Наче, кажуть, потрібно FSR Quality включити, тоді генератор запрацює. HAGS для моду непотрібен.sselesnes: ↑ 18.12.2023 19:55 win10 6900xt cyberpunk. Дало увімкнути DLSS, але в fsr/dlss frame generation вибрати не дає. hags потрібен для цього чи ні?
Новости
Последние статьи и обзоры
Вийшов мод, який замінює генерацію кадрів Nvidia DLSS на AMD FSR 3
-
item2
Member
Последний раз редактировалось item2 18.12.2023 20:24, всего редактировалось 1 раз.
-
taras_cs
Member
Навіть не так.
Кадри 0, 1, 2, 3, 4, .... - рендеряться
Кадри 0.5, 1.5, 2.5, 3.5 - екстраполюються
-
phobosse
Member
так. на ютубі в інструкції бачив, що HAGS треба вмикати. правда там також було написано, що працює тільки на Nvidia RTX, можливо це відносилось тільки до конкретного мода з відео, не знаюsselesnes: ↑ 18.12.2023 19:55win10 6900xt cyberpunk. Дало увімкнути DLSS, але в fsr/dlss frame generation вибрати не дає. hags потрібен для цього чи ні?
-
daesz
Member
Я це вище написав, але хтось не погодився. Певно чергова жертва штеудаtaras_cs: ↑ 18.12.2023 20:12А йому і не треба рух гравця передбачати. Він має 2 кадри, задача - побудувати за ними третій, всього лишеRay2000gt: ↑ 18.12.2023 19:34
Куди б він не залазив, зчитати майбутній вектор руху гравця він не зможе. Хоча це не означає, що це неможливо. Просто потрібні більша потужність, щоб ШІ навчився передбачати дії гравця.
Відправлено через 1 хвилину 17 секунд:
Ні ну ви що, у інтела будуть рендеритись 0, 2, 4, 6, 8 і тд, а екстраполюватись 1, 3, 5, 7, 9 і тд, це ж зовсім інша технологія.taras_cs: ↑ 18.12.2023 20:24 Навіть не так.
Живемо у вік інновацій жи
Последний раз редактировалось daesz 18.12.2023 20:37, всего редактировалось 1 раз.
-
Nutbar
Member
Якось так дивно сформульовано в статті…
і потімзамінюють в іграх технологію Nvidia DLSS Frame Generation (DLSSG) на аналог від «червоного» чипмейкера.
Але це ж не одне і те саме. Fluid Motion Frames це повна лажа, яка працює після рендеру картинки і вимальовує проміжний кадр, як це роблять ті ж телевізори. А от FSR3 FG бере векторні данні з гри і будує кадр. То про що мова, який саме аналог? Якщо мова про FSR3 FG, то нашо взагалі згадувати FMF?механізм AMD Fluid Motion Frames, що відповідає за генерацію кадрів у FSR 3, доступний на рівні драйвера
-
kalakawa
Member
друже, втрачаєш лицеWonderboy: ↑ 18.12.2023 19:49Ти хоч розумієш різницю між хорошою графікою і кількістю фпс?
саме так працює FG - чим більше фпс, тим краща картинка
не слід вступати в полеміку якщо не знаєш предмет розмови
це іронічно читати від того, хто грає з TAA(методом виключення). хоча й варто визнати що в деяких випадках длсс милить зображення, але правильно приготований він завжди чіткіший та чистіший за TAA. я взагалі не розумію цієї мантри про мильний длсс в часи, коли в іграх крім ще гіршого ТАА більше нічого немаWonderboy: ↑ 18.12.2023 19:49Хоча кому я це кажу, любителю DLSS мильця на 120 фпс...
-
Wonderboy
Member
Синок, я більше 10 років дивлюся фільми лише з уплавнялкою SVP. Платною, купленою. Не тобі мені розказувати, чи знаю я предмет розмовиkalakawa: ↑ 18.12.2023 21:01друже, втрачаєш лице
Я граю або зовсім без згладжування, або з MSAA, або з DSR 4x.kalakawa: ↑ 18.12.2023 21:01це іронічно читати від того, хто грає з TAA(методом виключення)
Розказувати за чіткість при DLSS, та ще й в FullHD.... Не приймай більше ці препарати.
