуть від відвалів ,нові драйвера в основному під нові ігри клепають а нові ігри їм вже не під силу з нормальними налаштуваннями ,так що жити вони будуть в компах ще довго
-
Kashtan
Member
Виникло бажання придбати кращі екземпляри, можливо хоч тепер на них ціни припинять бути колекціонерськими.
-
erkins007
Member
Что за бред. Я не так давно GTX 660 в качестве затычки вставлял и все прекрасно работает. Да, дрова без обновлений, но они ставятся и работают.Rederst: ↑ 01.07.2025 12:24Ні не будуть бо вони закриті. Маю стару відеокарту то проблема у тім що усілякі підписи та маячня від нвідії зробили з робочої залізяки кусок сміття у один момент.avtoelectrik: ↑ 01.07.2025 11:05 так вони і з цими драйверами ще будуть жити поки не передохнуть від відвалів ,нові драйвера в основному під нові ігри клепають а нові ігри їм вже не під силу з нормальними налаштуваннями ,так що жити вони будуть в компах ще довго
-
tornadox
Member
erkins007
560 ti так само, хоч і без дх12 але працює.
560 ti так само, хоч і без дх12 але працює.
-
Nekros
Member
Чудове покоління було.
У мене було дві gtx 1070 від жижабайт та одна gtx 1080 жижабайт екстрим
У мене було дві gtx 1070 від жижабайт та одна gtx 1080 жижабайт екстрим
-
Koluchiy
Member
Сидів на 8800GT до 2020 року, грав спокійно в старі ігри не дивлячись на те що роками Nvidia не випускала нових драйверів.Rederst: ↑ 01.07.2025 12:24Ні не будуть бо вони закриті. Маю стару відеокарту то проблема у тім що усілякі підписи та маячня від нвідії зробили з робочої залізяки кусок сміття у один момент.avtoelectrik: ↑ 01.07.2025 11:05 так вони і з цими драйверами ще будуть жити поки не передохнуть від відвалів ,нові драйвера в основному під нові ігри клепають а нові ігри їм вже не під силу з нормальними налаштуваннями ,так що жити вони будуть в компах ще довго
-
Rederst
Member
Не працює на нових ядрах Лінукс. А отже драйвера немає.Koluchiy: ↑ 01.07.2025 15:24Сидів на 8800GT до 2020 року, грав спокійно в старі ігри не дивлячись на те що роками Nvidia не випускала нових драйверів.Rederst: ↑ 01.07.2025 12:24
Ні не будуть бо вони закриті. Маю стару відеокарту то проблема у тім що усілякі підписи та маячня від нвідії зробили з робочої залізяки кусок сміття у один момент.
-
Earanak
Member
Я в прошлом месяце 8400 GS совал в Z790+13900KF на Win11, пришлось конечно отключить в Биосе ReBar.erkins007: ↑ 01.07.2025 14:10Что за бред. Я не так давно GTX 660 в качестве затычки вставлял и все прекрасно работает. Да, дрова без обновлений, но они ставятся и работают.
Там драйвера у 8000 серии еще даже не в Legacy разделе. Еще не созрели
В общем 342.01 драйвера 2016 года которые собирались под Win10 без всяких там подписей и проблем на Win11 влезли.
3Ds Max запускал, правда в DirectX9 режиме, сэкономил называется 300 гривен на KF модели проца, удачное решение (нет)
-
erkins007
Member
Вы пожалуйста в следующий раз сразу уточняйте что у вас отдельные извращения.Rederst: ↑ 01.07.2025 15:48Не працює на нових ядрах Лінукс. А отже драйвера немає
Вы бы ещё ее в поделие на кацапском эльбрусе пихали и жаловались на поддержку.
-
KimRomik
Member
мені зараз дуже важко знайти GTX 745 (так все правильно, не 750), а ти говориш неактуальне
-
Rederst
Member
Вона просто перестала працювати завдяки нвідіа. Усе. Невже нвідіа там такі надтехнології у драйвері використовує що не можна навіть через багато років відкрити вихідний код драйвера аби хоч спільнота підтримувала їх актуальність? Це лишень показує відношення нвідіа до їх користувачів.erkins007: ↑ 01.07.2025 17:03Вы пожалуйста в следующий раз сразу уточняйте что у вас отдельные извращения.Rederst: ↑ 01.07.2025 15:48Не працює на нових ядрах Лінукс. А отже драйвера немає
Вы бы ещё ее в поделие на кацапском эльбрусе пихали и жаловались на поддержку.
Відправлено через 2 хвилини 30 секунд:
О з підписами ще й драйвери, з часом це така проблема буде!Earanak: ↑ 01.07.2025 15:58Я в прошлом месяце 8400 GS совал в Z790+13900KF на Win11, пришлось конечно отключить в Биосе ReBar.erkins007: ↑ 01.07.2025 14:10Что за бред. Я не так давно GTX 660 в качестве затычки вставлял и все прекрасно работает. Да, дрова без обновлений, но они ставятся и работают.
Там драйвера у 8000 серии еще даже не в Legacy разделе. Еще не созрели(7000 - уже в Legacy)
В общем 342.01 драйвера 2016 года которые собирались под Win10 без всяких там подписей и проблем на Win11 влезли.
3Ds Max запускал, правда в DirectX9 режиме, сэкономил называется 300 гривен на KF модели проца, удачное решение (нет)![]()
-
erkins007
Member
Чувак, сидящих на Линуксе за пределами стимдека геймеров 0.1 процент. Сидящих на устаревших картах 0.01 процент.Rederst: ↑ 01.07.2025 21:47Вона просто перестала працювати завдяки нвідіа. Усе. Невже нвідіа там такі надтехнології у драйвері використовує що не можна навіть через багато років відкрити вихідний код драйвера аби хоч спільнота підтримувала їх актуальність? Це лишень показує відношення нвідіа до їх користувачів.
Ты действительно не понимаешь почему нвида пофиг на подобную аудиторию?
-
stnl79
Member
1060 6 Гб
П'ять чи шість років майнінгу. Робота в якості домашньої відяхи.
Ех. Прийду з ЗСУ - а драйвера не оновити.
-
stnl79
Member
1060 6 Гб
Отправлено спустя :
1060 6 Гб
Отправлено спустя :
1060 6 Гб
-
tornadox
Member
Rederst
Все так, але нвідія не купують ті в кого лінуксовий майндсет. Нвідію бере самий звичайний пересічний громадянин, який окрім маркетингу нічого не бачив. Може він і не самий розумний, але на вінді все буде працювати, і головне всі маркетингові штукі про які тут постійно кричать на форумі: DLSS, path tracing і т.д.
Проблеми з відкритим дровами нвідія були точно останні 10 років і в цьому плані нічого не змінюється, то ж кому цікавий лінукс бере Амд. Все просто.
Все так, але нвідія не купують ті в кого лінуксовий майндсет. Нвідію бере самий звичайний пересічний громадянин, який окрім маркетингу нічого не бачив. Може він і не самий розумний, але на вінді все буде працювати, і головне всі маркетингові штукі про які тут постійно кричать на форумі: DLSS, path tracing і т.д.
Проблеми з відкритим дровами нвідія були точно останні 10 років і в цьому плані нічого не змінюється, то ж кому цікавий лінукс бере Амд. Все просто.
-
HardPipe990
Junior
У шапці новини забули уточнити, що це стосується тільки Unix/Linux драйверів.