просто взяли та всрали адекватний вигляд 200-киdaesz: ↑ 28.06.2025 19:05Тут же теж саме буде? Якщо карта не вмістить по розмірам. або буде просто замала - виглядатиме "не фонтан"..
Новости
Последние статьи и обзоры
Cooler Master випускає компактний корпус NR200P V3, оптимізований для GeForce RTX 50
-
Hells Angels
Member
-
phobosse
Member
перша версія найбільше подобалась. не вистачає тільки type-c на верхній панелі
-
daesz
Member
Виглядає й справді дуже всрато, мені не дуже подобались попередні ревізії (не мій тип), але вони виглядали взагальному адекватно, цей виглядає дуже ущербноHells Angels: ↑ 28.06.2025 19:12просто взяли та всрали адекватний вигляд 200-киdaesz: ↑ 28.06.2025 19:05Тут же теж саме буде? Якщо карта не вмістить по розмірам. або буде просто замала - виглядатиме "не фонтан"..![]()
-
elek
Member
Мне до сих пор нравится мой SUGO 14, где видеокарта забирает для себя воздух снаружи.
Да, надо чаще чистить, но хотя бы видеокарта не греется как кипятильник.
Да, надо чаще чистить, но хотя бы видеокарта не греется как кипятильник.
- спойлер
-
KimRomik
Member
комп не пилесос, тому краще втягувати не в себе, а від себеwaryag: ↑ 28.06.2025 17:25Чтобы тянуло пыль со всех щелей?VRoman: ↑ 28.06.2025 17:22 Им бы ещё теперь развернуть вентиляторы видеокарты на выдув, чтобы и процессорный радиатор и видюха выбрасывали горячий воздух наружу.
а щілини то фігня
-
ronemun
Advanced Member
абсолютно згоден
раз на проц з TDP 35W поставили маленький кулер, клієнт такий сам купив, з вигляду невзрачний прозорий вентилятор, на середніх обертах, не шумів..
але неуважний рух, удар в кінчик пальця і пагність тріс навпіл..
-
cspp
Member
У меня открытый корпус, пыль продуваю раз в год, лень страшная....не знаю как можно любоваться картой через сетку, тюрьма какая то 
-
Rederst
Member
Тут усе може бути від простої штори до простого папірця який просто зажує...daesz: ↑ 28.06.2025 19:05Тим, що підтримує проарти 50 серії, а В2 - тільки проарти 40![]()
Тут же теж саме буде? Якщо карта не вмістить по розмірам. або буде просто замала - виглядатиме "не фонтан"..Hells Angels: ↑ 28.06.2025 18:36 хікі то більше під одноразову збірку
Не у всіх є коти домаRederst: ↑ 28.06.2025 18:56 Відкриті назовні без рещіток вентилятори, що може піти не так...![]()