Тормозить YouTube при нормальній швидкісті інтернету.

Локальные сети и Интернет
Автор
Member

Не актуально - прочитав другу половину посту :)
Kamikadzon
Member

daesz: 03.05.2025 18:51
Kamikadzon: 03.05.2025 17:45 так, саме в цьому і проблема. 480р шурує дуже швидко. 1080р вже не встигає, про 2к взагалі мовчу. хоча на інших сайтах, той самий нетфлікс 4к відео навіть не підгружає
Різні відео пробували? Мб в якомусь конкретному відео захмарний бітрейт і тому підгружає довго?
вже вирішив проблему, була встановленна Gigabyte Speed, от воно і тормозило
daesz
Member

Kamikadzon: 03.05.2025 18:52
daesz: 03.05.2025 18:51
Різні відео пробували? Мб в якомусь конкретному відео захмарний бітрейт і тому підгружає довго?
Я прокоментував прочитавши тільки першу половину посту, а потім прочитав другу і вже зрозумів. До слова, ставив собі азроківський Dragon (аналогічну функцію виконує, що й ваш гіговський спід) і була така ж проблема, але в мене він лімітував тупо все - торенти, стім, браузер, інші лаунчери, тож я помітив буквально декілька годин після встановлення і зніс :rotate:
Я про це відразу й не згадав, а вже коли прочитав про цей Гігабайт Спід - то "всплило" в пам'яті :)
Kamikadzon
Member

daesz: 03.05.2025 19:02
Kamikadzon: 03.05.2025 18:52

Я прокоментував прочитавши тільки першу половину посту, а потім прочитав другу і вже зрозумів. До слова, ставив собі азроківський Dragon (аналогічну функцію виконує, що й ваш гіговський спід) і була така ж проблема, але в мене він лімітував тупо все - торенти, стім, браузер, інші лаунчери, тож я помітив буквально декілька годин після встановлення і зніс :rotate:
Я про це відразу й не згадав, а вже коли прочитав про цей Гігабайт Спід - то "всплило" в пам'яті :)
ну він чомусь блокував швидкість саме в ютубі... тому спочатку і не звертав увагу, бо все інше норм працювало. Думав може с ютубом проблеми)
anatolikostis
Member

Kamikadzon
гігабайт - такий бешкетник :laugh:
Ответить