Класичні шутери S.T.A.L.K.E.R. наступного тижня отримають покращене видання

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

AFU_power: 14.05.2025 19:05 Не розумію, чому овери бухтять, якщо оновлення абсолютно безкоштовне, його навіть купувати не треба, якщо є оригінальні ігри.
То классика "Не читал, но осуждаю"
Эти игры уже давно за них модеры улучшили, и все на собственном энтузиазме.
Есть люди которым не ставят моды, и таких много.
Rederst
Member

Вийде побачимо що накрутили. От коли у вимогах 5090 для промінців з'явить то буде зашквар.
Bumazka
Junior

Та всі ці коменти, що «моди краще» — це, по суті, лише про те, що комусь особисто вони більше подобаються.
Я, наприклад, пробував не надто важкий мод на Чисте Небо — так фпс просів сильніше, ніж у Сталкері 2.
І це не поодинокий випадок.

Що б там не казали, реліз від розробника завжди буде ціліснішим і стабільнішим, ніж будь-який мод.
І це я кажу з повагою до модоробів, бо вони реально вкладають душу в те, що роблять.
Але приклад — GTA V. Який би крутий мод ви не ставили, все одно це не порівняти з офіційним апдейтом із трасуванням променів.
st0k
Member

очікував кращого :rolleyes:
f24gun69
Member

Покращеня та оновленя : викопати сюардесу та нафарбувати ей губи
yariksom
Member

Всі три пройшов без модів декілька разів.
Ну як без модів, просто правив файли (це можливо) щодо різних характеристик того чи іншого, переважно характеристики зброї, щоб побороти постійний респавн якого ненавиджу.
Не пам'ятаю якогось сюжету щоб в память врізався.
Гра була дійсно хороша але коли ставив моди вона, особисто для мене, нічого конкретного не давала.
Грав тому, що подобалася сама концепція.
Нову гру почну років через два коли реально допиляють все.
В 2007, коли перша частина вийшла то не міг її грати нормально навіть на 8800ГТС, через пару років вона літала навіть на вбудованих в материнку відеокартах.
"Літала" це звичайно гіпербола але 25 кадрів давала на LG flatron і це була картинка ідеальна. :nunu:
NUN4AG
Member

Виправлення чисельних помилок і покращення якості гри
Цікаво що вони там навиправляють та чи не потрібно потім буде виправляти наслідки цих виправлень.
Чи пофіксять ці виправлення жахливу кінцівку, сумнівної якості шутерну механіку та криво працюючу війну угрупованнь в Clear Sky?
Сумніваюсь.
Voozy
Member

Чё, круто.
Я - один из немногих, кто до сих пор не прошёл оригинальную трилогию.
Ждуны, как обычно, - в дамках)
Dremjke
Member

Voozy: 14.05.2025 20:51Ждуны, как обычно, - в дамках)
Але не в цьому випадку.
Оригінальну трилогію із задоволенням та регулярно перепроходять фанати (як і я), але для тих, хто в неї не грав, це буде вже застаріла гра з кривими геймплейними механіками.
Последний раз редактировалось Dremjke 14.05.2025 21:31, всего редактировалось 1 раз.
GreenMile
Member

ТЧ - був першою грою, яку я усвідомлено купив ліцензійну на диску, після того як пограв піратку, бо сподобалдасяь і реально хотілось таким чином подякувати розробникам. Правда, грав потім все одно в піратку, бо той старфорс на ліцензіному диску при кожному запуску просто задовбав :gigi:
В стімі є, побачимо :rotate:
sova20108
Junior

Crossbow: 14.05.2025 17:38 підтримку X-Fi - випиляли 100% , але хочу помилятись (наївно).
Що це таке x- fi ??
Dremjke
Member

sova20108: 14.05.2025 21:35Що це таке x- fi ??
Скоріш за все мається на увазі EAX.
AFU_power
Member

Dremjke: 14.05.2025 21:39
sova20108: 14.05.2025 21:35Що це таке x- fi ??
Скоріш за все мається на увазі EAX.
Так він всеодно не працював чомусь новіше вінди 7, чому б із-за нього переживати, вже давно є софтові рішення
Voozy
Member

Dremjke: 14.05.2025 21:28
Voozy: 14.05.2025 20:51Ждуны, как обычно, - в дамках)
Але не в цьому випадку.
Оригінальну трилогію із задоволенням та регулярно перепроходять фанати (як і я), але для тих, хто в неї не грав, це буде вже застаріла гра з кривими геймплейними механіками.
Посмотрим. Фиг-знает-сколько часов искать и тестировать моды - нету ни времени, ни желания.
Слава Богу я вырос на поколении ПС2/ПС3, так что я не настолько избалованный графоном, чтобы крутить носом на игры времён первого Биошока.
Ray2000gt
Advanced Member

yariksom: 14.05.2025 20:16 В 2007, коли перша частина вийшла то не міг її грати нормально навіть на 8800ГТС, через пару років вона літала навіть на вбудованих в материнку відеокартах.
Пройшов перший раз одразу після релізу на Х1950ХТ. Нормально йшла (за мірками тих часів) на майже максималках.
Afit
Member

Мда... Я думал на большее сподобятся. Перепрошел за год до сталкер 2 все части. Думал придётся ещё раз хотя бы любимую ЗП перепройти. Но вижу не за чем
Serg IX
Member

yariksom: 14.05.2025 20:16 Всі три пройшов без модів декілька разів.
Ну як без модів, просто правив файли (це можливо) щодо різних характеристик того чи іншого, переважно характеристики зброї, щоб побороти постійний респавн якого ненавиджу.
Не пам'ятаю якогось сюжету щоб в память врізався.
Гра була дійсно хороша але коли ставив моди вона, особисто для мене, нічого конкретного не давала.
Грав тому, що подобалася сама концепція.
Нову гру почну років через два коли реально допиляють все.
В 2007, коли перша частина вийшла то не міг її грати нормально навіть на 8800ГТС, через пару років вона літала навіть на вбудованих в материнку відеокартах.
"Літала" це звичайно гіпербола але 25 кадрів давала на LG flatron і це була картинка ідеальна. :nunu:
Я перший раз пройшов ТЧ на пень4 750мб ОЗУ и Вк з 128мб ))) до речі і кукурузіс також
OldGoodGames
Member

Класичні шутери S.T.A.L.K.E.R. наступного тижня отримають покращене видання
невиправлені баги 20ти річної давнини також покращять, бо баги це ж фішка сталкера, тобто вибачаюсь я хотів сказати аномалії :laugh:
Phos4
Member

Одним словом григорович вирішив не відставати від трендів індустрії і продати оригінальну трилогію ще раз на нових консолях, окей але могли хочаб текстури зброї і рук обновити, халтурка.
OldGoodGames
Member

Phos4: 14.05.2025 22:37 Одним словом григорович вирішив не відставати від трендів індустрії і продати оригінальну трилогію ще раз на нових консолях, окей але могли хочаб текстури зброї і рук обновити, халтурка.
сонсольні версії вийшли ще у минулому році якщо я не помиляюся, ця новина стосується пк
Ответить