Огляд бездротової вертикальної миші Razer Pro Click V2 Vertical Edition

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

mt53de6: 27.05.2025 19:36
Бренд Razer преимущественно известен игровым оборудованием
скорее известен тем что мышками надо пользоваться только в лабораторных условиях как и логитейчами, через год резиновое покрытие начинает облазит
4й рік суперлайт все пречудово з покриттям, достатньо мити руки і не жерти з пк
mt53de6
Junior

Enjthesilence: 27.05.2025 19:53
mt53de6: 27.05.2025 19:36

скорее известен тем что мышками надо пользоваться только в лабораторных условиях как и логитейчами, через год резиновое покрытие начинает облазит
ну и чем это отличается от лабораторных условий?))
расскажи про то как мыть руки каждые 5 минут когда потная катка или работаешь и пьешь пуэр
раньше же делали нормальное прорезиненное покрытие, например у меня на полках валяется a4tech x7 которой больше 10 лет, и ни че, все нормально, только из дырочек успевай выколупывать грязь, а ща даже ноготочком нельзя без следа надавить на всех этих мышках
Enjthesilence
Member

mt53de6: 27.05.2025 20:07
Enjthesilence: 27.05.2025 19:53

ну и чем это отличается от лабораторных условий?))
расскажи про то как мыть руки каждые 5 минут когда потная катка или работаешь и пьешь пуэр
раньше же делали нормальное прорезиненное покрытие, например у меня на полках валяется a4tech x7 которой больше 10 лет, и ни че, все нормально, только из дырочек успевай выколупывать грязь, а ща даже ноготочком нельзя без следа надавить на всех этих мышках
та ні, то проста гігієна) не треба мити руки кожні 5 хвилин, достатньо протирати мишку раз на день-два від бруду і мити руки так. робиш перерву між грою, помий руки, це не важко)
так так, ті легендарні а4тек х7. в комплекті з мишкою до речі були прорезинені гріпси, типу того, навіть не клеїв їх)
block_stupid
Member

Enjthesilence
Помив мишку, помив руки.
1-2 години потної катки, шар токсичного солоного жиру на мишці, ок витер, але частина його щей під теплом вже почала взаємодіяти з напиленням, починає облазити, а там якась клейка основа, липне до руки.
На іншій мишці з справжній софт-тач такої проблеми немає.
Ще були миші з гумовими накладками одна просто розвалювалась і ставала не приємною на дотик бо гума погана, в іншому все було як нове.

Ще подивіться варіативність мишей з перфорацією та жарт/не жарт мишу з вентиялтором ноктуа, часто собі ставлять міні вентилятори для обдуву руки.
В когось руки потіють і дуже сильно, в когось вдома діти і не будуть шпарити кондьор під охлад компа і себе під час потних (у всіх сенсах) каток.

Тобто мий не мий руки, а потовиділення не зупиниш, вже постає питання яка витривалість буде і матеріалів миші.
unclemax
Member

У этих вертикальных моделей чуть хуже с точностью позиционирования курсора. У меня уже более года logitech mx vertical, я работаю в autocad. Руке действительно комфортней, привыкаешь быстро, но на обычной мышке(дома RAZER DEATHADDER) до сих пор точнее делаю микросдвиги курсора.
West20105
Member

Nekros: 27.05.2025 14:30
leif: 27.05.2025 14:18 Nekros
Для іграшок 150гр це багато, як на мене. Незручно.

Для звичайних повільних рухів мишою в процесі роботи 150гр — без проблем, все комфортно.
Я граю на геймпаді. А от у роботі дуже багато рухаю мишкою, ніби 8 годин в кс грав :D
Сам зтикнувся з тунельним синдромом. купив собі коврик з подушкою під запястя,стало набагато краще )
Seraphim
Member

Читаю і бачу тут одні кіберкотлети зібрались, одному вага на 10г важча від його миші уже не торт, іншому 1кГц швидкість більша за реакцію його нейронів невлаштовує... миша випущена не щось змінити, а просто як "ось сппробуйте це", вона не буде масовою і сумніваюсь що буде продовжувати серію, цінник звичайно як в тому мемі про рейзер відро, а якби коштувала 1.5к-2 то звісно багато б взяли просто спробувати
Shaolin_Style
Member

