Наступна консоль Xbox може стати останньою

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Kashtan
NES это база, но сега мега драйв оставила в моём сердце значительно больший след среди консолей двумерной эпохи: и бугермен и червяк джим и тру лайс и дюна и мортал комбат и кэннон фодер и роадреш и джанглстрайк и много-много иных отличных игр я до сих пор с теплотой вспоминаю и к ним возвращаюсь время от времени. Из библиотеки денди реально врезались в память разве что танчики, контра, да марио. Но это всё вкусовщина, естественно. :beer:
kairo
Member

В цілому нічого хорошого в цьому не бачу. Конкуренція за консольний ринок між двома великими компаніями приводила до появи крутих ексклюзивів, де не жаліли грошей на якість продукту, щоб просунути свою платформу.
Якщо взяти епоху PS4, то це:
спойлер
Detroit: Become Human
Persona 5
God of War
The Last Guardian
Bloodborne
Horizon Zero Dawn
The Last of Us Part II
Ghost of Tsushima
Days Gone
Until Dawn
Death Stranding
Marvel's Spider-Man
PS5:
спойлер
Gran Turismo 7
Horizon Forbidden West
Demon's Souls
Astro Bot
God of War Ragnarok
Вже на каррент-гені видно, що Соні почала здавати в кількості та якості екзів. Що вже говорити, якщо МС взагалі заб'є на консолі(що вона вже в принципі давно робить).

Відправлено через 4 хвилини 29 секунд:
Vi: 26.05.2025 12:30 Kashtan
NES это база, но сега мега драйв оставила в моём сердце значительно больший след среди консолей двумерной эпохи: и бугермен и червяк джим и тру лайс и дюна и мортал комбат и кэннон фодер и роадреш и джанглстрайк и много-много иных отличных игр я до сих пор с теплотой вспоминаю и к ним возвращаюсь время от времени. Из библиотеки денди реально врезались в память разве что танчики, контра, да марио. Но это всё вкусовщина, естественно. :beer:
В наших краях NES практично і не існувало. Це хіба якісь діти дипломатів могли мати. 99,999% ринку, це підробка у вигляді Денді із кривими піратськими іграми типу 9999 in 1. Справжні культові хіти NES до нас не попадали, та й ми мови англійської не знали, щоб грати.
спойлер
Із Сеги, найперші враження в мене були від Comix Zone, шикарна музика в грі:
спойлер
Ну і звісно Сонік, цей звук від збирання кілець закарбувався в пам'ять назавжди:
спойлер
Vi
Member

kairo
Я оговаривался, что в виде денди. А картриджей хватало - 9999 в одном, как правило, клали в комплект челночники.
Хотя у нас в классе была девчёнка, которой родители подарили оригинальную NES - картриджи и достать было нереально и стоили они просто непомерно, хотя для сеги и денди на каждой барахолке были точки продажи и обмена.
Комиксзон тоже культовая игра, согласен.
ПС Рокнролл рейсинг ещё была супер игруля от близзард - у однокласника помню настоящие соревнования на выбывание по ней, мортал комбату и дюне устраивали. :super:
kairo
Member

Vi: 26.05.2025 12:49 ПС Рокнролл рейсинг ещё была супер игруля от близзард - у однокласника помню настоящие соревнования на выбывание по ней, мортал комбату и дюне устраивали. :super:
спойлер
Rock N' Roll Racing, це легенда. Ця гра привила мені любов до року :beer:
beeer
Member

"Дитяча травма" (в хорошому сенсі) від Rock'n'Roll Racing тепер мене змушує фізично боротись із самим собою, коли я за кермом; і по радіо починає грати шось із її плейліста. В кров несвідомо впорскується доза адреналіну і нога тягнеться піднадавити. Доводиться себе вгамовувати :lol:
NVo1
Member

щодо програної війни ексклюзивів - дуже гучна заява, бо плейстейшн теж відмовляється від ідеї ексклюзивів.

Відправлено через 1 хвилину 10 секунд:
kairo: 26.05.2025 13:07
Vi: 26.05.2025 12:49 ПС Рокнролл рейсинг ещё была супер игруля от близзард - у однокласника помню настоящие соревнования на выбывание по ней, мортал комбату и дюне устраивали. :super:
спойлер
Rock N' Roll Racing, це легенда. Ця гра привила мені любов до року :beer:
RR є в геймпасі до речі, бліззард классікс чи шось таке))
SieG
Member

Вангую:
"Дорогие друзья, мы вынуждены сообщить что мы завершаем выпуск xbox, НО по требованию президента Трампа мы создаем новую консоль zbox, зетбокс - консолько нового поколения, которая положит конец всем войнам, ибо завоюет весь мир"
Vi
Member

NVo1
Я с эмуляторами на "ты" - подписка в данном случае не нужна. B-) :beer:
Kashtan
Member

Рокенролрейсінг настільки захоплююча гра, на нес, ну або денді сюбор, це не важливо, це різні назви однієї платформи, що я картридж з нею купив в 2004 чи 2005 році, незважаючи на те що це був архаїзм тоді.
kairo
Member

