Kirakishou: ↑
20.06.2025 09:57В ВуВі в гривнях виходить навіть дорожче, ніж купувати в доларах. В плейсторі підписка коштує 224,99 грн, а в грі 4,99 доларів.
Встановив на іншому компі ВуВу із Епік Стор, там ціни в гривнях. Підписка коштує 199 грн.
lewerlin: ↑
21.06.2025 12:26У випадку з Геншином, гадаю просто має місце "втик" Хойо. Бо ціни там встановлені ще до гугл-податку і мали би бути переглянуті. Але ми настільки маленькі видимо, плюс війна, що нікому не цікаво. А от гачі, що прийшли після появи гугл-податку, вже як всі.
Вони переглянули ціни після введення податку, але тільки в своєму клієнті для ПК. Нам підняли ціни на 20%. Підписка була 4,99 доларів, стала 5,99. Відповідно решта цін також піднялася на 20%. Я саме тому деякий час і купував через ВПН з Америки, щоб купувати без цих 20%, але потім і цю лавочку прикрили, почали вимагати пост код.
Але в Гугл Плей ціни залишилися без змін. Там навіть не те, що на 20% дешевше, там дешевше на 50% з врахуванням теперішнього курсу. Там ціни ще по старому курсу долара та без податку на Гугл.
В Епік Стор ціни також були без змін до кінця минулого року, і вони були на кілька гривень дешевше, ніж в Гуглі. Плюс за кожну покупку був кешбек 5%. Але потім замість магазину Епіків почав відкриватися магазин Хойо з цінами в доларах. Я написав про це в підтримку Епіків, мені днів через два чи навіть більше відповіли, що все в нормі, так і має бути. Ну так, то так. Після цього я видалив Епік Стор з ПК, бо тримав його лише заради того, щоб оплачувати в гривні, а не доларах.
Зараз встановлюю Зенлесс із Епіків - цікаво, чи вони там вже поставили ціни в гривнях. Бо приблизно півроку назад там ціни ще були в доларах. Але в ХСР Епіки також не відразу ціни в гривні завезли, якщо правильно пам’ятаю.