-
kalakawa
Member
Ну виявилося ж що не розумієш, раз задвинув про різницю між фпс та графікоюWonderboy: ↑ 18.12.2023 21:24Не тобі мені розказувати, чи знаю я предмет розмови
DLDSR + DLSS, не дякуй за халявний фпс без помітного негативного впливу на картинкуWonderboy: ↑ 18.12.2023 21:24Я граю або зовсім без згладжування, або з MSAA, або з DSR 4x.
Ну от бачиш, чисто поверхневі судження якісь без спроби прочитати що я пишуWonderboy: ↑ 18.12.2023 21:24Розказувати за чіткість при DLSS, та ще й в FullHD.... Не приймай більше ці препарати.
істина тут:
kalakawa: ↑ 18.12.2023 21:01хоча й варто визнати що в деяких випадках длсс милить зображення, але правильно приготований
Та тут:
kalakawa: ↑ 18.12.2023 21:01DLDSR + DLSS
Вух, розжував як міг
-
sselesnes
Member
RX 6000 amernime
>You can enable HAGS by installing wintoys from the Microsoft store, navigate to boost inside wintoys and click enable. restart your pc and it should be on.
Доступно тільки якщо в SetupCLI під час встановлення вибрати Driver Operation mode-> RdNID Mode
Потім, якщо не перезавантажуватись, а перейти в main menu->[8] Kernel GPU Toolbox/Parameter Management буде доступне це:
>Page 2 : Option 25 [Enable] or [Extended] or [HW ASIC MODE 2] or [HW ASIC Extended MODE 2]
and Page 5 : Option 26 (in DXGMX Section)
that only way i was able to enable it
начебто ні: HAGS існує з версії 20H1 або 2004 - Windows 10 May 2020 Update
>it is only for windows 11.
PS: в мене не спрацювало
>You can enable HAGS by installing wintoys from the Microsoft store, navigate to boost inside wintoys and click enable. restart your pc and it should be on.
Доступно тільки якщо в SetupCLI під час встановлення вибрати Driver Operation mode-> RdNID Mode
Потім, якщо не перезавантажуватись, а перейти в main menu->[8] Kernel GPU Toolbox/Parameter Management буде доступне це:
>Page 2 : Option 25 [Enable] or [Extended] or [HW ASIC MODE 2] or [HW ASIC Extended MODE 2]
and Page 5 : Option 26 (in DXGMX Section)
that only way i was able to enable it
начебто ні: HAGS існує з версії 20H1 або 2004 - Windows 10 May 2020 Update
>it is only for windows 11.
PS: в мене не спрацювало
Последний раз редактировалось sselesnes 18.12.2023 21:57, всего редактировалось 3 раза.
-
Wonderboy
Member
Блаженні віруни ))) Раджу ще протерти очі наждачкою, гірше не будеkalakawa: ↑ 18.12.2023 21:33DLDSR + DLSS, не дякуй за халявний фпс без помітного негативного впливу на картинку
-
Ray2000gt
Advanced Member
Логічно. Але що має бути на наступному кадрі можна лише припускати. Адже ми не про статичну картинку зараз говорим.taras_cs: ↑ 18.12.2023 20:12А йому і не треба рух гравця передбачати. Він має 2 кадри, задача - побудувати за ними третій, всього лишеRay2000gt: ↑ 18.12.2023 19:34
Куди б він не залазив, зчитати майбутній вектор руху гравця він не зможе. Хоча це не означає, що це неможливо. Просто потрібні більша потужність, щоб ШІ навчився передбачати дії гравця.
-
fizik419
Junior
DSR це найкраще що зробила нвідія, але людям легше написать яке dlss якісне бо на статичних картинках з порівняннями все ок. Хоча самому зайти в control panel і ввімкнути dsr це пару хвилин роботи.Wonderboy: ↑ 18.12.2023 21:24 Я граю або зовсім без згладжування, або з MSAA, або з DSR 4x
-
GreenMile
Member
Людям з 30 ФПС в кіберпанку саме що потрібно - це увімкнути dsrfizik419: ↑ 19.12.2023 00:57DSR це найкраще що зробила нвідія, але людям легше написать яке dlss якісне бо на статичних картинках з порівняннями все ок. Хоча самому зайти в control panel і ввімкнути dsr це пару хвилин роботи.Wonderboy: ↑ 18.12.2023 21:24 Я граю або зовсім без згладжування, або з MSAA, або з DSR 4x