Демоверсія Half-Life 2 RTX вийде наступного тижня

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
Tetronga
Member

Повідомлення

Геральт: 13.03.2025 18:16
OldGoodGames: 13.03.2025 18:05 а для якого року? ви або вульва зробили щось краще за 20 років?
Ой, качечки образились. От покладіть руку на серце і скажіть, хто в 2025 це буде проходити до кінця. Аж цікаво глянути.
Боже, шо ти несеш... Хл2 в плані геймдмзайну майже не застаріла, я її пройшов буквально після останнього великого оновлення з усіма епізодами - гра досі прекрасна
Геральт
Active Member

Повідомлення

Tetronga
Недавно акція якась там була в стімі. Мене вистарчило на...десь годинку, мабуть. Гра архаїчна (мова не лише про візуал)
Але не буду заважати, насолоджуйтесь :D
dead_rat
Member

Повідомлення

Геральт
Ну це як оновлена Дябла2: першу годину Вау красівоє, а потім геймплей з 2001 дає себе знати.
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Dr_Earnhardt: 13.03.2025 18:13 Додали трасування променів, може графіку підтянули. і ось що по вимогам виходить. А я любив цю гру за невибагливість.

Half-Life 2: Системні вимоги
Мінімальні:
ОС *: Windows 7, Vista, XP
Процесор: 1,7 ГГц
Оперативна пам’ять: 512 MB ОП
Відеокарта: Відеокарта, сумісна з DirectX 8.1 (потрібна підтримка SSE)
Місце на диску: 6500 MB доступного місця

Half-life 2 RTX

Системні вимоги
Мінімальні:
ОС: 64-bit Windows 10 / Windows 11
Процесор: Intel i5-8600, AMD Ryzen 5 3600
Оперативна пам’ять: 16 GB ОП
Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 3060 TI
Місце на диску: 50 GB доступного місця
грі більше 20 років, вона не була "невибагливою" на момент релізу, ти так кажеш наче оригіналь кудись подівся)) грай в "невибагливу" і все
Alex646
Member

Повідомлення

Тепер сліди від пострілів (траси) мають тошнотворний зелений відтінок. Ну, на х..ра так робити?
Dr_Earnhardt
Member

Повідомлення

Enjthesilence: 13.03.2025 19:39
Dr_Earnhardt: 13.03.2025 18:13 Додали трасування променів, може графіку підтянули. і ось що по вимогам виходить. А я любив цю гру за невибагливість.

Half-Life 2: Системні вимоги
Мінімальні:
ОС *: Windows 7, Vista, XP
Процесор: 1,7 ГГц
Оперативна пам’ять: 512 MB ОП
Відеокарта: Відеокарта, сумісна з DirectX 8.1 (потрібна підтримка SSE)
Місце на диску: 6500 MB доступного місця

Half-life 2 RTX

Системні вимоги
Мінімальні:
ОС: 64-bit Windows 10 / Windows 11
Процесор: Intel i5-8600, AMD Ryzen 5 3600
Оперативна пам’ять: 16 GB ОП
Відеокарта: NVIDIA GeForce RTX 3060 TI
Місце на диску: 50 GB доступного місця
грі більше 20 років, вона не була "невибагливою" на момент релізу, ти так кажеш наче оригіналь кудись подівся)) грай в "невибагливу" і все
До чого це все? Я порівняння показав і все. І по твоему вона зараз невибаглива? І що там таког що прям вау як стало? Всі спокійно могли собі поставить на любий ПК або ноутбук і пограти, а зараз? За моменту релізу я нічого не маю, так і було. " грай в "невибагливу" ", буду грати.
fizik419
Junior

Повідомлення

Dr_Earnhardt: 13.03.2025 20:28 Всі спокійно могли собі поставить на любий ПК або ноутбук і пограти, а зараз?
Зараз виходять ігри під будь-яке залізо на кожен смак. Коли я вчився і мав ноут з gt740 ситуація була аналогічна, але я не біг хейтить Відьмак 3 тому що його не зробили в 2д. Замість цього я грав у Factorio, Stardew Valley і тд. Чому тоді ти вирішив, що прогрес і інновації у технологіях мають крутитись навколо тебе?
Unкnown
Member

Повідомлення

Ничего так вырос объем игры, 50гб.

Готовим шекели на игру.
lktnv
Member

Повідомлення

Оно то хорошо, но переборщили. Тот же Рейвенхольм местами слишком светлый, да и в целом у картинки будто бы контраста стало меньше. Радует, что это только демка. Может быть пофиксят свет до релиза.
NUN4AG
Member

Повідомлення

Як же смішно виглядає фрагмент з "28 FPS DLSS off Full RT on -> 286 FPS DLSS 4 on Full RT on", особливо коли згадуєш, що грають на RTX 5090 і фрагмент відбувається в коридорі 3x10 м з голимі замиленими стінами...
DuckRider
Member

Повідомлення

denizen: 13.03.2025 17:25 так а який з цих варіантів на картинкаих з RT?
А никак не узнать, потому что игра почти не имеет динамических источников света. Отсветы и цветоотражение на статичных вещах может быть как с ртх выполнено (если делал имбецил), так и запечено в тестуры. Вполне вероятно, что обе
Востаннє редагувалось 13.03.2025 22:50 користувачем DuckRider, всього редагувалось 4 разів.
diplo
Member

Повідомлення

Вроде со светом немного перемудрили, что местами старая версия поинтереснее выглядит в этом плане. А так, то вроде бы не только RT добавили, похоже на ремастер.
SKYJAKER
Member

Повідомлення

якось темні місця тепер такі світлі шо губиться ембіент страху та напруженості
Dr_Earnhardt
Member

Повідомлення

fizik419: 13.03.2025 20:52
Dr_Earnhardt: 13.03.2025 20:28 Всі спокійно могли собі поставить на любий ПК або ноутбук і пограти, а зараз?
Зараз виходять ігри під будь-яке залізо на кожен смак. Коли я вчився і мав ноут з gt740 ситуація була аналогічна, але я не біг хейтить Відьмак 3 тому що його не зробили в 2д. Замість цього я грав у Factorio, Stardew Valley і тд. Чому тоді ти вирішив, що прогрес і інновації у технологіях мають крутитись навколо тебе?
Да нычого я не хотів, просто для порівняння як факт, і на цьому все, не більш не менш.
Shaolin_Style
Member

Повідомлення

Снова не Doom 3, эх
Enjthesilence
Member

Повідомлення

Shaolin_Style: 14.03.2025 01:35 Снова не Doom 3, эх
перший FEAR
washburn_t15
Member

Повідомлення

Насколько помню, ремикс выкатывали, как быстрый и дешёвый способ добавить РТХ куда угодно. Однако, сколько времени с анонса прошло, а готово только два уровня. Не очень-то быстро, получается.
Alexsandr
Member

Повідомлення

Что за привычка в новой графике делать все размытым, типа тума и дождь. иначе наверное не видно RTX
SaDisT
Member

Повідомлення

Ну не знаю, в стиме купил в честь 20 летия обновленную версию халвы 2, прошел за 2 дня вообще на иззи)) ничего игра не устарела, посмотрим что будет в РТХ версии, сейчас наверное модно пихать РТХ куда попало))))
Відповісти