Останні статті і огляди
Новини
Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8G. Фокус з цифрами
-
login55
Member
а якщо звернути увагу на 1%low у 3060ті/4060ті на графіках без ДЛСС, то взагалі якийсь 3,14здець! різниця навколо нульова
-
unlnu
Member
мрійте далі про нові карти по 150... колись ви зрозумієте що жити минулим не варто або просто пріоритети зміняться і ви не помітите як мрія випарувалась і зникла.
-
north
Junior
rx 6650 хт за 10к гривень передає вітання
-
MetalistForever
Member
в 2K тоже вывозит, только с DLSS 2.0 включенным ( качество ) .Ektalion: ↑ 10.08.2023 11:45RTX 4070 ti для FHD? СильноMetalistForever: ↑ 10.08.2023 11:39 RTX 4070 ti вывозит легко
Відправлено через 2 хвилини :
Я же не в 4K играю . Чтобы 4K , то нужно ( на 4090 ) все включать и DLSS 2.5 и Frame Generation
-
daesz
Member
Мені не потрібно мріяти, я купляю нормальну ВК, а не от це л..йно по ціні нормальної вк.unlnu: ↑ 10.08.2023 14:52 мрійте далі про нові карти по 150...
-
Gelonyrum
Member
А навіщо їй хороше виконання?) Там нічому грітись по-суті) 63 градуси дефолтно гарячими літніми днями, сумніваюсь, що там потрібна топова елементна база)daesz: ↑ 10.08.2023 14:35Дайте виправити : насправді це топ карта, але по ціні 150$ (У НАС, не rsmp), 200$ в хорошому виконанні по типу ейсус рог / піейвай геймін верто / гіга аеро / гіга орус.Павло: ↑ 10.08.2023 13:32 Насправді це топ карта!
-
daesz
Member
У вантусів між ДРМ-ми і радіатором немає контакту взагалі, тому я би посперичавсяGelonyrum: ↑ 10.08.2023 15:30 А навіщо їй хороше виконання?) Там нічому грітись по-суті) 63 градуси дефолтно гарячими літніми днями, сумніваюсь, що там потрібна топова елементна база)
-
Hiden
Member
действительно ! одни нытики..unlnu: ↑ 10.08.2023 14:52 мрійте далі про нові карти по 150... колись ви зрозумієте що жити минулим не варто або просто пріоритети зміняться і ви не помітите як мрія випарувалась і зникла.
нужно просто больше зарабатывать(С)
-
waryag
Member
Про що можна казати на основі малої підборки тестів з такими шедеврами світового ігробуду, як чорнобиліт?CrackYu23: ↑ 10.08.2023 14:32Що я смішне побачив,так це продуктивність 6700xt яку на форумі багато хто совітує. Зате шина і врама багато.Я вже як небудь на 4060ті помучаюсь за ті ж гроші в FHD
І, звичайно, без 6800 і ТЛОУ, по зрозумілим причинам.
-
zaqik
Member
-
Alex646
Member
У мене 1650 супер з подібним теплопакетом і гамняним охолодженням, тому можу сказати, що ви пишете дурню. Гріється воно дай боже, 110 вт це таки багато.Gelonyrum: ↑ 10.08.2023 15:30 А навіщо їй хороше виконання?) Там нічому грітись по-суті) 63 градуси дефолтно гарячими літніми днями, сумніваюсь, що там потрібна топова елементна база)
-
daesz
Member
zaqik: ↑ 10.08.2023 16:34Задаюсь вопросом, почему у них 4070 из двухвентильных есть только вантуз?.. Охлад бы от сабжа да на 4070, тут-то он зачем?!! Хотя на реддите 4070 от мси вообще ругают, говорят из гомна и палок сделаныУ вантусів між ДРМ-ми і радіатором немає контакту взагалі, тому я би посперичався
- Вся суть вантусів в 2 фото
-
- Ну або в інших 2 фото
-
-
yurarad
Member
Да это обычная черная рекламная обзор-заказуха:) Люди зарабатывают как могут, просто есть те кто принимает это за чистую монету, вот это печаль...waryag: ↑ 10.08.2023 16:16Про що можна казати на основі малої підборки тестів з такими шедеврами світового ігробуду, як чорнобиліт?CrackYu23: ↑ 10.08.2023 14:32Що я смішне побачив,так це продуктивність 6700xt яку на форумі багато хто совітує. Зате шина і врама багато.Я вже як небудь на 4060ті помучаюсь за ті ж гроші в FHD
-
Melofon
Member
И снова нет тестов с DLSS3 и FG, все давно тестируют а наши оверы игнорируют как будто этой фичи не существует в новом поколении инвидия.
-
CrackYu23
Member
Як завжди то ігри не ті,то тести не такі.Зате як люблять на оверах новини про одного покупця в японському магазині.yurarad: ↑ 10.08.2023 17:27Да это обычная черная рекламная обзор-заказуха:) Люди зарабатывают как могут, просто есть те кто принимает это за чистую монету, вот это печаль...waryag: ↑ 10.08.2023 16:16
Про що можна казати на основі малої підборки тестів з такими шедеврами світового ігробуду, як чорнобиліт?
-
yurarad
Member
Мне вообще плевать на новости об одном покупателе или еще о каких то бреднях, статья на лицо заказная, можно сказать с открытой черной рекламой, можно же указывать что это реклама-обзор, а не обзор. А что кто купит мне все равно, на любой товар найдется свой покупатель, разумен будет его выбор или нет это уже каждому решать самому.CrackYu23: ↑ 10.08.2023 18:12Як завжди то ігри не ті,то тести не такі.Зате як люблять на оверах новини про одного покупця в японському магазині.yurarad: ↑ 10.08.2023 17:27
Да это обычная черная рекламная обзор-заказуха:) Люди зарабатывают как могут, просто есть те кто принимает это за чистую монету, вот это печаль...
-
Gelonyrum
Member
Думаю там замість охролодження брусок алюмінію без теплотрубок, того і гріється так.Alex646: ↑ 10.08.2023 16:47 У мене 1650 супер з подібним теплопакетом і гамняним охолодженням, тому можу сказати, що ви пишете дурню. Гріється воно дай боже, 110 вт це таки багато.
-
Павло
Member
Так а до чого тут апскейл? Якщо вам цікаві тести з досс то гляньте слайди куртки) Там все красиво!Melofon: ↑ 10.08.2023 17:38 И снова нет тестов с DLSS3 и FG, все давно тестируют а наши оверы игнорируют как будто этой фичи не существует в новом поколении инвидия.
-
Melofon
Member
Павло
Сами смотртеи слайды куртки, странный вопрос к чему тут апскейл, при том что FG обычно с длсс используют.
Сами смотртеи слайды куртки, странный вопрос к чему тут апскейл, при том что FG обычно с длсс используют.
-
waryag
Member
Поясніть, що так з чорнобилітом? Відносно стара гра без графонія, популярності, нагород чи гарних оцінок, посередня спроба подоїти фанбазу сталкера. Єдине, чим гра цікава - оптимізація під зелений табір.CrackYu23: ↑ 10.08.2023 18:12 Як завжди то ігри не ті,то тести не такі.Зате як люблять на оверах новини про одного покупця в японському магазині.
Набір заліза, де конкурент представлений картами, що відстають на 1,5 покоління, і без старших рішень, вам норм?