Огляд Doom: The Dark Ages. Лють, кров та хеві-метал

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
1234waltz
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 11:24 Сколько стоит геймпасс на год?
Можно підписатись і на місяць, обмежень немає.
MessiaH: 21.05.2025 11:24 Я так понимаю через геймпасс надо иметь лицушную винду
Не обов'язково, хоча зараз це теж не є проблемою.
MessiaH: 21.05.2025 11:24 Запуск игр геймпасса через приложение хбокс?
Все вже інтегровано в 11 Шиндоушс, ігри ставляться з МС Стора, достатньо мати обліковку МС (яка і так зараз обов'язково при інсталі нової системи).
Dremjke
Member

Повідомлення

Kashtan: 21.05.2025 11:33Зелені елементи зникнуть?
А що з ними не так?
Шкіряні асоціації? :gigi:
koniyoto
Member

Повідомлення

Йшов 2025 рік. Люди вперше дізнаються подробиці про ГеймПас. Десь Майкрософт пролюбилась у маркетингу.
xIIImaL
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 11:24 Сколько стоит геймпасс на год? Я так понимаю через геймпасс надо иметь лицушную винду и учётку хбокс или не? Запуск игр геймпасса через приложение хбокс?
спойлер
download.jpeg
Neuromantic
Member

Повідомлення

Купив в Стім і ще жодного разу не пожалкував. Гра подобається, зараз на 6 рівні воюю, хоча сумарно вже 10.5 год награв. Тому репліку про "коротку однокористувацьку гру, яка за 20 годин вдоль і поперек проходиться" я категорично не підтримую.
kairo
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 11:24 Сколько стоит геймпасс на год? Я так понимаю через геймпасс надо иметь лицушную винду и учётку хбокс или не? Запуск игр геймпасса через приложение хбокс?
В людини із 5090 немає коштів на ключ до Вінди?)))
dead_rat
Member

Повідомлення

kairo: 21.05.2025 14:15
В людини із 5090 немає коштів на ключ до Вінди?)))
Інакше б не вистачило на 5090 :lol:
Miharos
Member

Повідомлення

Alex646: 21.05.2025 11:30 На піратках норм.
зараз "піратка" це особливо небезпечно.
В мене друг був поціновувачем "піраток" допоки "піратка" не написала на робочому столі його компа "ДНР ПАБЕДА БУДЕЗ ЗА НАМИ" і флаг цього уйо__ща, і паралельно стерла майже все с HHD s SSD :lol: і трохи запорола біос(з його слов).
Reinmar
Member

Повідомлення

Grava: 21.05.2025 10:41 Музика взагалі не чіпляє, робот та дракон не цікаво граються. Все інше подобається. При ввімкненні фреймгену фпс росте, а відчувається наче його порізали в два рази. При цьому lossless scaling працює ідеально. :rotate:
Конфігурація ПК
XFX Speedster SWFT RX 6800
???

Відправлено через 4 хвилини 55 секунд:
1234waltz: 21.05.2025 11:56
Можно підписатись і на місяць, обмежень немає.
В мене зворотнє питання, а можна навпаки не на місяць, а наприклад хочу на півроку? Бо є відчуття, що може подорожчати після подорожчання ігр майкрософт/іксбоксів
Востаннє редагувалось 21.05.2025 15:54 користувачем Reinmar, всього редагувалось 1 раз.
fantomrulezz
Member

Повідомлення

koniyoto: 21.05.2025 12:09Йшов 2025 рік. Люди вперше дізнаються подробиці про ГеймПас. Десь Майкрософт пролюбилась у маркетингу.
Ну той чувак ще й про існування SSD дізнався нещодавно.
Скоро відкриє для себе що вогонь гарячий :laugh:
Grava
Member

