Вітаю
Ще є інвайти? Буду вдячний
Новости
Последние статьи и обзоры
Допоможіть з інвайтом на Utopia
-
Argus
Junior
-
lokitechno96
Junior
Argus видав
Інвайти закінчилися... 10 чоловік набрав собі в команду так би мовити, далі вже буду дивитися по тому як люди будуть проявляти якусь активність на трекері,якщо будуть статистами,то і надалі не бачу сенсу когось запрошувати для галочки
p.s. big_bang пролітає з інвайтом скоріш за все,так як він знайшов час щоб попросити інвайт - але банально не знайшов час для реєстрації і його інвайт (як і мої бонуси) відправились в сміттєвий бак
Інвайти закінчилися... 10 чоловік набрав собі в команду так би мовити, далі вже буду дивитися по тому як люди будуть проявляти якусь активність на трекері,якщо будуть статистами,то і надалі не бачу сенсу когось запрошувати для галочки
p.s. big_bang пролітає з інвайтом скоріш за все,так як він знайшов час щоб попросити інвайт - але банально не знайшов час для реєстрації і його інвайт (як і мої бонуси) відправились в сміттєвий бак
-
dog1912
Junior
lokitechno96 Якщо будуть нові то можливо поділитись? Заздалегідь дякую. 
-
lokitechno96
Junior
dog1912 Він то буде,просто в пріорітеті видача людям,які на форумі зареєстровані не 4 дні... якщо у вас є статистика з інших трекерів - скиньте мені і я вже гляну,можливо ви отримаєте раніше навіть інших
-
Igoretc
Member
Теж попрошу інвайт
-
lokitechno96
Junior
На майбутнє,можете відразу писати мені в особисті (зі статистикою з інших трекерів)... є ще 6 інвайтів - тому вистачить бажаючим
-
lokitechno96
Junior
Видав bagnet - лишилось 5 шт
-
lokitechno96
Junior
Ще є 9 інвайтів - та більше не буду запрошувати,тому обдумливо просіть щоб не було неактивів - а порядні люди пройдуть повз
-
lokitechno96
Junior
Jira_Jedi Було відмовлено через низьку статистику на іншому ресурсі
-
lokitechno96
Junior
Ще 7 залишилось
-
phobosse
Member
поділіться інвайтом, будь ласка
-
lokitechno96
Junior
Критерії описані вище - скидаєте мені свою статистику з будь якого трекеру де ви більше всього сідуєте - і я вам видам інвайт якщо ви підходите під мінімальні критерії))
-
collerok
Junior
lokitechno96
насипте інвайт)
насипте інвайт)
-
lokitechno96
Junior
Інвайти закінчилися!