Провальний запуск Chernobylite 2: Exclusion Zone призвів до звільнень серед розробників

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Member

tornadox
Тому компанії стараються викинути сирий продукт на ринок як тільки консольна версія працює достатньо добре
В умовах використання анріла є пункт про те щоб гра на релізі має бути неоптимізована? Якщо ні тоді критика цих компаній об'єктивна, до того ж поганий технічний стан гри стосується не тільки оптимізації але і багів в загальному. Я ні в якому разі не маю на увазі що гра є поганою, просто кажу що критика гри є конструктивною і не всі мусять закривати очі на недостатки чисто через бірку маде ін юкрейн, більш того така практика скоріш шкідлива ніж корисна загалом, і це стосується не тільки відеоігр.
tornadox
Member

Phos4: 24.03.2025 19:40просто кажу що критика гри є конструктивною і не всі мусять закривати очі на недостатки чисто через бірку маде ін юкрейн
В більшості випадків обираю ігри або GOTY або через декілька місяців після релізу якраз по тій же причині видавці рашать випустити на ринок аби що, аби вже продавалося.
Shaolin_Style
Member

tornadox: 24.03.2025 10:49
Phos4: 19.03.2025 18:16Якщо в продукту є недостатки (а в сталкера вони об'єктивно є)
Сам UE5 і оптимізація на даний момент антоніми.
Я бы с вами согласился если бы не Marvel Rivals - это пример идеальной оптимизации на UE5
tornadox
Member

Shaolin_Style: 25.03.2025 10:39Я бы с вами согласился если бы не Marvel Rivals - это пример идеальной оптимизации на UE5
Я її грав на старті і не можу сказати що там теж було все супер добре, але загалом було краще ніж в інших UE5 проектах. Тобто там далеко не той рівень графіки в співвідношенні до вимог. А щ відгуків на реддіті більшість просто грає на мінімалках, так як в змагальних мережевих шутерах це єдина правильна тактика. З останніх відгуків також зрозумів що гру заполонили чітери і компанія поки не може дати ради в цьому питанні.
Shaolin_Style
Member

tornadox: 25.03.2025 10:45
Shaolin_Style: 25.03.2025 10:39Я бы с вами согласился если бы не Marvel Rivals - это пример идеальной оптимизации на UE5
Я її грав на старті і не можу сказати що там теж було все супер добре, але загалом було краще ніж в інших UE5 проектах. Тобто там далеко не той рівень графіки в співвідношенні до вимог. А щ відгуків на реддіті більшість просто грає на мінімалках, так як в змагальних мережевих шутерах це єдина правильна тактика. З останніх відгуків також зрозумів що гру заполонили чітери і компанія поки не може дати ради в цьому питанні.
Там мало акторов и очень частый реюз ассетов, но в целом перформанс такой что можно простить все (скорее всего это сознательное решение которое является частью оптимизации). По поводу геймплея и сетевой части я не комментирую так как не люблю хиро шутеры и играл крайне мало.
tornadox
Member

Shaolin_Style: 25.03.2025 10:49Там мало акторов и очень частый реюз ассетов, но в целом перформанс такой что можно простить все (скорее всего это сознательное решение которое является частью оптимизации).
Мабуть в оригінальній PUBG було в рази більше асетів :D
Я до того що причини робити цю гру на UE5 замість UE4 практично не було. Є дуже багато якісних відео які розказують про всі проблеми з UE5 в багатьох аспектах. Але самий більший плюс це гарна картинка з коробки з мінімальними затратами, потрібно було зробити китайський конкурент овервотча, і вони навіть не хотіли використовувати IP марвела, думали що і так взлетить, але на мою думку якраз IP марвела робить цю гру не повним дном. Таке ж саме як IP Delta force допоміг китайцям просунути свій лутер шутер.
Торба лиха
Junior

Доброго , хтось гає , як вам гра ?
Сам граю , дійшов до чорнобиля . :)
Ответить