Повідомлення

Не знали що у амд є фг який працює не тільки на амд? А lossless scaling (рекомендую, коштує копійки у стім, зроблено в Україні) це софт який його вмикає у будь-який грі, дякуємо амд що їх фг open source :rotate:
Ось тільки як рідний фг гри у мене працює гірше (взагалі не працює) ніж "зовнішній" мені не зрозуміло.
є відчуття, що може подорожчати
Вже, але поки стара ціна.
increase their prices in July 2024 for new members and September 2024 for existing members.
Востаннє редагувалось 21.05.2025 16:17 користувачем Grava, всього редагувалось 2 разів.
xIIImaL
Member

Повідомлення

fantomrulezz: 21.05.2025 15:53 Ну той чувак ще й про існування SSD дізнався нещодавно.
А, ну тоді зрозуміло :lol: а я то все думав , чого в нього андервольт відяхи це опасно, бо ріже вихлоп ! :gigi:
Востаннє редагувалось 21.05.2025 16:20 користувачем xIIImaL, всього редагувалось 1 раз.
Alex646
Member

Повідомлення

Miharos: 21.05.2025 15:48
Alex646: 21.05.2025 11:30 На піратках норм.
зараз "піратка" це особливо небезпечно.
В мене друг був поціновувачем "піраток" допоки "піратка" не написала на робочому столі його компа "ДНР ПАБЕДА БУДЕЗ ЗА НАМИ" і флаг цього уйо__ща, і паралельно стерла майже все с HHD s SSD :lol: і трохи запорола біос(з його слов).
Просто твій друг- рукожоп.
MessiaH
Member

Повідомлення

kairo: 21.05.2025 14:15В людини із 5090 немає коштів на ключ до Вінди?)))
я не могу по иным причинам его оплатить, а деньги есть

Отправлено спустя 1 минуту 21 секунду:
Alex646: 21.05.2025 16:16Просто твій друг- рукожоп.
более вероятная причина)

Отправлено спустя 1 минуту 33 секунды:
fantomrulezz: 21.05.2025 15:53Ну той чувак ще й про існування SSD дізнався нещодавно.
чтоб ты знал ссд у меня в системе ещё с 2015 года, сейчас у меня их вообще 4 штуки, и да - толку от ссд в играх практически нет кроме более быстрой загрузки
xIIImaL
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 16:28 чтоб ты знал ссд у меня в системе ещё с 2015 года, сейчас у меня их вообще 4 штуки, и да - толку от ссд в играх практически нет кроме более быстрой загрузки
ля , чел.. :lol: ты просто генератор рофла :gigi: :gigi: :gigi:
fantomrulezz
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 16:28толку от ссд в играх практически нет кроме более быстрой загрузки
Так і толку від проца і відеокарти немає окрім можливості отримати більше фпс з кращим графоном :lol:
Васильович
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 16:28я не могу по иным причинам его оплатить, а деньги есть
Що за причини? Дійсно цікаво.
MessiaH
Member

Повідомлення

xIIImaL: 21.05.2025 16:30 ты просто генератор рофла
Ты ещё веришь в то что ссд что-то даёт?

Отправлено спустя 37 секунд:
fantomrulezz: 21.05.2025 16:43Так і толку від проца і відеокарти немає окрім можливості отримати більше фпс з кращим графоном
Ну правильно, а ссд тут каким боком?
xIIImaL
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 17:14 Ты ещё веришь в то что ссд что-то даёт?
Нет. Играй на hdd, там будет прирост фпс :gigi:
koniyoto
Member

Повідомлення

MessiaH: 21.05.2025 17:14 Ты ещё веришь в то что ссд что-то даёт?
Ну правильно, а ссд тут каким боком?
А ти спробуй Horizon Forbidden West, наприклад, зі звичайного HDD запустити. Дружина тут нещодавно не на той диск встановила. Цікаві баги були. Я так думаю, що це не єдина гра з подібними "приколами". Але перевіряти усе підряд звісно не буду. А в основному таки да - "лише" швидше завантаження. :rotate:
Відповісти