В Epic Games Store дарують Limbo й Tiny Tina’s Wonderlands

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Ostin: 01.06.2025 08:43
MqM: 01.06.2025 02:39в 90х до вснування ти всіх лончерів ліцензії купували суто божевільні люди?
Люди купували ігри на дисках. Ніхто (99,99%) не цікавився, чи воно ліцензійне по-справжньому, чи хтось спіратив і на диски порозпихав. Ніякої моральної складової в ліцензії ніколи не було. Просто бізнес.
Справді? Мій знайомий особимто знає людину яка купувала за 50 доларів на виході Left 4 Dead, коли регіональних цін не було.
А взагалі рівняти усіх по якимось зпбитим людям це дивно. Я от купував ліцензійні мащичні альбоми по 10 доларів в 2004 році, і намагався купляти ігри , але знайти було складно в моєму місті в той час. Саме відсутність ліцензій, а не то, що навіть не хотів створювало уяву суцільного піратства.
Ostin
Member

MqM: 03.06.2025 15:06Мій знайомий особимто знає людину яка купувала
Цілком входить в отой 0,01% людей, які "щось десь навіщось" шукали.
Але якщо мова йде просто про сам факт купівлі - то я свого часу за 60 баксів купив повне зібрання Guild Wars колекційне видання) Ну от так мені тоді захотілось і гроші були)
MqM: 03.06.2025 15:06Я от купував ліцензійні мащичні альбоми по 10 доларів в 2004 році, і намагався купляти ігри , але знайти було складно в моєму місті в той час. Саме відсутність ліцензій, а не то, що навіть не хотів створювало уяву суцільного піратства.
А ось так і робили більшість людей. Просто купували те, що було в наявності. А хто і як його ліцензував справа десята. Аби було і можна було купити.
Ответить