Це дуже схоже на правду. Як я це бачу - вони використовують передовий на сьогодні техроцес. А що буде, коли AMD замовлять велику партію одразу, а потім виявлять баг? Їм доведеться компенсувати TSMC випуск всіх дефектних CPU (а ми пам'ятаємо, що мобільні CPU мають НЕ чиплетний дизайн - тобто вони не дешеві). Тому скоріш за все, обсяги виробництва реально малі, зокрема для того, щоб максимально швидко вносити зміни та фіксити баги.IvanCh: Я думаю що вони просто суперобережні. І запланували реагувати на ходу і в разі успіху дозамовляти чіпи.
Останні статті і огляди
Новини
AMD отрицает проблемы с поставками мобильных APU Ryzen 4000
-
Dream Machines
Member
-
Fulkrum
Member
название этой новости звучит по другому.Dream Machines:То есть Вы в принципе не рассматриваете вариант, что сама AMD не ожидала высокого спроса
Это не факт, это ваше допущение взятое из слов вендора не первого эшелона.Dream Machines:То что AMD публично будет отрицать проблемы - это факт
я попытался вам на пальцах пересказать содержание новости без личного мнения. мне лично фиолетово. акций АМД не имею, покупать ноут в ближащие пол года не собираюсь.Dream Machines:В любом случае, я Ваше мнение услышал, надеюсь и Вы услышали моё
Отправлено спустя 5 минут 11 секунд:
Вы сырьезно? Там три раза выпустят инженерные образцы разных ревизий прежде чем запустить крупный обьем. И АМД уже этот чип для ноутов производит с начала года (в виде линейки 4хххU).Dream Machines: А що буде, коли AMD замовлять велику партію одразу, а потім виявлять баг?