Огляд та тестування відеокарти MSI GeForce RTX 4060 Gaming X 8G. Фокус з цифрами

Обсуждение статей и новостей сайта
Автор
Повідомлення
login55
Member

Повідомлення

а якщо звернути увагу на 1%low у 3060ті/4060ті на графіках без ДЛСС, то взагалі якийсь 3,14здець! різниця навколо нульова :laugh:
unlnu
Member

Повідомлення

мрійте далі про нові карти по 150... колись ви зрозумієте що жити минулим не варто або просто пріоритети зміняться і ви не помітите як мрія випарувалась і зникла.
north
Junior

Повідомлення

rx 6650 хт за 10к гривень передає вітання :-P
MetalistForever
Member

Повідомлення

Ektalion: 10.08.2023 11:45
MetalistForever: 10.08.2023 11:39 RTX 4070 ti вывозит легко
RTX 4070 ti для FHD? Сильно :laugh:
в 2K тоже вывозит, только с DLSS 2.0 включенным ( качество ) .

Відправлено через 2 хвилини :
Геральт: 10.08.2023 11:54
MetalistForever: 10.08.2023 11:39

RTX 4070 ti вывозит легко
4090 не вивозить, а 4070 вивозить легко :D
Я же не в 4K играю . Чтобы 4K , то нужно ( на 4090 ) все включать и DLSS 2.5 и Frame Generation
daesz
Member

Повідомлення

unlnu: 10.08.2023 14:52 мрійте далі про нові карти по 150...
Мені не потрібно мріяти, я купляю нормальну ВК, а не от це л..йно по ціні нормальної вк.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

daesz: 10.08.2023 14:35
Павло: 10.08.2023 13:32 Насправді це топ карта!
Дайте виправити : насправді це топ карта, але по ціні 150$ (У НАС, не rsmp), 200$ в хорошому виконанні по типу ейсус рог / піейвай геймін верто / гіга аеро / гіга орус.
А навіщо їй хороше виконання?) Там нічому грітись по-суті) :gigi: 63 градуси дефолтно гарячими літніми днями, сумніваюсь, що там потрібна топова елементна база)
daesz
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 10.08.2023 15:30 А навіщо їй хороше виконання?) Там нічому грітись по-суті) :gigi: 63 градуси дефолтно гарячими літніми днями, сумніваюсь, що там потрібна топова елементна база)
У вантусів між ДРМ-ми і радіатором немає контакту взагалі, тому я би посперичався :gigi:
Hiden
Member

Повідомлення

unlnu: 10.08.2023 14:52 мрійте далі про нові карти по 150... колись ви зрозумієте що жити минулим не варто або просто пріоритети зміняться і ви не помітите як мрія випарувалась і зникла.
действительно ! одни нытики..
нужно просто больше зарабатывать(С)
waryag
Member

Повідомлення

CrackYu23: 10.08.2023 14:32Що я смішне побачив,так це продуктивність 6700xt яку на форумі багато хто совітує. Зате шина і врама багато.Я вже як небудь на 4060ті помучаюсь за ті ж гроші в FHD :lol:
Про що можна казати на основі малої підборки тестів з такими шедеврами світового ігробуду, як чорнобиліт?
І, звичайно, без 6800 і ТЛОУ, по зрозумілим причинам.
zaqik
Member

Повідомлення

У вантусів між ДРМ-ми і радіатором немає контакту взагалі, тому я би посперичався :gigi:
Задаюсь вопросом, почему у них 4070 из двухвентильных есть только вантуз?.. Охлад бы от сабжа да на 4070, тут-то он зачем?!! Хотя на реддите 4070 от мси вообще ругают, говорят из гомна и палок сделаны :think:
Alex646
Member