Kashtan: 26.05.2025 15:14 Рокенролрейсінг настільки захоплююча гра, на нес, ну або денді сюбор, це не важливо, це різні назви однієї платформи, що я картридж з нею купив в 2004 чи 2005 році, незважаючи на те що це був архаїзм тоді.
Rock N' Roll Racing, це 16-бітна гра, яка виходила на Super Nintendo та Sega Mega Drive. На звичайній NES гра не виходила, бо це була 8-бітна консоль. Як і Денді, яка була клоном Нінки. Ми в ті роки торгували приставками та картриджами, які до Денді усі були піратськими та мали приблизно 20% браку. Я ночами тестував ті картриджи, при чому гра могла запуститись, трохи пропрацювати і з певного моменту заглючити. В деяких іграх були системи захисту від взлому(Нінка вже тоді активно боролась із піратством :laugh: ). При чому Денді, яка сама була багато років нелегальною, випускала рекламу, не купуйте китайські підробки, купуйте справжню Денді :lol:
den888
Member

kairo: 26.05.2025 16:50
Kashtan: 26.05.2025 15:14 Рокенролрейсінг настільки захоплююча гра, на нес, ну або денді сюбор, це не важливо, це різні назви однієї платформи, що я картридж з нею купив в 2004 чи 2005 році, незважаючи на те що це був архаїзм тоді.
Rock N' Roll Racing, це 16-бітна гра, яка виходила на Super Nintendo та Sega Mega Drive. На звичайній NES гра не виходила, бо це була 8-бітна консоль. Як і Денді, яка була клоном Нінки. Ми в ті роки торгували приставками та картриджами, які до Денді усі були піратськими та мали приблизно 20% браку. Я ночами тестував ті картриджи, при чому гра могла запуститись, трохи пропрацювати і з певного моменту заглючити. В деяких іграх були системи захисту від взлому(Нінка вже тоді активно боролась із піратством :laugh: ). При чому Денді, яка сама була багато років нелегальною, випускала рекламу, не купуйте китайські підробки, купуйте справжню Денді :lol:
це була краща робота в світі )
Mesqalito
Junior

Vi
Ви в якісь не ті ігри грали на нес =)
Power Blade 2
Castlevania (особливо Simon's Quest)
Double Dragon (+ Battle Toads)
+ ще якась японська рпг повністю японською мовою, я навіть назви не знаю бо вона теж була японською, але пам'ятаю що треба було вводити коди японською щоб продовжити грати з того ж місця (замість save/load). І вона була дуже крута.
kairo
Member

den888: 26.05.2025 17:01 це була краща робота в світі )
Я був школярем, пів ночі з братом тестував, вранці в школу))
Kashtan
Member

kairo: 26.05.2025 16:50
З R.C. Pro-Am II сплутав.
Rolexandr
Member

Не буде крутих ексклюзивів, не буде й консолей
Demedik
Member

Не очень новость... причем мягко говоря. Это минус 1 конкурент на рынке(пускай и не самый успешный). Та же Нинка уже очень зажравшаяся, что будет когда конкуренция уменьшиться - вообще страшно. + Сони не думаю, что будет упускать этот момент. Я молчу о том, что консоли должны быть бюжетным геймингом(тут как бы упоминали про ПК, особенно против ХБокс С + геймпасс).

Если говорить про условного коня в вакууме(т.е. без влияния на рынок) - то как бы все равно. У майков другая модель прибыли. По сути они станут не обладателями платформы, а просто очень большим издателем. Их игры пойдут на другие устройства. Поэтому потери по сути и нет. Если будут их игры хорошо работать на Лине(пусть через Протон) - то вообще будет великолепно.
Lekrs
Member

Жаль. Хороші консольки у них.
EvhenS
Member

В світі де більш-менш пристойна відеокарта коштує 600$ іксБокси будуть випускати до теплової смерті всесвіту.
Slavon84
Member

Якщо вже тут впали в олдскул, то моя особиста підбірка:
Dendy: Contra (all), Ninja Gaden (trilogy), Power Blade 2, Battle Toad's (який всім рвав дупи своєю складністю і глюками :gigi: ) Darkwing Duck, TNMT3, TNMT TF, RoboCop 3, Mighty Final Fight, Batman: The Video Game і ще мабуть мільйон, бо вже не пам'ятаю.
Sega: ТОП для мене це Contra HC, затер її до дірочок по всім фіналами, притому була японська версія :gigi: тож сюжет мені дуже подобався, але я ніхчого не розумів :laugh:

Отправлено спустя 5 минут :
Стосовно Xbox... був власником x360, xoneS, xoneX, а зараз стоїть дивиться на мене просто шедевральна з точки зору виконання маленька series S, я граю небагато, тож мені вистачає її з головою B-) В те що там щось загнеться, перестане існувати особисто я не вірю, бо у Філа справи йдуть доволі непогано. На багато краще, ніж за часи Xbox One :spy:
zaqik
Member

выгодно свой сервис на пк задвигать чем занимается созданием новых консолей
нюдсы продавать выгоднее, чем борщи варить, ну так то как бы да :laugh:
Ответить