Топова відеокарта Intel Arc Battlemage помічена в базі даних PCI-SIG

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
daesz
Member

Повідомлення

FastBullet: 12.06.2025 20:05
bes: 12.06.2025 15:47 Предлагаю обсудить Топова відеокарта Intel Arc Battlemage помічена в базі даних PCI-SIG
Давайте будем чесны. Мы все ждем отмазки Володи почему он и эту карту интел пропустит.
Ой, посміявся з тебе :lol: :lol: :lol: :lol:
Все залежить не від Володі, а від цін та швидкодії!!!! Тобто якщо вона за 18к грн буде швидша за 5070, то ще ц черга буде !
Така як за В580? :lol:
Vlaad13
Member

Повідомлення

tablestikus: 12.06.2025 17:29
Vlaad13: 12.06.2025 17:18
цікаво за скільки її тепер ви зможете продати на лох.юа
Чи не пофіг? Я ж залізо купляю користуватися, а не продавати.
власник 580 розповідає що йому пофіг на гроші :lol:
tablestikus
Member

Повідомлення

kairo: 12.06.2025 18:07
tablestikus: 12.06.2025 17:29 Чи не пофіг? Я ж залізо купляю користуватися, а не продавати.
Вартість користування продуктом, це різниця між ціною придбання та ціною продажу.
А якщо я її продавати не буду і вона життя закінчить у мене? Ні, ну я не можу з цих людей що купляють щось не тому що їм треба і подобається, а чисто з ціллю перепродажу потім якось.

Відправлено через 1 хвилину 56 секунд:
Vlaad13: 12.06.2025 20:13
tablestikus: 12.06.2025 17:29
Чи не пофіг? Я ж залізо купляю користуватися, а не продавати.
власник 580 розповідає що йому пофіг на гроші :lol:
Заздрість - то погано.
rjavyi_pastor
Member

Повідомлення

kairo: 12.06.2025 18:07 Вартість користування продуктом, це різниця між ціною придбання та ціною продажу.
не бачите можливості зекономити якщо ці інтелові відюхи нікому не потрібні - за 10к я б купив В580. Але зараз нема ПК куди її ставити :rotate:
kairo
Member

Повідомлення

tablestikus: 12.06.2025 21:57 А якщо я її продавати не буду і вона життя закінчить у мене? Ні, ну я не можу з цих людей що купляють щось не тому що їм треба і подобається, а чисто з ціллю перепродажу потім якось.
Тоді для вас вартість користування даною картою буде дорівнювати 100% вартості придбання. Якщо я оновлюю свій ПК, навіщо мені залишати старі комплектуючі, любуватись ними? І продаю я їх не тому, що вони мені не треба були, коли купував чи не подобались, просто прийшов час до апгрейду і вартість від продажу старого ПК покриє частину вартості нового.
beeer
Member

Повідомлення

Зараз прогрес в напівпровідниках настільки ніякий, що залізо спокійно живе по 5 років. Якщо не мати особливих вимог до ігор - 10 років не проблема.
Я попередній комп міняв десь 2 роки тому і там був і5 2500К він пів життя відпахав на 5ГГц, потім трохи деградував і тримав вже лише 4.8, йому було 11 років. І продавати це навіть в думках не було. Віддав вік доживати на 3Д ферму.
tablestikus
Member

Повідомлення

kairo: 13.06.2025 00:43
tablestikus: 12.06.2025 21:57 А якщо я її продавати не буду і вона життя закінчить у мене? Ні, ну я не можу з цих людей що купляють щось не тому що їм треба і подобається, а чисто з ціллю перепродажу потім якось.
Тоді для вас вартість користування даною картою буде дорівнювати 100% вартості придбання. Якщо я оновлюю свій ПК, навіщо мені залишати старі комплектуючі, любуватись ними? І продаю я їх не тому, що вони мені не треба були, коли купував чи не подобались, просто прийшов час до апгрейду і вартість від продажу старого ПК покриє частину вартості нового.
Так, все що я купляю - з розрахунком що у мене воно буде поки не помре. Потім треба буде - виставлю і за скікось продам та і все, не бачу сенсу переживати за ціну продажу.
Miracle
Junior

Повідомлення

Хто використовував відеокарти Intel ARC із чотирма моніторами? Потрібно для роботи використовувати чотири монітори, а на багатьох форумах пишуть про проблеми при виведенні на кілька екранів та про криву реалізацію порту HDMI.
bez5dva
Member

Повідомлення

bes: 12.06.2025 15:47 Предлагаю обсудить Топова відеокарта Intel Arc Battlemage помічена в базі даних PCI-SIG
Давайте будем чесны. Мы все ждем отмазки Володи почему он и эту карту интел пропустит.
Все залежить не від Володі, а від цін та швидкодії!!!! Тобто якщо вона за 18к грн буде швидша за 5070, то ще ц черга буде !
Ой, а я посміявся з тебе :lol: :lol: :lol: :lol:

ага, конечно, за 18к быстрее 27к :up:
Volodya811
Member

Повідомлення

alexeygalas: 12.06.2025 18:28 Volodya811
ну це makes sense.
Тоді виходить зарано викинули підтримку з відео карт
Моя думка така, що зважаючи на здешевляння чипів пам'яті та на збільшення їх об'єму - кодек Н.264 виглядає не так вже і "погано", навіть на тлі Н.265 і Н.266. Інша справа - це HDR в 4к, 6к і 8к.
FastBullet
Member

Повідомлення

bez5dva: 13.06.2025 12:17
Ой, а я посміявся з тебе :lol: :lol: :lol: :lol:

ага, конечно, за 18к быстрее 27к :up:
Так само казали що В580 не побʼє 4060
Відповісти