Повідомлення

Gelonyrum: 10.08.2023 15:30 А навіщо їй хороше виконання?) Там нічому грітись по-суті) :gigi: 63 градуси дефолтно гарячими літніми днями, сумніваюсь, що там потрібна топова елементна база)
У мене 1650 супер з подібним теплопакетом і гамняним охолодженням, тому можу сказати, що ви пишете дурню. Гріється воно дай боже, 110 вт це таки багато.
daesz
Member

Повідомлення

zaqik: 10.08.2023 16:34
Задаюсь вопросом, почему у них 4070 из двухвентильных есть только вантуз?.. Охлад бы от сабжа да на 4070, тут-то он зачем?!! Хотя на реддите 4070 от мси вообще ругают, говорят из гомна и палок сделаны :think:
Вся суть вантусів в 2 фото
Зображення
Зображення
Ну або в інших 2 фото
Зображення
Зображення
yurarad
Member

Повідомлення

waryag: 10.08.2023 16:16
CrackYu23: 10.08.2023 14:32Що я смішне побачив,так це продуктивність 6700xt яку на форумі багато хто совітує. Зате шина і врама багато.Я вже як небудь на 4060ті помучаюсь за ті ж гроші в FHD :lol:
Про що можна казати на основі малої підборки тестів з такими шедеврами світового ігробуду, як чорнобиліт?
Да это обычная черная рекламная обзор-заказуха:) Люди зарабатывают как могут, просто есть те кто принимает это за чистую монету, вот это печаль...
Melofon
Member

Повідомлення

И снова нет тестов с DLSS3 и FG, все давно тестируют а наши оверы игнорируют как будто этой фичи не существует в новом поколении инвидия.
CrackYu23
Member

Повідомлення

yurarad: 10.08.2023 17:27
waryag: 10.08.2023 16:16

Да это обычная черная рекламная обзор-заказуха:) Люди зарабатывают как могут, просто есть те кто принимает это за чистую монету, вот это печаль...
Як завжди то ігри не ті,то тести не такі.Зате як люблять на оверах новини про одного покупця в японському магазині.
yurarad
Member

Повідомлення

CrackYu23: 10.08.2023 18:12
yurarad: 10.08.2023 17:27

Як завжди то ігри не ті,то тести не такі.Зате як люблять на оверах новини про одного покупця в японському магазині.
Мне вообще плевать на новости об одном покупателе или еще о каких то бреднях, статья на лицо заказная, можно сказать с открытой черной рекламой, можно же указывать что это реклама-обзор, а не обзор. А что кто купит мне все равно, на любой товар найдется свой покупатель, разумен будет его выбор или нет это уже каждому решать самому.
Gelonyrum
Member

Повідомлення

Alex646: 10.08.2023 16:47 У мене 1650 супер з подібним теплопакетом і гамняним охолодженням, тому можу сказати, що ви пишете дурню. Гріється воно дай боже, 110 вт це таки багато.
Думаю там замість охролодження брусок алюмінію без теплотрубок, того і гріється так.
Павло
Member

Повідомлення

Melofon: 10.08.2023 17:38 И снова нет тестов с DLSS3 и FG, все давно тестируют а наши оверы игнорируют как будто этой фичи не существует в новом поколении инвидия.
Так а до чого тут апскейл? Якщо вам цікаві тести з досс то гляньте слайди куртки) Там все красиво!
Melofon
Member

Повідомлення

Павло

Сами смотртеи слайды куртки, странный вопрос к чему тут апскейл, при том что FG обычно с длсс используют.
waryag
Member

Повідомлення

CrackYu23: 10.08.2023 18:12 Як завжди то ігри не ті,то тести не такі.Зате як люблять на оверах новини про одного покупця в японському магазині.
Поясніть, що так з чорнобилітом? Відносно стара гра без графонія, популярності, нагород чи гарних оцінок, посередня спроба подоїти фанбазу сталкера. Єдине, чим гра цікава - оптимізація під зелений табір.

Набір заліза, де конкурент представлений картами, що відстають на 1,5 покоління, і без старших рішень, вам норм?
Відповісти