Розробники дарують Metro 2033 Redux усім гравцям

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

Rex: 15.04.2025 18:42 Young
Може тому що гра 2010 року,а букви «z» та «v» росіянці почали використовувати у 2022 році.
ця символіка існувала ще за часів фашиської Німеччини, якщо що
Забув раніше написати, але можна детальніше де вони там існували, бо от декілька місяців тому дивився таке відео і там ні "z", ні "v" не те щоб є
спойлер
і слово "every" в назві натякає на те, що це все-таки повний список.
До слова - фашисти були в Італії, а в Німеччині були нацисти.
Геральт
Active Member

Pro100SSK: 16.04.2025 01:01 Мова про Exodus, і релізнувся він 14 лютого 2019го, а не 2010го.

Чому б не випустити патч та просто змінити це?
Розумію що комусь смішно тут дуже з того, що я та безліч інших наших громадян залишилися без дому, але для мене особисто ці Z не дають життя зараз, і порівнювати це з нацистами та сс'івцями сьогодні - ось справжня вузьколобість.
мінусуйте далі "широколобі"
Бісер перед свинями.
Pro100SSK
Member

SERGBILL: 16.04.2025 01:56
Pro100SSK: 16.04.2025 01:01 Чому б не випустити патч та просто змінити це?
випускати патч заради одного напису в грі, бо одного гравця, який вже мабуть і грати в цю гру не буде, тригерить через ПТСР, серйозно? "Z" - це усього-навсього літера, і її ніхто вживати не перестане тільки через те, що вона є символом вбивць.
Ніхто не просив не вживати цю літеру, просто бачити її саме в такому форматі в грі українського розробника... ну не знаю, особисто я не можу на це дивитись.
Сподіваюсь в майбутньому нічого подібного не станеться бо це буде справжнісінька зрада. Розумію що гра вийшла раніше, але все ж мене це не заспокоює. Як бачу цю хрін то починає знову трусити від адреналіну, згадую як в останнє дивився в вікно свого будинку і бачив цих свиней Zешних, далі за годину будинку вже не було.
Ну в цілому я запитав хто як до цього ставиться і сказав свою думку.
VolandInferno
Member

Pro100SSK: 16.04.2025 11:41Сподіваюсь в майбутньому нічого подібного не станеться бо це буде справжнісінька зрада.
Тотальна Zрада.
Який же цирк. Якщо це тебе так тригерить, то візьми пошту розробника і напиши їм.
https://www.4a-games.com.mt/contact
waryag
Member

VolandInferno: 15.04.2025 23:31В тебе в нікові SS.
Доречі, в русні відмінно бомбить від абревіатур Super Sport, Secret Service і т.п.
VolandInferno
Member

waryag: 16.04.2025 17:43Доречі, в русні відмінно бомбить від абревіатур Super Sport, Secret Service і т.п.
Ага, до речі, нагадалось інтерв'ю десь на кацапській помийці, де аргументом того, що Стерненко - нацист, були його ініціали СС.
daesz
Member

VolandInferno: 16.04.2025 17:48 аргументом того, що Стерненко - нацист, були його ініціали СС.
Изображение
Ответить