Триває падіння капіталізації технологічних компаній на тлі кризи фондового ринку

Обсуждение статей и новостей сайта
Відповісти
Автор
Повідомлення
leif
Member

Повідомлення

nochnik89: 07.04.2025 14:19Радуйтесь дураки что нефть падает, у соседей будет меньше денег чтобы ракеты пускать и дроны.
хоч хтось дивиться на ситуацію оптимістично :beer:
nochnik89: 07.04.2025 14:19К своему болоту бы присмотрелись, а американцы уже как-то там разберутся
і тут теж підтримую
dead_rat
Member

Повідомлення

leif: 07.04.2025 14:18
Ektalion: 07.04.2025 14:13Тоді виробники ще більше уріжуть виробництво відеокарт
о, серйозні експерти під'їхали, які думають, що "урізати виробництво" можна просто і безболісно, захотів -- урізав. а заводи тсмц будуть просто простоювати (бугагага) чи виробляти замість відеокарт щось інше (аі-прискорювачі, на які БЕЗЛІМІТНИЙ попит, атвічаю), швидко переключаться, як два пальця об асфальт
Війна за незалежність сша тригернулася з того, що британці втопили груз з чаєм, щоб не продавати його дешевше.
;)

Відправлено через 56 секунд:
nochnik89: 07.04.2025 14:19 Радуйтесь дураки что нефть падает, у соседей будет меньше денег чтобы ракеты пускать и дроны.
Так зараз трамп організує екстренне рятування рашки через закупку сировини в них. Скрінь
Enjthesilence
Member

Повідомлення

nochnik89: 07.04.2025 14:19 Радуйтесь дураки что нефть падает, у соседей будет меньше денег чтобы ракеты пускать и дроны. А то плачут они как плохо живется в Америке :lol: или какая цена акций технологических компаний :lol: . К своему болоту бы присмотрелись, а американцы уже как-то там разберутся
от би ще американці не впливали на світову економіку і ціни в атб, було б добре
kyon
Member

Повідомлення

смотрите и выдыхайте

dead_rat
Member

Повідомлення

nochnik89
Ось тобі негативний прогноз: раша єдина країна без тарифів. Зараз трамп дозволить з ними торгівлю і весь імпорт з Азії попре як Мейд ін раша по принципу «білоруських креветок» за % невеликий.

Як тобі?
taras_cs
Member

Повідомлення

kyon: 07.04.2025 14:24 смотрите и выдыхайте

Вірю. Такі чесні очі в людини, що мені навіть доказів не треба.
Я повірив.
Побіжав голосувати за Трумпа

Відправлено через 4 хвилини 32 секунди:
Тепер я знаю, що в головах виборців Донні
Afit
Member

Повідомлення

nochnik89: 07.04.2025 14:19 Радуйтесь дураки что нефть падает, у соседей будет меньше денег чтобы ракеты пускать и дроны. А то плачут они как плохо живется в Америке :lol: или какая цена акций технологических компаний :lol: . К своему болоту бы присмотрелись, а американцы уже как-то там разберутся
что то мне подсказывает, что ракеты, дроны, как летели, так и будут лететь, а вот + к этому ещё и цены поднимутся ;)
Scoffer
Member

Повідомлення

taras_cs: 07.04.2025 14:02Ідею про митну війну
Давно витає в повітрі. Власне, інших варіантів як повернути торгівельний баланс взад і немає. А його повертати треба бо друкарський станок це звісно круто, але так можна і в рекурсію впасти. Трильйон просто на обслуговування держ боргу за рік це сильно круто, мало того що це бюджет всього пентагону наприклад, так і для порівняння минулого року приріст боргу склав 1.6 трильйона, тобто борг сам себе накопичує вже на 2/3. Ну це ще не зовсім капець, але вже близько до того.

