Новости
Последние статьи и обзоры
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Dark-seer
Member
Sanьka
Так то когда было? Зы 1000 страница
Так то когда было? Зы 1000 страница
-
Sanьka
Member
1000!!!!!

-
leif
Member
і GCN вже не ті розробники робили, що подарували нам VLIW4?Scoffer: АМД розігнала розробників АТІ практично одразу після покупки.
з GCN вийшло добре
-
Scoffer
Member
Sanьka
ПФ, а чиї це розробки? АТІшні. Архітектура не день робиться.
Відправлено через 52 секунди:
leif
Не ті. І не добре вийшло. Вийшло гірше ніж було з VLIW.
ПФ, а чиї це розробки? АТІшні. Архітектура не день робиться.
Відправлено через 52 секунди:
leif
Не ті. І не добре вийшло. Вийшло гірше ніж було з VLIW.
-
Sanьka
Member
Влив был шикарен, ГКН на момент старта был немного не в ту степь(хотя уверенно рвал ПЕЧ580). Но со временем доказал свою состоятельность.
Отправлено спустя 26 секунд:
Отправлено спустя 38 секунд:
Другое дело что ГКН затянули , так как бобла на новую нет. Но это только делает честь ГКНу что она с таким запасом прочности.
Отправлено спустя 26 секунд:
ГКН не АТИ.Scoffer:Архітектура не день робиться.
Отправлено спустя 38 секунд:
Другое дело что ГКН затянули , так как бобла на новую нет. Но это только делает честь ГКНу что она с таким запасом прочности.
-
leif
Member
чому? радеони 7000 були не менш успішні ніж 5000 серія в усіх сценаріях. та і досі норм карти, враховуючи вікScoffer:Вийшло гірше ніж було з VLIW
-
Scoffer
Member
leif
Менш, менш. 51% ринку було на VLIW, а на GCN - 30 з чимось там в піках.
Менш, менш. 51% ринку було на VLIW, а на GCN - 30 з чимось там в піках.
-
leif
Member
Scoffer
ринкову долю я не мав на увазі, я мав на увазі, що і в іграшках нормально обходили нвідію і в GPGPU обчисленнях солідні рішення були
ринкову долю я не мав на увазі, я мав на увазі, що і в іграшках нормально обходили нвідію і в GPGPU обчисленнях солідні рішення були
-
Scoffer
Member
Sanьka
GCN - хлам. Як і дуже схожа на неї Fermi, а точніше навпаки. Тупиковий варіант розвитку. Тільки nvidia це швидко зрозуміла і все переробила, а до AMD це дійшло аж з наві.
GCN - хлам. Як і дуже схожа на неї Fermi, а точніше навпаки. Тупиковий варіант розвитку. Тільки nvidia це швидко зрозуміла і все переробила, а до AMD це дійшло аж з наві.
-
leif
Member
Scoffer
пам'ятаю на презентації GCN в кінці 2011 амд вже тоді розповідали, що GCN це перспективно і надовго
пам'ятаю на презентації GCN в кінці 2011 амд вже тоді розповідали, що GCN це перспективно і надовго
-
Sanьka
Member
пффф Ферма это развитие древнего G80.Scoffer:Як і дуже схожа на неї Fermi
-
HappyBird
Member
Deadpool
Фул, но нужно ещё по месту накопать термопрокладок, ато с Китая ждать долго а по месту только модные Арктики и гелиды
Фул, но нужно ещё по месту накопать термопрокладок, ато с Китая ждать долго а по месту только модные Арктики и гелиды
-
Dark-seer
Member
HappyBird
Я на Лохс видел
Я на Лохс видел
-
Scoffer
Member
Sanьka
І що? Тесла була першим експериментом з універсальними шейдерами. Ядра CUDA серйозно переробили після фермі. Бо і в перерахунку на площу чіпа=собівартість, і в перерахунку на вати зливались VLIW.
А AMD забила на вкрай вдалу VLIW, і взяла втупу скопіювала невдалі фермі. На новому техпроцесі, що на деякий час дало їм фору, але не на довго. Ну і хто з них дурень?
І що? Тесла була першим експериментом з універсальними шейдерами. Ядра CUDA серйозно переробили після фермі. Бо і в перерахунку на площу чіпа=собівартість, і в перерахунку на вати зливались VLIW.
А AMD забила на вкрай вдалу VLIW, і взяла втупу скопіювала невдалі фермі. На новому техпроцесі, що на деякий час дало їм фору, але не на довго. Ну і хто з них дурень?
-
HappyBird
Member
Dark-seer
Да наверное уже у фримана возьму арктиков за 190 грн, зато память разгоню по самые помидоры

Отправлено спустя 30 секунд:
Опаа, почта отзвонилась шото пришло
Да наверное уже у фримана возьму арктиков за 190 грн, зато память разгоню по самые помидоры
Отправлено спустя 30 секунд:
Опаа, почта отзвонилась шото пришло
-
Sanьka
Member
Речь о том что АМД могут, если бобла хватает.Scoffer:А AMD забила на вкрай вдалу VLIW, і взяла втупу скопіювала невдалі фермі. На новому техпроцесі, що на деякий час дало їм фору, але не на довго. Ну і хто з них дурень?
И ты сам знаешь что под влив заточку надо делать постоянно, КГН проще в этом плане.
-
Deadpool
Member
HappyBird
что за фулкавер ,что за карта? хочу фото, и подробностей)
ибо это и у меня в планах, хотя бы на 1070 обновить, или около того.
что за фулкавер ,что за карта? хочу фото, и подробностей)
ибо это и у меня в планах, хотя бы на 1070 обновить, или около того.
-
HappyBird
Member
Deadpool
Дарк сир больше подробностей за водоблок знает
вроде как родной си Хок от ек/мси гейминг, ну и сама ВК мси гейминг воздушка за одно гляну чо там за 4 года от термопасту осталось

Отправлено спустя 2 минуты :
Чёртовы китайцы пришла посылка которую я заказывал последней через неделю после комплектухи для воды,
Дарк сир больше подробностей за водоблок знает
Отправлено спустя 2 минуты :
Чёртовы китайцы пришла посылка которую я заказывал последней через неделю после комплектухи для воды,
-
Deadpool
Member
HappyBird эт еще что. Заказал мягкую игрушку, помпу и предметы одежды. сначала пришли предметы одежды (белье блэт! за 8 дней!!! КАРЛ! Посылка что-то около 80грн стоила всего!) потом за 15 дней помпа, а акулка все еще где-то катает (самая дорогая из заказаного)...
-
HappyBird
Member
Ну шо, 20.000