Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

leif: 10.05.2022 18:32ось це вже більш реалістично
я знаю як я їзжу, тут же до людини яка казала що це всі так можуть :lol:

Отправлено спустя 45 секунд:
leif: 10.05.2022 18:32показниками паверметру
дорога іграшка. тут я так розумію 1 людина в кого він є в темі
odessitmws
Member

Hotspur: 10.05.2022 14:37Любителям легкої 30 км - дистанція 2.57 км, середня 24.4, пульс 153 :weep:
это что со светофорами, в горку и против ветра?
Француз Роберт Маршан в ноябре 2014 года установил новый мировой велорекорд в категории старше 100 лет. В свои 102 года он преодолел за час 26 км 927 м.
т.е. на расстоянии в 10 раз меньше уступил в скорости человеку 1 ногой в могиле! надо больше вкалывать!
leif: 10.05.2022 18:32в велодвіжі своєю потужністю та тренованістю, то робити це замірами FTP в zwift'і або ж показниками паверметру
ну тут у нас аля флудилка на 5-10 человек, не думаю что кому то есть интерес повышать чсв...
я ту страву устанавливал разок для замера скорости по джипиэсу ничего интересного не увидел и сразу удалил (ну не приходило мне в голову что можно понтоваться скоростью в 30км\ч на городских расстояних) я же даже ща замеряю скажут что то двигло за тебя работало, кому и ради чего тут доказывать не понятно, даже страву лень устанавливать повторно
и если честно такие диалоги несколько отворачивают от так сказать душевной мелкой темки
leif
Member

Hotspur: 10.05.2022 18:431 людина в кого він є в темі
це хто?

Відправлено через 11 хвилин :
odessitmws: 10.05.2022 18:44ну не приходило мне в голову что можно понтоваться скоростью в 30км\ч на городских расстояних
для будь-якої людини в темі слово "понудити" поруч з "30км\ч" виглядає, як мінімум, несподівано. не важливо по місту чи не по місту, це дуже неслабо тренованим треба бути, щоб так ганяти. навіть якщо ти навалюєш до 30кмч на 3км, потім гальмуєш, потім знову навалюєш, на організм це солідне навантаження (заміряй пульс навіть на такому мікро-відрізку як хотспур скинув) і солідний результат, якщо це правда середня 30км\ч. власне, велика чи маленька, тутешня велоспільнота відповідно відреагувала на твою заяву :)

Відправлено через 14 хвилин 45 секунд:
odessitmws: 10.05.2022 18:44В свои 102 года он преодолел за час 26 км 927 м.
т.е. на расстоянии в 10 раз меньше уступил в скорости человеку 1 ногой в могиле! надо больше вкалывать!
це максимальний респект, але рекорд встановлено на вело-треку, дід маленького зросту (1.52см), доволі аеродинамічний :) а хотспур, здається, побільше, сидить на мтб як на табуретці, їде на максіс айконі по нашому асфальту, на якому "у джипів колеса відпадають" (с), долає супротив вітру, от воно і важче дається :gigi:
Hotspur
Member

odessitmws: 10.05.2022 18:44это что со светофорами, в горку и против ветра?
по рівному трохи з вітром. без ніяких світлофорів. я від тебе якихось цифр чекаю власне а не одну балаканину :lol:

Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
наш німецький любитель шоссе :rotate: . чи в тебе також є ?

Отправлено спустя 3 минуты 27 секунд:
leif: 10.05.2022 19:15для будь-якої людини в темі слово "понудити" поруч з "30км\ч" виглядає, як мінімум, несподівано.
100%.

Отправлено спустя 1 минуту 41 секунду:
leif: 10.05.2022 19:15хотспур, здається, побільше, сидить на мтб як на табуретці, їде на максіс айконі по нашому асфальту, на якому "у джипів колеса відпадають" (с), долає супротив вітру, от воно і важче дається
я великий :lol: ленивий :lol: та нетренований після зими :lol: . І так, там було трохи вітру і їзжу таки на МТВ 26" та Максис Айконі а не на сліках і не на шосері :rotate:
odessitmws
Member

leif: 10.05.2022 19:15це дуже неслабо тренованим треба бути, щоб так ганяти. навіть якщо ти навалюєш до 30кмч на 3км, потім гальмуєш, потім знову навалюєш
ну те кто внимательно читали поняли что речь не идет о средней в 30км на значительные расстояние, речь шла про городские расстояния со сфетофорными остановками... понятно что можно подобрать с минимальным количеством (+повезло с ветром) но все равно это не 3км
вот ща проехал по городу с моторчиком 7.63км с набором высоты 39 средняя 34 максималка 50+ т.е. да что бы набрать 30+ надо ездить по 45+ так что да на ногах почти нереально
кста рядом со мной лихач на 100+ улетел на 10 метров в кусты, ехал по 2 полосе сначала вильнул на 1 потом решил на встречку уходить и как вмазался в бампер ренжа
Барбарис
Member

leif, помітив, що після зими форма пішла: навантаження були інші та не на ноги, в основному маса. Коли холодно авто, тому я б мабуть взагалі нічого не показав. :lol:
dead_rat
Member

leif
Згоден, але в кого є той Свіфт і особливо паверметр?

