EA забув щеMetalistForever: ↑ 29.04.2025 17:02 Blizzard - это сейчас самая мертвая студия/ студии от Запада, хотя с ней еще борется Убейсофт за это звание . Так что пусть так , чем вообще никак
Новости
Последние статьи и обзоры
Замість Blizzard наступну StarCraft розроблятиме корейська компанія Nexon
-
KimRomik
Member
-
tornadox
Member
це ти вже байки якісь вигадуєш про те, що вони "нічого не вирішували" по Файнлс. Нексон став мажоритарним акціонером Embark ще у 2019-му, задовго до виходу гри. Вони були власниками студії під час розробки!Enjthesilence: ↑ 29.04.2025 23:29вони нічого там не вирішували, вони почали скупляти акції після виходу гри. ти не розумієш різницю між розробником, видавцем і акціонером? щодо "старкрафт", сподіваюсь вони делегують комусь іншому розробку гри і займуть позицію видавника, тому що нічого хорошого їх студія не випустила.
І саме власник-видавець (яким Нексон і буде для StarCraft) впливає на фінальний продукт через бюджет, терміни, монетизацію та загальний напрямок. Яка студія буде кодити – важлива деталь, але хто ставить завдання і хто має фінальне слово по концепту – це Nexon. Тому ризик отримати гру з їхнім типовим підходом досі є, хто б її не розробляв фізично.
-
daesz
Member
ЕА випустили двох джедаїв (які сподобались всім) + їхні спорт симулятори все ще купляють, неможу згадати жодного відносно успішного проекту від бліза з часів ОВ1/СК2 та Р6С у юбі (мб АС оріджинс? на мою думку непоганий рестарт, але не без косяків).KimRomik: ↑ 29.04.2025 23:44EA забув щеMetalistForever: ↑ 29.04.2025 17:02 Blizzard - это сейчас самая мертвая студия/ студии от Запада, хотя с ней еще борется Убейсофт за это звание . Так что пусть так , чем вообще никак
https://gamingbolt.com/star-wars-jedi-f ... rs-to-date
-
KimRomik
Member
daesz
все рівно EA сміття
все рівно EA сміття
-
daesz
Member
Років 5 тому не вагаючись погодився би, а зараз якось і жалко класти їх в 1 лінійку із тим мусором вище. Тим більше, що джедаї сподобались (хоча лорно до другої частини в мене є питання, бо запахло діснейщиною).
-
MexaHuK_DM
Member
До 2012 року співвідношення нових ігор було 80% годноти до 20% лайна. Зараз таке саме, але навиворіт) Та більше лучів, більше кривого коду. Вже нема тих геймдевів, які на 512мб опертивки та трьохядерний проц натягували GTA V в 30 кадрів... Зараз є перефарбовані Cysis з якими RTX5xxx картам важко впоратись в 4К. Прогрес?
-
Kashtan
Member
Це ви перебільшуєте. В мене ГТА 5 на 4гб вилітало щогодини. Навіть на 6 ГБ все стабільно було. А ви про 512мб стверджуєте.MexaHuK_DM: ↑ 30.04.2025 11:50 До 2012 року співвідношення нових ігор було 80% годноти до 20% лайна. Зараз таке саме, але навиворіт) Та більше лучів, більше кривого коду. Вже нема тих геймдевів, які на 512мб опертивки та трьохядерний проц натягували GTA V в 30 кадрів... Зараз є перефарбовані Cysis з якими RTX5xxx картам важко впоратись в 4К. Прогрес?
-
Telcontar
Member
Нічого подібного, лайна завжди було більше. А от індустрія у ті часи була менша, а гравці менш вибагливі, та й купа механік ще не приїлась.MexaHuK_DM: ↑ 30.04.2025 11:50 До 2012 року співвідношення нових ігор було 80% годноти до 20% лайна. Зараз таке саме, але навиворіт) Та більше лучів, більше кривого коду. Вже нема тих геймдевів, які на 512мб опертивки та трьохядерний проц натягували GTA V в 30 кадрів... Зараз є перефарбовані Cysis з якими RTX5xxx картам важко впоратись в 4К. Прогрес?
-
tornadox
Member
Ви праві що на ПК версії GTA V проблеми з недостатньою кількістю RAM були досить поширеними, і збільшення обсягу до 6 ГБ чи більше значно покращувало стабільність. Це факт, який підтверджують багато користувачів.Kashtan: ↑ 30.04.2025 12:28Це ви перебільшуєте. В мене ГТА 5 на 4гб вилітало щогодини. Навіть на 6 ГБ все стабільно було. А ви про 512мб стверджуєте.
Однак коментар MexaHuK_DM стосовно 512МБ пам'яті є абсолютно релевантним і підкреслює іншу, не менш вражаючу сторону ситуації - феноменальну оптимізацію ігор для консолей того покоління.
