Microsoft закриє Skype у травні

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
IC9517
ATI&Vmod_fan

Повідомлення

Для передачи файлов вариантов много. А вот для звонков за копейки на городские номера по всему миру - не так много. Бесплатный тимс, который по мнению мс придет на смену скайпу, этого как я понял делать не умеет.
Kashtan
Member

Повідомлення

Епоха.
Тімс це для університетів. Це геть інше. Стосовно дзвінків на стаціонар - то тімс і таке пропонує.
https://support.microsoft.com/uk-ua/off ... c1d64669ad
Georgin
Member

Повідомлення

От же ж... Я й досі ним користуюсь. Тепер контакти потрібно переносити і думати, Discord чи може Discord...
KimRomik
Member

Повідомлення

Пам"ятаю коли мілкомягка збиралась купити Скайп багато хто був проти, тому що виявляється інтеграція одного продукту в інший продукт часто приводить до смерті. Зараз ми бачимо ці наслідки. Корпорати завжди були недолугими та тупими в плануванні на майбутнє, якими б не були жирними вони...

#NoMoreCorporates
tornadox
Member

Повідомлення

З новини не зрозумів, а буде якась міграція даних? Чи все як завжди? Закрили, закопали. В мене в компанії так робили "міграцію" що погубили стільки всього що досі розгрібаємо
Hotspur
Member

Повідомлення

Скайп був нормальною програмою
alexeygalas
Member

Повідомлення

Kashtan: 28.02.2025 12:33Тімс це для університетів
Навпаки для роботи. Всі великі компанії юзають teams і slack. Навіть zoom не влаштовує, бо в них підтримка слабенька і сумісність з ОС.
Наш клієнт вевний час сидів на zoom. потім віе їх усіх дістав і перейшли на Teams
dimon2277
Member

Повідомлення

unique-neon: 28.02.2025 11:18 Пропоную обговорити Microsoft закриє Skype у травні
Але повільний і застарілий Skype не витримав протистояння з конкурентами
Ага, конкуренцію витримає повільний та застарілий Тімс. Що цікаво, повільним Скайп став через рік після покупки Майкрософтом.
на цьому фоні нокію згадав, попавши під майків теж почали загинатися
Геральт
Member

Повідомлення

майки - то Мідас навпаки.
mt53de6
Junior

Повідомлення

KimRomik: 28.02.2025 13:06 Пам"ятаю коли мілкомягка збиралась купити Скайп багато хто був проти, тому що виявляється інтеграція одного продукту в інший продукт часто приводить до смерті. Зараз ми бачимо ці наслідки. Корпорати завжди були недолугими та тупими в плануванні на майбутнє, якими б не були жирними вони...

#NoMoreCorporates
Нет, тупые хейтеры, корпораты покупают не продукт а его аудиторию и перетаскивают себе
dead_rat
Member

Повідомлення

Геральт: 28.02.2025 14:38 майки - то Мідас навпаки.
Майки єдина компанія, котра успішно виросла з писателів ОС в корпорацію.

З пропозиціі купити вінду і офіс, вони зробили Ажур, клауд і цілий світ в Омериці вертиться навколо них. А тепер і АІ. Це ВАУ!
Scoffer
Member

Повідомлення

dead_rat
З писателів бейсіка)))
Звезда S0-2
Member

Повідомлення

Вслед за асей.
Phos4
Member

Повідомлення

unique-neon
Ага, конкуренцію витримає повільний та застарілий Тімс. Що цікаво, повільним Скайп став через рік після покупки Майкрософтом.
Тімс це не конкурент діскорда, це чисто корпоративна фігня для роботи, свою нішу має.
Сidonix
Member

Повідомлення

Scoffer: 28.02.2025 12:15 Скайп завжди був недолугим в порівнянні з нормальними клієнтами аськи типу міранди. Чого тоді всі масово перелізли на скайп я так і не зрозумів.
Відео дзвінки безкоштовні
Xbill
Junior

Повідомлення

yariksom: 28.02.2025 11:35 Все, що потрапляє в лапи Мілкомягких перетворюється на лайно :rotate:
Github поки тримається
tablestikus
Member

Повідомлення

Я не знаю як народ може тим діскордом користуватися. Страшно незручна штука з обтяженим інтерфейсом.
Kassatka
Member

Повідомлення

yariksom: 28.02.2025 11:35 Все, що потрапляє в лапи Мілкомягких перетворюється на лайно :rotate:
Xbill: 28.02.2025 18:02 Github поки тримається
А Blizzard уже не може в руках Мокрософту перетворитися на лайно. :laugh: :think:
vsx
Member

Повідомлення

IC9517: 28.02.2025 12:15 Для передачи файлов вариантов много. А вот для звонков за копейки на городские номера по всему миру - не так много. Бесплатный тимс, который по мнению мс придет на смену скайпу, этого как я понял делать не умеет.
да, его в основном и использовали для звонков на стационары т.п.
у вайбера например всегда тарифы были выше
Tetronga
Member

Повідомлення

Скайп це ціла епоха спілкування в онлайні в часи до діскорда :(
F
Відповісти