Сьогодні поставили рекорд 27 км і середня 36.1 кмч.
Був світлофор в на одному повороті не туди звернув, так що теоретично наступного разу дожму до 36.3-36.5
Hotspur
Member

odessitmws: 10.05.2022 20:55 да что бы набрать 30+ надо ездить по 45+ так что да на ногах почти нереально
да все реально. треба шоссер+ вело одяг+тренуватись :lol: . на МТБ також можна але не довго - 10-15 км :lol:
dead_rat
Member

Hotspur
В мене нема паверметру

Він є на вєлостанку, але не на вжліку, щоб не соромитися поганих показників
Последний раз редактировалось dead_rat 10.05.2022 21:59, всего редактировалось 1 раз.
Hotspur
Member

dead_rat: 10.05.2022 21:55В мене нема паверметру
:weep: :weep: :weep: а я думав :weep:
dead_rat
Member

odessitmws
До тебе пречипилися за слово «тошнить» типу камон, 30 це легко.
Це не легко і зазвичай нетреновані люди можуть тримати таку швидкість лічені секунди чи в них просто не настроєний вєлокомп.
Hotspur
Member

odessitmws: 10.05.2022 20:55вот ща проехал по городу с моторчиком 7.63км с набором высоты 39 средняя 34 максималка 50+ т.е.
будеш так їздити без фул фейса будет 5-8 років працювати на хірургів. в мене знайомий покатався на електро самокаті - рахунок 600 000 гривень :rotate:. з того що пам'ятаю - 17 зубів, обидві щелепи і ще по дрібницях.
odessitmws
Member

Hotspur: 10.05.2022 21:59електро самокаті
да самокатчики вообще самоубицы (особенно на злых с максималкой в 80+) то отдельный разговор
человек с велосипедом как единое целое которое просто накатом на 29 колесах перелетит бордюр не самый мелкий (у меня такое было) а то маленькое колесико самоката от любой мелочи на дороге отправит в кювет
Hotspur
Member

odessitmws: 10.05.2022 22:22да самокатчики вообще самоубицы
100%
murzik
Member

виїхав як зазвичай катнути. через 10 хвилин дезорієнтація, слабкість в руках і ногах, ледве доїхав додому. 8 км ...
тиск? сиджу ходжу норм
Hotspur
Member

murzik: 11.05.2022 20:47 виїхав як зазвичай катнути. через 10 хвилин дезорієнтація, слабкість в руках і ногах, ледве доїхав додому. 8 км ...
тиск? сиджу ходжу норм
можливо. або пульс
odessitmws
Member

murzik
Давление и пульс такие глюки не дают...
Ты не помнишь как там оказался или как?
leif
Member

murzik
це до лікаря треба з такими питаннями, а не на форум. якщо ти через 10хв від початку легкого навантаження на велосипеді отримуєш такі спецефекти як описав і "ледве доїхав додому", то це не жарти, а доволі тривожні симптоми.

Спочатку терапевт, який, скоріше за все, направить далі. Зрозуміти причини таких станів і що з ними робити можна виключно на підставі аналізів та обстеження, є різні варіанти.

І я б на твоєму місці зробив би паузу з катанням, а то так же ж можна і знепритомніти раптово прям в процесі :horror:
AceDeLaeda
Member

Хлопці привіт, допоможіть вибрати велик на 29" колесах, їздити по асфальту але щоб і на бордюр і з бордюрів зпригувати. Бюджет не великий 10т гривень. Але маю що маю. Дякую.
Hotspur
Member

AceDeLaeda: 12.05.2022 07:24вибрати велик на 29" колесах, їздити по асфальту але щоб і на бордюр і з бордюрів зпригувати.
можна.

Отправлено спустя 24 секунды:
AceDeLaeda: 12.05.2022 07:24 Бюджет не великий 10т гривень.
:lol: :lol: :lol: вага в тебе яка ?

Отправлено спустя 2 минуты :
leif: 12.05.2022 00:03Спочатку терапевт, який, скоріше за все, направить далі.
можна зразу до кардіолога

Отправлено спустя 3 минуты 28 секунд:
odessitmws: 11.05.2022 23:34Давление и пульс такие глюки не дают...
дають, дають. в мене схоже було в спорт залі коли ногами вгору вагу підіймав
Ответить