так что не особо интересен офисный мусор за такие деньги
Новини
Останні статті і огляди
Обзор игровой мыши ASUS TUF Gaming M5
-
rAut
Member
за +-900 есть много такого же китайского, но на 3360 и на тех же омронах 20-50кк
-
LordTornado
Member
Что вы так о микриках переживаете? У меня за всю мою жизнь сменилось штук 7 мышек и почти все из-за поломки колёсика... Я как раз вчера купил новую мышь за 289 грн (1200-3000 DPI). Прекрасно работает с отрывом 3мм от поверхности, позиционирование отличное, 8 кнопок, подсветка отключаемая. Зачем платить в 4 раза дороже за мышь, где даже тканевую оплётку провода зажали?
-
KROOM
Member
И по сабжу - что за заговор маленьких людей, почему мышь такая мелкая?

-
Kib
Member
Раптово, є різні хвати, і не всі кладуть руку "човником" на мишку по всій її площині.KROOM:И по сабжу - что за заговор маленьких людей, почему мышь такая мелкая?
-
KROOM
Member
Kib
Це чудово, і мені відомо. Але тут немає "площини". А "пальцевим" чи "кігтевим" хватом 8-11 годин на день у векторному редакторі пропрацювати - це м'яко кажучи "задоволення" ще те...Раптово, є різні хвати, і не всі кладуть руку "човником" на мишку по всій її площині.
-
Kib
Member
Які редактори? Це мишка для ігор, невже не ясно. Хочете універсальності, ваше право, варіантів купа, але виробник в цій моделі зробив явний акцент, що тут поганого.KROOM:Але тут немає "площини". А "пальцевим" чи "кігтевим" хватом 8-11 годин на день у векторному редакторі пропрацювати - це м'яко кажучи "задоволення" ще те...
-
KROOM
Member
Kib
Я вибачаюсь, що окрім слова гамінг у назві робить цей продукт відмінним від "універсальних" гризунів, чи заважає використовувати в сценаріях відмінних від ігрових? Чи люди по 8-12 годин не залипають в ігри? Як на мене вимоги до форми-розмірв корпусу миші однакові для всіх сценаріїв використання, а "гамінг" це додаткові кнопки, підсвітки, більш якісні сенсори та куча маркетингу. І якщо пішла мова про варіанти, а саме їх купу, порадьте гризуна з довжиною близько 140мм
Я вибачаюсь, що окрім слова гамінг у назві робить цей продукт відмінним від "універсальних" гризунів, чи заважає використовувати в сценаріях відмінних від ігрових? Чи люди по 8-12 годин не залипають в ігри? Як на мене вимоги до форми-розмірв корпусу миші однакові для всіх сценаріїв використання, а "гамінг" це додаткові кнопки, підсвітки, більш якісні сенсори та куча маркетингу. І якщо пішла мова про варіанти, а саме їх купу, порадьте гризуна з довжиною близько 140мм
-
Kib
Member
Особисто мій підхід у виборі мишки полягає в основному принципі, щоб вона зручно лежала в долоні, всі інші параметри, як то сенсор, перемикачі, другорядне, тому навряд чи можу вам щось порадити. Але є спеціальна тема, експертів там вистачає.KROOM:І якщо пішла мова про варіанти, а саме їх купу, порадьте гризуна з довжиною близько 140мм
-
GGWP
Member
Что значит начальный уровень? как понять кому какой уровень необходим?
В целом есть один момент которого я не могу понять
Какой смысл ставить Omron на 50 млн и такой сенсор? Почему не поставить сенсор на порядок выше и Omron на 20 млн которых хватает более чем, по цене +- тоже самое выходит
В целом есть один момент которого я не могу понять
Какой смысл ставить Omron на 50 млн и такой сенсор? Почему не поставить сенсор на порядок выше и Omron на 20 млн которых хватает более чем, по цене +- тоже самое выходит
-
TakTuk_TukTak
Member
Идее... Топ форум гурманов компьютерного железа, а микрики поменять им сложно, и на ножки помятые заглядывают каждые пять минут... Ну и лист тефлоновый тоже им расщедриться сложно.
Я микрики не то что паять, я ремонтировать их не ленился. Раз в два года.
Да и ножки если сотрутся то поставлю из нержи высокоуглеродистой отполированной до зеркала вставки и будет даже круче тефлона.
Я микрики не то что паять, я ремонтировать их не ленился. Раз в два года.
Да и ножки если сотрутся то поставлю из нержи высокоуглеродистой отполированной до зеркала вставки и будет даже круче тефлона.
-
KROOM
Member
Kib

Так і я про цеОсобисто мій підхід у виборі мишки полягає в основному принципі, щоб вона зручно лежала в долоні,
-
crisisby
Member
я себе заказал. Сегодня заберу.
Я так понял, никто себе такую не взял. И даже рядом не нюхал.
За то, каждый второй обосрал
Думал, хоть в обсуждении увижу кого-то, кто пользовался. А тут в основном фантазеры, обсеруны, и фанаты топовых сенсоров собрались.
Я так понял, никто себе такую не взял. И даже рядом не нюхал.
За то, каждый второй обосрал
Думал, хоть в обсуждении увижу кого-то, кто пользовался. А тут в основном фантазеры, обсеруны, и фанаты топовых сенсоров собрались.
-
LastUnicorn
Junior
за два месяца использования в Пубге и ВоВ класик сдох микрик левой кнопки, в топку такие поделки