Відеокарта GeForce RTX 5060 Ti помічена в базі даних FurMark

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
GreenMile
Member

Повідомлення

starinfo: 07.04.2025 12:08
GreenMile: 07.04.2025 12:05 По-перше, радеони завжди споживання показують більше ніж жефорси, подивіться будь-якіф порівняння, будете здивовані.
По-друге, те шо гра малює споживання 10Гб - не означає шо вони їй потрібні і при 8 вона буте мати якісь проблеми.

Відправлено через 1 хвилину 43 секунди:
А, ну ясно, коли натикуєш в аргументи, то починається як завжди.
ну вибачте, але ну це ж елементарні речі що на мінімалці не потрібно 8 гб
з останнього шо пам'ятаю наче в Бога війни Рагнарьок була на старті тема що не давало запускатись на відяхах з 4 гб відеобуфером
і те пофіксили патчами
А як вам така елементарна річ, що 5060 - це карта на для ультра налаштувань в 4к? Причепіть її хоч 96Гб, краще від того не стане. Я повторю питання ще раз - це коли там *60-ті карти тягли 2к на ультрах актуальні тайтли, не підскажете? Після цього задумайтесь нащо донній карті відеобуфер розміром з вагон.
Тобто проблема в карті, а не в кривій оптимізації на релізі? Ок :lol:
Евгений King
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.04.2025 11:44
Евгений King: 07.04.2025 11:38Скільки років сиджу з 8Гб в 2k і все ок, причому це ноути.
ноути то трохи окрема історія
Яка? 4060m = 4060 десктоп
3070m ~= 4060
3070ti mobile ~= 4070m ~= 4060ti десктоп

Всі карти 8Гб, на жодній я нехватки пам'яті не бачив.
starinfo
Member

Повідомлення

GreenMile: 07.04.2025 12:12
starinfo: 07.04.2025 12:08

ну вибачте, але ну це ж елементарні речі що на мінімалці не потрібно 8 гб
з останнього шо пам'ятаю наче в Бога війни Рагнарьок була на старті тема що не давало запускатись на відяхах з 4 гб відеобуфером
і те пофіксили патчами
А як вам така елементарна річ, що 5060 - це карта на для ультра налаштувань в 4к? Причепіть її хоч 96Гб, краще від того не стане. Я повторю питання ще раз - це коли там *60-ті карти тягли 2к на ультрах актуальні тайтли, не підскажете? Після цього задумайтесь нащо донній карті відеобуфер розміром з вагон.
Тобто проблема в карті, а не в кривій оптимізації на релізі? Ок :lol:
до 5060 ніякої претензії окрім того що помилка в назві і має бути 5050 не маю)
8 гб буферу для цього більше ніж треба)
я мав на увазі більше 3 покоління, де 3050 нагадаю була 8 гб і 3070 теж 8 гб)
Liam
Member

Повідомлення

Об'єм відеопам'яті завжди залежить від об'єму грошей.
IronWithin
Member

Повідомлення

Таск менеджер й інші утіліти показують вам скільки карта резервує, а не використовує, тому перестаньте сперечатися, ви обидва тут «генії» :facepalm:
starinfo
Member

Повідомлення

IronWithin: 07.04.2025 12:18 Таск менеджер й інші утіліти показують вам скільки карта резервує, а не використовує, тому перестаньте сперечатися, ви обидва тут «генії» :facepalm:
потребує 2, резервує ще 6)))
а з часом буфер хоч може заповнюватись?)))
а ще мабуть в зелених кожен байт в 2 рази байтніше ніж в амуде)
GreenMile
Member

Повідомлення

starinfo: 07.04.2025 12:08 доречі я дивився будь-які порівняння і не помічав різницю в амуде чи зелених по кількосіт пам'яті в глобальних маштабах
все було +\- в рамках похибки
То придивіться краще. Якщо для вас ±1-2Гб різниці - це на рівні похибки, ну тоді мені нема шо сказати.
starinfo
Member