Але трамп не був би трампом якби все зробив не через сраку, що не може не радувати. Бо якби це робив хтось нормальний, то нам би зовсім туго прийшлось би, а так ще й в плюс вийти можемо через послаблення орків. Так що відставити паніку, все буде як треба.

Відправлено через 5 хвилин 39 секунд:
А щодо якоїсь там вартості акцій, то я просто хочу звернути увагу що сумарний об'єм торгів на біржах сша приблизно в 30 раз перевищує те що виробляє реальний сектор за той же проміжок часу. Відповідно виникає питання, а чим всі ці цікаві люди торгують?)))
Tiufin
Member

Повідомлення

Мене дивує, чому ніхто ніде так і не підіймає питання верхнього граничного віку (особливо, враховуючи, що нижній є) для вищих посадових осіб. Світом правлять старі маразматики, і всі бачать до чого це веде, але ніхто навіть не заїкаїться на цю тему.
Eduard1980
Member

Повідомлення

kyon: 07.04.2025 14:24 смотрите и выдыхайте

Може цей клоун і гарний художник чи дизайнер, чи хто він там, але пояснювати шось це точно не його, як можна таке дивитись :puke:
EvhenS
Member

Повідомлення

Це ж не заводи і патенти горять, а інвестори зароблять менше ніж планували. А може втратять трошки, але це звичайні ризики тієї справи.
nochnik89
Member

Повідомлення

dead_rat
Абсолютно все прогнозы, что я слышал за 3 года войны - все не сбылось. Подумай гораздо глубже, и из-за чего ты считаешь именно так? И вообще ход своих мыслей и откуда ты пришел к тому, что ты так считаешь? Ты читаешь разные источники сми, которые принадлежат разным владельцам, которые манипулируют разными мнениями. Вообще я подозрительно отношусь к громким заявлениям. Ты же даже не сомневаешься в своих словах(а это вообще основной критерий умного человека, который не имеет всех фактов на руках).
Конкретно что я вижу сейчас - идет скупка Украины и ее деребан и дележка, когда в сми идет пропаганда для дурачков, по типу - "руда мавпа веде сша в прірву" :lol:

К чему я пришел в 2025 ? нужно переживать за свое болото и как живется тебе и твоим близким. А то, что там где-то там падают рынки какие-то рынки или акции когда идут бомбежки твоего села - это меньшая из проблем. Это не более чем отвлечение внимания.

Afit
Нефть только недавно упала. Рельсы войны уже налажены и поезд это уже там ходит, но со временем он остановится.
Если Трамп закончит этот ужас - буду поднимать рюмочку и желать ему многие лета. А то, что там миллиардеры обеднели - то такое. Хочу видеть живых людей на улицах, а не помогать мамочкам с детьми сваливать с этой распрекрасной страны.

Всем форумным желаю мира и рад что живы. Надеюсь наши единственные будущие проблемы будут - это дорогие видяшки ))) и слабые фпс в игрушках :laugh:
taras_cs
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.04.2025 14:58інших варіантів як повернути торгівельний баланс взад і немає
Ставлю вам плюс за критику трумпа, але логіка в вас шкутильгає.
Баланс на то й баланс, що в когось він від'ємний, в когось в плюсі.
За вашою логікою, половина країн має страждати через від'ємний баланс. А насправді США розвивається із мінусовим, а рашка гнила із плюсовим всі ці роки
FurryGentleman
Member

Повідомлення

Збирався оновлювати свою стареньку платформу ближче до осені-зими, але зараз щось не розумію - підкажіть ті, хто знають, - ціни на залізо полетять угору і потрібно робити "тут і зараз" чи все-таки це про щось інше?
kyon
Member