Seraphim: 28.05.2025 10:06 Читаю і бачу тут одні кіберкотлети зібрались, одному вага на 10г важча від його миші уже не торт, іншому 1кГц швидкість більша за реакцію його нейронів невлаштовує... миша випущена не щось змінити, а просто як "ось сппробуйте це", вона не буде масовою і сумніваюсь що буде продовжувати серію, цінник звичайно як в тому мемі про рейзер відро, а якби коштувала 1.5к-2 то звісно багато б взяли просто спробувати
удваиваю, как и первый Proclick это мышь для работы, главная задача которой быть не легкой, быстрой и т.п. а эргономичной что бы человек мог работать по 8-10 часов без дискомфорта для кисти. Первая версия с этим вполне справлялась, минусов у нее было по сути два: тип зарядки (microusb) и длительность работы от аккумулятора (12ч).
Klon
CG graphikos fan

unclemax: 28.05.2025 07:35У меня уже более года logitech mx vertical
о я задумався купити таку, але поки що куплю копію від Траста, щоб попробувати як воно.
Ідеально б било в магазинах пощупати, але вертікалок по городу зовсім нема :insane:

по темі:
Кнопка під великим пальцем знизу - це потенційно удобно, але треба тестувати.
По дпи\опитуванню\мікрікам = в вертикалке це не першочергове, бо механіка рухів вже друга, це не для кібергеймінгу, це офіс\праця.
Ціна - ціни на вертікалки у брендових виробниках це жах, але це зрозуміло, бо купують їх мало, ца - робочі люди :( .
miroslav_mm
Member

А де новина про мишку з вбудованим вентилятором Noctua ?
e5b452e469f0b1f5caadd1b187ac55d4.png
Nutbar
Member

Користувався декілька років Logitech MX Vertical. Зрештою стало зрозуміло, що вага має не менше значення, ніж форма. З важкими мишками зап’ястя дуже сильно навантажується - це непомітно під час коротких сесій, але якщо мишкою треба працювати чи грати довго, це вже відчутно. Тож оце непорозуміння вагою 150г я б обходив стороною, особливо якщо проблеми вже є. Та й загалом грати з такою важкою мишкою - кошмар. Це не ±10 г, це +100.

Добре що хоч частота опитування тут 1000Гц. Хтось скаже, що для роботи це не має значення. Але ніт, коли частота опитування мишки менше частоти оновлення моніку (привіт мишкам Logitech з 125Гц) це треш.
Melofon
Member

Enjthesilence
Nekros

Если вы лично не видите и не чувствуете разницу между 1000 и 8000Гц то это не значит что у всех так, а самый простой пример описать несколько небольших по размеру кругов стрелкой мышки и сразу видно разницу между 1000 Гц и 8000Гц когда у 1000 меньшее кол-во стрелочек будет чем у 8000, как по мне это самый наглядный способ увидеть разницу и она реально плавнее и по ощущениям, да может не каждому оно и нужно но тут как бы мышь не дешёвая и за 6к уже могли бы и сделать, хотя у масс-маркет брэндов всегда новые технологии туго заходят и поэтому пока только в топовых их мышках есть 8к герцовка тогда как у китайских брэндов даже у довольно бюджетных мышек есть 4/8к, я например в своей 8к включаю только когда играю т.к. на рабочем столе я уже не вижу смысла да и батарею экономит сильно, а то что проц чуть больше грузит как-то пофиг бо он в играх обычно имеет запас производительности.
Phos4
Member

Enjthesilence
4й рік суперлайт все пречудово з покриттям
А хіба в суперлайті є якесь резинове покриття?
KROOM
Member

як живуть ці люди, яким "важко" 150грамів? А треба 70-60-40? Як їм тримати смартфон, ложку, чашку :rotate:
Melofon
Member

KROOM

Живут так же само как и жили, вот только перейдя с мышки 100+г на мышку 50г или менее хотя бы на день (та даже на час хватит) потом даже 100г мышка кажется очень тяжелой для того чтобы на ней так же чётко играть, та даже просто серфить кажется менее удобно, не в том плане что прям поднять не могут (а то тут некоторые люди слишком буквально и глупо всё воспринимают) а просто кажется что такой мышкой играть куда менее удобно т.к. у неё большой вес который требует большего напряга кисти (кстати рука тоже быстрее устает) и имеют большую инерцию тогда как лёгкую остановить резко куда проще и это получается куда чётче, в общем вы не сравнивайте это с чашками бо это действительно глупо, а попробуйте сами и потом я посмотрю как вам захочется вернутся на 100г и уж тем более 150г мышку :facepalm:
Ответить