Повідомлення

GreenMile: 07.04.2025 12:23
starinfo: 07.04.2025 12:08 доречі я дивився будь-які порівняння і не помічав різницю в амуде чи зелених по кількосіт пам'яті в глобальних маштабах
все було +\- в рамках похибки
То придивіться краще. Якщо для вас ±1-2Гб різниці - це на рівні похибки, ну тоді мені нема шо сказати.
ну ви сказали будь-які, ті що я дивився було +\- до 1гб залежно ще й від гри
але якісь годинні відео я не дивися, в основному тестові прогони, можливо з часом там все кардинально міняється
GreenMile
Member

Повідомлення

starinfo: 07.04.2025 12:25
GreenMile: 07.04.2025 12:23 То придивіться краще. Якщо для вас ±1-2Гб різниці - це на рівні похибки, ну тоді мені нема шо сказати.
але якісь годинні відео я не дивися, в основному тестові прогони, можливо з часом там все кардинально міняється
Так в будь-якій грі (окей можливо в 1% ігор буде не так), радеон завжди показує більше, наскільки більше - також залежить від гри і налаштувань, але іноді це просто який повний треш. Ось тести від авторитетного чувака

Увага на РЕ4, без всяких апскелів, на 3,7Гб врами радік більше показує, чому?!! По-вашу виходить, що в РЕ4 не можна грати на 95% відях, бо радік показав більше 16Гб врами :shuffle:
Screenshot 2025-04-07 123627.png
Можете поклацати інші ігри без апскейлів там всюди радік показує більше споживання врами. Не знаю, чому для вас це новина якась.
Востаннє редагувалось 07.04.2025 12:43 користувачем GreenMile, всього редагувалось 1 раз.
IronWithin
Member

Повідомлення

starinfo: 07.04.2025 12:20
IronWithin: 07.04.2025 12:18 Таск менеджер й інші утіліти показують вам скільки карта резервує, а не використовує, тому перестаньте сперечатися, ви обидва тут «генії» :facepalm:
потребує 2, резервує ще 6)))
а з часом буфер хоч може заповнюватись?)))
а ще мабуть в зелених кожен байт в 2 рази байтніше ніж в амуде)
Як кажуть «питань більше не маю» :D
starinfo
Member

Повідомлення

GreenMile: 07.04.2025 12:41
starinfo: 07.04.2025 12:25

Так в будь-якій грі (окей можливо в 1% ігор буде не так), радеон завжди показує більше, наскільки більше - також залежить від гри і налаштувань, але іноді це просто який повний треш. Ось тести від авторитетного чувака

Увага на РЕ4, без всяких апскелів, на 3,7Гб врами радік більше показує, чому?!! По-вашу виходить, що в РЕ4 не можна грати на 95% відях, бо радік показав більше 16Гб врами :shuffle:

Можете поклацати інші ігри без апскейлів там всюди радік показує більше споживання врами. Не знаю, чому для вас це новина якась.
спойлер
Зображення
мені здається можно знайти під потрібну ситуацію різні тести)
GreenMile
Member

Повідомлення

starinfo: 07.04.2025 12:48
GreenMile: 07.04.2025 12:41 Так в будь-якій грі (окей можливо в 1% ігор буде не так), радеон завжди показує більше, наскільки більше - також залежить від гри і налаштувань, але іноді це просто який повний треш. Ось тести від авторитетного чувака

спойлер
Зображення
Особливо, якщо тести намальовані - можна. Тут аргументи прийнято наводити дані з авторитетних каналів.
От з мого відео там єдина гра яка показує порівну - це Immortals of Aveum, в усіх інших у радіка суттєво більше.

Відправлено через 3 хвилини 25 секунд:
А ну ось вам, далеко ходити не треба:

Ваш Хорайзон RX 9070 XT vs RTX 5070 Ti, радік + 1,4 Гб :popcorn:
Screenshot 2025-04-07 125423.png
starinfo
Member

Повідомлення

GreenMile: 07.04.2025 12:53
starinfo: 07.04.2025 12:48
спойлер
Зображення
Особливо, якщо тести намальовані - можна. Тут аргументи прийнято наводити дані з авторитетних каналів.
От з мого відео там єдина гра яка показує порівну - це Immortals of Aveum, в усіх інших у радіка суттєво більше.
як писали вище, в амуде більше пам'яті, тому зарезервувати можно більше(звісно не при 2 гб потреби робити ще 6 зверху, але якийсь процент воно скоріше за все і робить)
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
спойлер
Зображення
а так я не бачив кардинальної різниці в 1-2 гб як ви писали вище
GreenMile
Member