Повідомлення

Eduard1980

ты можешь не смотреть, то что ты не будешь смотреть ничего не поменяет, просто потом будешь удивляться вещам которые происходят и почему они идут не так как тебе рассказывали те кого ты смотришь и кто тебе нравится, это ж не вопрос веры, если у тебя есть конкретные возражения это одно, а если это аргументация уровня "лалалалалала я тебя не слушаю лалалалалала" то от этого тебе же хуже, сам себе злобный буратина. Украинцы удивляются что никто не может додавить таки Путина как закликает Зеленский, ну может не могут просто, и на это есть куча причин, для тебя это могут быть не причины, а для них очень даже причины. Некоторые все никак не могут понять что Мир вовсе не украиноцентричен, разве что на уровне заявлений и озабоченностей, а по факту поглядим как Европа начнет платить на оборону 5% и поддерживать Украину еще 10 лет на эти 5%
Scoffer
Member

Повідомлення

taras_cs
В ідеалі треба нуль. Плюс нічо не дає від слова зовсім, це товари/послуги в нікуди. Мінус може дати короткочасний буст, але потім дожене і накриє мідним тазом. Нескінчено жити за рахунок інших просто так не вийде. Для цього треба ще якусь послугу надавати щоб ті хто оплачують п'янку просто закладали її в необхідні поточні витрати і мирились з цим фактом. Ну от як захист наприклад. Але це не про сучасні штати, ні обанобідонівські, ні трампіські. Відповідно нічого у них і не зійдеться. А якщо далі нічо не робити то ситуація просто прийде до того що штати тупо не осилять в обслуговування без гіперінфляції. Так що варіантів у них насправді не дуже багато. Раз не хотять воювати з тими ж орками і китайцями, то доведеться топити імпорт. Ну або можна дочекатись коли бакс увійде в раж, подешевшає раз в 100, і проблема зникне сама собою :laugh: Це практично вичерпний список можливих варіантів подій.
taras_cs
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.04.2025 15:20В ідеалі треба нуль.
А він насправді плюсовий. Ви просто міряєте застарілим стандартом. В реальності те, що Айфони виробляють не в США, робить їх дешевшими та дозволяє заробляти мільярди на софті для них, а це не враховує ваш баланс, формулу для якого вигадали 200 років тому.

Відправлено через 3 хвилини 58 секунд:
nochnik89: 07.04.2025 15:11Если Трамп закончит этот ужас - буду поднимать рюмочку и желать ему многие лета.
Вибачте, а коли Трумп виконав хоч одну власну обіцянку?
Покажіть мені стіну з Мексикою, яку він обіцяв за рахунок Мексики.
Покажіть зростання економіки та падіння боргу штатів за його перший строк.
Покажіть розв'язання проблеми Північної Кореї, яке він так голосно та брехливо анонсував.
Розраховувати на те, що тупа та брехлива людина може зробити щось складне та хороше - це розписатись у власному безумстві.
Eduard1980
Member

Повідомлення

kyon: 07.04.2025 15:19 аргументация уровня
Та все норм, чувак, слухай його. В нього аргументація на вищому рівні :gigi:
Scoffer
Member

Повідомлення

taras_cs
Якби він був плюсовий, то трамп як припадошний не бігав би в істериці, і не вигадував кому б ще яку сасанкцію впаяти :laugh: Ні, те що виробляється в китаї приносить вигоду китайцям, а ніяк не штатам. Аплє живе лише на різницю між тим що вони здерли з покупців і тим що віддали підрядникам. Софта це також стосується. Рідко яка техноконтора ще не вивезла більшість погромістів в індію.

Відправлено через 4 хвилини 21 секунду:
І що значить застарілий? Вони заміряли потоки грошей, а не штуки айфонів. Гроші не брешуть.
taras_cs
Member

Повідомлення

Scoffer: 07.04.2025 15:30Якби він був плюсовий, то трамп як припадошний не бігав би в істериці, і не вигадував кому б ще яку сасанкцію впаяти
Він тупий та шукає, як виглядати суровим та крутим, ось тому він вигадує проблеми, яких не існує (або перебільшує ті, що існуть) та бігає

https://department-of-deep-state.blogsp ... ge_85.html
Відповісти