Assassin’s Creed Shadows продемонструвала успішний старт і залучила понад мільйон гравців за перший день

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

:lol:
спойлер
photo_2025-03-21_12-30-14.jpg
Enjthesilence
Member

юніті, 11 річна гра має кращий візуал у серії, кращі анімації і паркур. на релізі не грав, це був жах. а от роки 3 назад пройшов, непогана гра насправді, особливо в технічному плані.
Prar
Junior

Звучит как какие-то отмазки,"проиграло миллион" это как у драгон эйджа "привлекли" 1.5 миллионов игроков, к примеру те же чехи сразу сказали что kingdom come 2 "продалась" в один миллион ща первые сутки, а тут юбки темнят о чем намекает онлайн в 40к в Стиме
vsx
Member

Enjthesilence: 21.03.2025 14:15 юніті, 11 річна гра має кращий візуал у серії, кращі анімації і паркур. на релізі не грав, це був жах. а от роки 3 назад пройшов, непогана гра насправді, особливо в технічному плані.
Я в shadows не играл, но из того что я вижу на ютубе не сложно понять что у нее визуал лучше. В тех плане юнити как была отвратительной так и осталась, чтобы в ее поиграть нормально в 2к нужна карта не менее 3080. В плане самой игры про shadows тоже сказать нечего, юнити же просто отстой, меня хватило на час полтора. Именно с нее и начался упадок серии.
Alligator
Member

VladimirV: 21.03.2025 10:26 Типовий представник нових асасінів, які змінили жанр на екшн-рпг з відкритим світом. незнаю, що там сильно змінитись може, окрім графічної складової.
Origins-Odyssey-Valhalla-Mirage-Shadows.
Декорації змінюються з Египет-Греція-Скандинавія-Багдад(Ірак)-Японія, графіка прогресує (особливо зміна сезонів, погода і т.п.), Але це все тіж нові асасіни.
Просто є надія що сюжетна складова стали сильнішою.
Ну я ніколи не хейтив нових асасінів. Сам я люблю більше рпг з відкритим світом, ніж щось по типу старих, стелс-квестів. Часу займають багато і багато побічних однотипових квестів - це проблема типу відкритого світу. А що, в КП2077 не так, по типу рандомних квестів поліціїї, розбоїв, кіберпсихозів, які тебе на кожному кроці відволікають.
Origins - 100 годин
Odyssey - 230 годин
Valhalla - 190 годин
Mirage - 15 хвилин
Shadows - вистачило роликів

Mirage як по мені мобільна гра яку натягли на ПК версію то захотіли грошиків, крива, коса, баганута. :shuffle: :lamer:
Геральт
Active Member

Alligator: 21.03.2025 17:20 Origins - 100 годин
Odyssey - 230 годин
Valhalla - 190 годин
Mirage - 15 хвилин
Shadows - вистачило роликів

Mirage як по мені мобільна гра яку натягли на ПК версію то захотіли грошиків, крива, коса, баганута. :shuffle: :lamer:
Це за 15хв стільки багів полізло? Бо пройшов повністю і щось нічого такого і не згадаю навіть.
Enjthesilence
Member

vsx: 21.03.2025 15:06
Enjthesilence: 21.03.2025 14:15 юніті, 11 річна гра має кращий візуал у серії, кращі анімації і паркур. на релізі не грав, це був жах. а от роки 3 назад пройшов, непогана гра насправді, особливо в технічному плані.
Я в shadows не играл, но из того что я вижу на ютубе не сложно понять что у нее визуал лучше. В тех плане юнити как была отвратительной так и осталась, чтобы в ее поиграть нормально в 2к нужна карта не менее 3080. В плане самой игры про shadows тоже сказать нечего, юнити же просто отстой, меня хватило на час полтора. Именно с нее и начался упадок серии.
не погоджусь, візуал в юніті краще. порівняй хоча б лицеві анімації і плавність переходу анімацій при паркурі, бойовці. архітектуру і натовп, знову ж таки, гра 2014 року. типова деградація серії, щось схоже маємо з бетменом. зменшення загальної якості гри на користь розтягування геймплею і зниження вартості розробки

daesz
Member

Думаю, юбі варто почати називати свої ігри AAAAA, рівень якості росте не по днях :rotate:
Vlaad13
Member

Гравців в старфілд ви цим не злякаєте - вони і не таке бачили :lol:
Геральт
Active Member

Пройшов пролог, трохи побігав. Не дуже ясно, що стільки жере. В мавпі графіка була цікавіша. Бойовка в цусімі мабуть таки краща. Але може тут ще не розпробував. Не чистий клікер (принаймні на макс. складності), треба трохи захищатись. АІ тупенький/сліпенький. Паркур погано контрольований. ГГ то липне до краю, то злазити не хоче. Сюжет якийсь є. Деякі сцени злизані з цусіми (вибір вечері після перемоги в першому навчальному бою). Критичних багів не помітив.
MessiaH
Member

Поиграл немного, вполне неплохая игрушка, требования высокие, но и моя среднего уровня карта тащит спокойно+ будут ещё патчи, может уберут 30 фпс при катсценах

Отправлено спустя 5 минут 31 секунду:
vsx: 21.03.2025 15:06В тех плане юнити как была отвратительной так и осталась, чтобы в ее поиграть нормально в 2к нужна карта не менее 3080.
Та ладно, я на 6900хт в 4к играл

Ответить