amdintel
так я ж тебе и говорю, бери интел, если в деньгах нет проблем, будет запас по мощности на будущее
Новости
Последние статьи и обзоры
допоможіть зібрати систему!
-
well
Member
-
Nic_Roman
Member
almazmusic
значить я за тупив , я думав якщо розігнати то споживання і виділення енергії і тепла збільшитьсяЭто не значит, что если ты разгонишь 920й до 3.0ггц, то у него изменится теплопакет.
-
almazmusic
Король клавиатуры
Nic_Roman
Ты думаешь они каждый процессор отдельно разрабатывают?) Они разработали один процессор, а потом ядра проходят отбор. Хорошие - дорого, плохие - дешевле. Вот и всё.
Ты думаешь они каждый процессор отдельно разрабатывают?) Они разработали один процессор, а потом ядра проходят отбор. Хорошие - дорого, плохие - дешевле. Вот и всё.
-
Nic_Roman
Member
almazmusic
за відбір я знав, але не думав що зараз за таким планом працюють
за відбір я знав, але не думав що зараз за таким планом працюють
-
almazmusic
Король клавиатуры
Nic_Roman:але не думав що зараз за таким планом працюють
и каким же был альтернативный вариант, если не секрет?
-
ja-vova
Member
ага, він дуже крутий...якщо його поставити, то в мірянні піпіськами зразу станеш чемпіоном.я думав 1090т по круче, його так всі хвалять, особливо хвалять 1055т що він за 220 баків а такий вже класний
вже краще б "термокульок"може краще переплатити пару у.е. але мани більшу частоту і той самий термопакет
По темі:
Якщо "дєнєг кури нє клюют" то інтел, якщо хватає тільки "на водку", то платформа АМД + фен 2 з серії "блек едишн".
Про проц для ігр написано море тестів. Крім метро, ГТА 4, і ще 1-2 ігр, більшість вшагалі не виграє від наявності 4-х ядер.
-
Nic_Roman
Member
ja-vova
що ти хотів тим сказати?тобі потрібний?вже краще б "термокульок"