Повідомлення

starinfo: 07.04.2025 13:00
GreenMile: 07.04.2025 12:53 Особливо, якщо тести намальовані - можна. Тут аргументи прийнято наводити дані з авторитетних каналів.
як писали вище, в амуде більше пам'яті, тому зарезервувати можно більше(звісно не при 2 гб потреби робити ще 6 зверху, але якийсь процент воно скоріше за все і робить)
Ага, але чомусь ви подали показник зарезервованої пам'яті вашим радіком як аргумент, що іншим картам з 8Гб там щось не вистачає ;) З цього і почалось, що ті ваші показники - ні про що, факт нехватки пам'яті може бути встановлений лише тоді, коли гра починає статерити і проблеми з фреймрейтом мати.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
starinfo: 07.04.2025 13:00 в амуде більше пам'яті, тому зарезервувати можно більше
Ага, особливо в прикладі вище, де у 9070хт і 5070ті пам'яті однаково по 16 Гб, але АМД вперто резервує більше :D
starinfo
Member

Повідомлення

GreenMile: 07.04.2025 13:08
starinfo: 07.04.2025 13:00

Ага, але чомусь ви подали показник зарезервованої пам'яті вашим радіком як аргумент, що іншим картам з 8Гб там щось не вистачає ;) З цього і почалось, що ті ваші показники - ні про що, факт нехватки пам'яті може бути встановлений лише тоді, коли гра починає статерити і проблеми з фреймрейтом мати.

Відправлено через 1 хвилину 57 секунд:
starinfo: 07.04.2025 13:00 в амуде більше пам'яті, тому зарезервувати можно більше
Ага, особливо в прикладі вище, де у 9070хт і 5070ті пам'яті однаково по 16 Гб, але АМД вперто резервує більше :D
ок, тоді 3070 гарний вибір
і взагалі 12 гб ту мач для мідл сегменту, вистачило б і 8 гб)
Hotspur
Member

Повідомлення

монітори. в ноутбуках мало 4к
russell-ander
Member

Повідомлення

Я ось вчора зловив 15,5 Гб споживання врам в KKD2 і це в FullHD ... які 8 Гб у 2025 році?
Евгений King
Member

Повідомлення

Hotspur: 07.04.2025 13:17
монітори. в ноутбуках мало 4к
А нашо вам в 5060/5060ti для 4к? Навіть з достатнім буфером вони ще не готові для 4к.
А в 2к цілком собі і пам'яті ок і тягне ок
GreenMile
Member

Повідомлення

russell-ander: 07.04.2025 13:52 Я ось вчора зловив 15,5 Гб споживання врам в KKD2 і це в FullHD ... які 8 Гб у 2025 році?
Радеони і не таке ловлять ;) КСД2 в ФХД на Експериментальних налаштуваннях в Кутна-Горі використовує 10+Гб. Я прямо зараз в нього граю на 12Гб карті в ФХД, про 8 не знаю, а от 16 їй точно не потрібно, незважаючи на те, що там ваш радік показує.

Відправлено через 10 хвилин 7 секунд:
starinfo: 07.04.2025 13:09 і взагалі 12 гб ту мач для мідл сегменту, вистачило б і 8 гб)
8Гб - достатньо для лоу-мід, 12Гб достатньо для мід-хай, 16+ хай і вище. Що не так?
2 роки тому місцеві "експерти" розказували що 12Гб - то вже мало, бо зараз як вийдуть ігорі і за кілька років то буде кирпичина! Ну і шо, прошло 2 роки і я побачив аж одну гру де 12Гб карта не змогла у в фреймген + фуллРТ (саме ця комбінація з двох одразу) - це Індіана, яка при старті просто вже 10Гб забиває, бо це походу найледачіший консольний порт, який я бачив. Без фреймгена на максималках там все норм.
Hotspur
Member

Повідомлення

Евгений King: 07.04.2025 14:12А нашо вам в 5060/5060ti для 4к? Навіть з достатнім буфером вони ще не готові для 4к.
люди не тільки грають.
Відповісти