Зараз фани негросамураїв напишуть що рахувати дизлайки на ютюбі неможливо технічно, як мені у свій час, і то все фікція.Vlaad13: ↑ 13.09.2024 13:52 Такая атмосферная - что на них японские историки в суд подали
наверное от восторга
атмосферная с самураем негром
Останні статті і огляди
Новини
Атмосферна Японія в новому трейлері Assassin's Creed Shadows
-
Kashtan
Member
-
taras_cs
Member
Що, рілі? Щось не можу знайти посилання, крім цих руснявих Японские реконструкторы могут подать в суд на UbisoftVlaad13: ↑ 13.09.2024 13:52 Такая атмосферная - что на них японские историки в суд подали
наверное от восторга
-
ImperiumAeternum
Member
Плавать все ещё нельзя? В игре про окружённую со всех сторон океанами островную страну
-
daesz
Member
А юбі не хоче розказати про те, що інвестори вимагають звільнення СЕО після провалу аутлос та скандалу з цим же шедоус? А про падіння акцій на 40% за останній місяць та 80%+ за 2024 рік?
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
Кидав ще позаминулого тижня. Лінь викопувати твіттер лінки з відео, самі зможете, якщо захочете.
Відправлено через 3 хвилини 20 секунд:
taras_cs: ↑ 13.09.2024 14:34 Що, рілі? Щось не можу знайти посилання, крім цих руснявих Японские реконструкторы могут подать в суд на Ubisoft
Кидав ще позаминулого тижня. Лінь викопувати твіттер лінки з відео, самі зможете, якщо захочете.
-
angry_machine
Member
"Що цей нігер собі дозволяе ? "
-
unclevrm
Member
Негры-самураи не дают оснований сомневаться в исторической достоверности игры
-
Vlaad13
Member
согласенunclevrm: ↑ 13.09.2024 15:10 Негры-самураи не дают оснований сомневаться в исторической достоверности игры
эх были бы они еще геями - пожалуй была бы идеальная игра
ну ничего - у Юбиков еще все в переди(или позади)
-
tablestikus
Member
Нема гейш та сепуки - неатмосферно!
-
Lekrs
Member
Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.
-
daesz
Member
Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw. Зевафля і вся ця українська "вишивата(с)" закидувала би на пропелер в декілька разів гірше. От і японцям не подобається, що єдине що у юбітреша знайшлось сказати про їхню країну - це якусь придуману історію, яка навіть немає відношення до реальності.Lekrs: ↑ 13.09.2024 17:17 Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.
-
Lekrs
Member
Чесно, якби гра була цікава, мені було б байдуже хто гг, хоть єнот в шароварах...daesz: ↑ 13.09.2024 17:27Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw. Зевафля і вся ця українська "вишивата(с)" закидувала би на пропелер в декілька разів гірше. От і японцям не подобається, що єдине що у юбітреша знайшлось сказати про їхню країну - це якусь придуману історію, яка навіть немає відношення до реальності.Lekrs: ↑ 13.09.2024 17:17 Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.
-
Vlaad13
Member
Давайте сделаем игру про средневековую Японию и засунем туда - офицеров Вермахта, Римских легионеров и ковбоев, на основании - потому что это игра и мы можемLekrs: ↑ 13.09.2024 17:17 Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.
-
Геральт
Member
Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?daesz: ↑ 13.09.2024 17:27 Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw.
-
daesz
Member
А японці тут при чому?Геральт: ↑ 13.09.2024 20:02Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?daesz: ↑ 13.09.2024 17:27 Уявіть чисто гіпотетичку ситуацію : парашка випускає гру в якій на Запорізькій Січі козак-татарин виграв "всю війну" solo btw.
Японці хейтять на оцоціна, західні також (правда, дещо за інших причин ).
-
Геральт
Member
Так власне. Японці хейтять те, що зачіпає їх.daesz: ↑ 13.09.2024 20:04 А японці тут при чому?
-
daesz
Member
Ну так а я про що? Приклад з козаком-татарином був для демонстрації того, що й українці б хейпили with passion, якщо б це їх зачіпало.Геральт: ↑ 13.09.2024 20:07Так власне. Японці хейтять те, що зачіпає їх.daesz: ↑ 13.09.2024 20:04 А японці тут при чому?
-
taras_cs
Member
Цілком можливо, бо русня не вміє робити ігри.Геральт: ↑ 13.09.2024 20:02Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?
Навіть якщо скіпнути їх останній псевдоісторичний "шидевр", Atomic Heart має оцінку гравців на metacritic "6.9" (для порівняння S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat має там 8.5).
King's Bounty 2 - повна лажа, оцінка 5.1
В перших King's Bounty оцінка набагато вища (грабельно), але там всраті сюжет та діалоги.
-
daesz
Member
Я пам'ятаю в свій час коли русні дали робити disciples 3 (друга на той час була моя улюблена покрокова стратегія d2>heroes3 btw), а потім це лайно релізнулось, я пограв 1 вечір, а на другий ранок встав > видалив те лайно з компа і більне не знадував про його існування.taras_cs: ↑ 13.09.2024 20:40Цілком можливо, бо русня не вміє робити ігри.Геральт: ↑ 13.09.2024 20:02Типу японці в таку гру не грали б і хейтили б на своїх форумах? Sure?
Навіть якщо скіпнути їх останній псевдоісторичний "шидевр", Atomic Heart має оцінку гравців на metacritic "6.9" (для порівняння S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat має там 8.5).
King's Bounty 2 - повна лажа, оцінка 5.1
В перших King's Bounty оцінка набагато вища (грабельно), але там всраті сюжет та діалоги.
Там ще недавно у них якась рпг релізнулась (вбивця відьмака і тд, ну ви поняли, Eranak мав би пам'ятати назву, бо він в одній з тем про неї згадував), то вона настільки крива що навіть болотяні її матюкали
Востаннє редагувалось 13.09.2024 21:12 користувачем daesz, всього редагувалось 1 раз.
-
pelia
Member
я аж ніяк не фанат негросамураїв, але це правда, їх порахувати неможливо, а результати с плагіну базуються на статистиці користувачів плагіну і можуть взагалі не відповідати дійсностіKashtan: ↑ 13.09.2024 14:14Зараз фани негросамураїв напишуть що рахувати дизлайки на ютюбі неможливо технічно, як мені у свій час, і то все фікція.Vlaad13: ↑ 13.09.2024 13:52 Такая атмосферная - что на них японские историки в суд подали
наверное от восторга
-
Lekrs
Member
Я би в таке погравVlaad13: ↑ 13.09.2024 17:49Давайте сделаем игру про средневековую Японию и засунем туда - офицеров Вермахта, Римских легионеров и ковбоев, на основании - потому что это игра и мы можемLekrs: ↑ 13.09.2024 17:17 Не розумію чому всіх так обурює чорношкірий самурай, це не історично достовірна гра. Якось байдуже якого кольору гг, головне щоб грати було цікаво.