- спойлер
- GTA V на PlayStation 3 та Xbox 360 дійсно "вичавила" абсолютно максимум з цих платформ. Вмістити такий величезний відкритий світ, складні системи геймплею, деталізовану графіку (як на той час) та численні активності у загальних 512 МБ пам'яті (яка до того ж була розділена між системною та відеопам'яттю) – це було справжнє технічне диво від Rockstar Games. Цей рівень оптимізації часто називають еталонним для консолей сьомого покоління. До речі, The Last Of Us на PS3 є ще одним чудовим прикладом подібної майстерності.
Що стосується ПК версії, то на старті (коли вона була портом з PS3/Xbox 360) вона дійсно була досить добре оптимізована і могла запускатися на відносно слабкому "залізі" для того часу. Проте згодом, з виходом оновлень, які базувалися на версіях для PS4/Xbox One (що принесли покращення в графіці, дальність промальовування, нові можливості типу режиму від першої особи) та, особливо, з постійним розвитком і розширенням GTA Online, вимоги до апаратної частини ПК значно зросли, зокрема до обсягу оперативної пам'яті та відеопам'яті.
Тому ситуація з "вильотами" на 4 ГБ RAM на ПК є цілком очікуваною для пізніших версій гри, але це не применшує того факту, що оригінальна гра на консолі з 512 МБ спільної пам'яті працювала стабільно завдяки надзвичайним зусиллям розробників.
Зараз на ПК доступна версія, яка еволюціонувала і включає підтримку сучасних технологій, таких як DirectX 11 та 12 (так, DirectX 12 вийшов вже доволі давно, у 2015 році разом з Windows 10), що дозволяє краще використовувати можливості нового "заліза".
Приклад з PS3 демонструє, наскільки вражаючою була початкова оптимізація Rockstar на обмеженому консольному "залізі".
-
Kashtan
Member
Не знав.tornadox: ↑ 30.04.2025 13:18Ви праві що на ПК версії GTA V проблеми з недостатньою кількістю RAM були досить поширеними, і збільшення обсягу до 6 ГБ чи більше значно покращувало стабільність. Це факт, який підтверджують багато користувачів.Kashtan: ↑ 30.04.2025 12:28Це ви перебільшуєте. В мене ГТА 5 на 4гб вилітало щогодини. Навіть на 6 ГБ все стабільно було. А ви про 512мб стверджуєте.
Однак коментар MexaHuK_DM стосовно 512МБ пам'яті є абсолютно релевантним і підкреслює іншу, не менш вражаючу сторону ситуації - феноменальну оптимізацію ігор для консолей того покоління.
- спойлер
- GTA V на PlayStation 3 та Xbox 360 дійсно "вичавила" абсолютно максимум з цих платформ. Вмістити такий величезний відкритий світ, складні системи геймплею, деталізовану графіку (як на той час) та численні активності у загальних 512 МБ пам'яті (яка до того ж була розділена між системною та відеопам'яттю) – це було справжнє технічне диво від Rockstar Games. Цей рівень оптимізації часто називають еталонним для консолей сьомого покоління. До речі, The Last Of Us на PS3 є ще одним чудовим прикладом подібної майстерності.
Що стосується ПК версії, то на старті (коли вона була портом з PS3/Xbox 360) вона дійсно була досить добре оптимізована і могла запускатися на відносно слабкому "залізі" для того часу. Проте згодом, з виходом оновлень, які базувалися на версіях для PS4/Xbox One (що принесли покращення в графіці, дальність промальовування, нові можливості типу режиму від першої особи) та, особливо, з постійним розвитком і розширенням GTA Online, вимоги до апаратної частини ПК значно зросли, зокрема до обсягу оперативної пам'яті та відеопам'яті.
Тому ситуація з "вильотами" на 4 ГБ RAM на ПК є цілком очікуваною для пізніших версій гри, але це не применшує того факту, що оригінальна гра на консолі з 512 МБ спільної пам'яті працювала стабільно завдяки надзвичайним зусиллям розробників.
Зараз на ПК доступна версія, яка еволюціонувала і включає підтримку сучасних технологій, таких як DirectX 11 та 12 (так, DirectX 12 вийшов вже доволі давно, у 2015 році разом з Windows 10), що дозволяє краще використовувати можливості нового "заліза".
Приклад з PS3 демонструє, наскільки вражаючою була початкова оптимізація Rockstar на обмеженому консольному "залізі".
До речі Останні з нас теж мене вразили як графікою і всім рештою, так і оптимізацією.
Але грав не на стартах, а через багато років.
Друга частина вже не те. На старті граю. Ну патчі можливо будуть.
Ідеальні ігри ідеальні в усьому.
-
tornadox
Member
Kashtan
рекомендую подивитися
Саме цікаве що ГТА після 12 років досі живе і розвивається. РДР наскільки я знаю теж була добре оптимізована для того рівня графіки який вона пропонувала.
рекомендую подивитися
Саме цікаве що ГТА після 12 років досі живе і розвивається. РДР наскільки я знаю теж була добре оптимізована для того рівня графіки який вона пропонувала.