Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
Барбарис
Member
dead_rat, нормальний. Я лише на роботу 300 км, всюди намагаюсь використовувати велосипед(машини лише у випадку чогось об'ємного). Правда, на поїздки просто для задоволення часу зараз немає: робота та будівництво займають весь час.
Взагалі, коли в лютому потеплішало, я зрадів та при першій можливості пересів на вело та коли цієї весни були часто, доводилось на авто.
Взагалі, коли в лютому потеплішало, я зрадів та при першій можливості пересів на вело та коли цієї весни були часто, доводилось на авто.
-
leif
Member
панове, а ви чи ваші знайомі не мали часом досвіду транспортування велосипеду в Skoda Scala? чи може хтось бачив фотографію шосеру середнього розміру в салоні цієї машини зі складеними сидіннями? є отака фотка з опису Scala на сайті шкоди, на ній типу натякають, що байк влізе, але хотілось би побачити як саме це буде виглядати з іншого, менш маркетингового ракурсу.
- спойлер

-
dead_rat
Member
Похвастаюся.
Спринтанув у горку, некруту +2.7% на 300 метрів. Страва зарахувала середню на сегменті 38.9 кмч

Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
leif
Щоссер із знятим переднім колесом влазив навіть у якийсь малолітражний форд. З цією Шкодою питання лише чи доведеться знімати колесо чи так можна закидувати.
Спринтанув у горку, некруту +2.7% на 300 метрів. Страва зарахувала середню на сегменті 38.9 кмч
Отправлено спустя 2 минуты 30 секунд:
leif
Щоссер із знятим переднім колесом влазив навіть у якийсь малолітражний форд. З цією Шкодою питання лише чи доведеться знімати колесо чи так можна закидувати.
-
leif
Member
в малолітражний Форд (фієста/пума) велосипед теж входить без зняття колеса, але виглядає це приблизно отак (в коментарях автор уточнює, що байк 52 розміру):dead_rat: ↑ 08.05.2022 18:22Щоссер із знятим переднім колесом влазив навіть у якийсь малолітражний форд.
https://youtu.be/5gvkXj1zjv0
Незручно і брудно. зі знятим колесом покраще, але все одно не те.
В сабжеву шкоду точно влізає без зняття колеса і, судячи з усього, лягає там доволі комфортно. але хочеться подивитись або почути відгук власника, що таке практикує. поки не знайшлось ні першого ні другого. Якщо б хтось такий відос як з оцей з пумою зняв, взагалі ідеально б було, але не знаходжу.
-
Hotspur
Member
офігетьdead_rat: ↑ 08.05.2022 18:22Спринтанув у горку, некруту +2.7% на 300 метрів. Страва зарахувала середню на сегменті 38.9 кмч
-
odessitmws
Member
решил прокачать ноги, пошел значит курьером... результат достигнут ноги подгорают
так бы вообще на изи, но на 3 доставке 35км в обе стороны батарейка села на обратном пути, а там конкретные такие подъемы\ветер как раз
так бы вообще на изи, но на 3 доставке 35км в обе стороны батарейка села на обратном пути, а там конкретные такие подъемы\ветер как раз
-
dead_rat
Member
odessitmws
Прикручуй запасну батарею
Прикручуй запасну батарею
-
odessitmws
Member
ну 2 батка пригодится, ставить на зарядку пока на 1 катаешьсяdead_rat: ↑ 09.05.2022 00:08Прикручуй
но она мне ток для курьерской работы и пригодится ибо даже свою мелкую не выкатываю в 0 далеко, с другой стороны можно купить легкий вариант кило на 1,5 ради веса чисто
-
Hotspur
Member
мотор треба менший а батарею більшеodessitmws: ↑ 08.05.2022 22:20 3 доставке 35км в обе стороны батарейка села на обратном пути, а там конкретные такие подъемы\ветер как раз
-
odessitmws
Member
Ну кому как, там разница по весу меньше кило... Потошнить со скоростью 30км/ч я могу и без мотора, а 500вт позволяет заливать краткосрочно 1,2кв а это довольно драйвово обгонять авто или залететь в любой подъем на 45км.чHotspur: ↑ 09.05.2022 09:11мотор треба менший а батарею більше
Ну и даже столь мелкой батарейки на 6а.ч. для личных нужд хватает на все(хотя лентяи понятно страдать будут) ноги так же важны, но именно лишний кв дарит кайф
-
dead_rat
Member
odessitmws

Потошнить со скоростью 30км/ч я могу и без мотора

-
odessitmws
Member
dead_rat
просто у тебя автобанщика дальнобоя совсем другие впечатления о такой скорости...
я без мотора в одну сторону больше чем 15км не ездил, а надо учитывать еще количество сфетофоров (на которых по факту отдыхаешь и после которых и 40кет не лень раскрутить особенно без ветра) разумеется на твои расстояния под 100ку то совсем другие впечатление (особенно учитывая что с степях может ветер сильно мешать)
просто у тебя автобанщика дальнобоя совсем другие впечатления о такой скорости...
я без мотора в одну сторону больше чем 15км не ездил, а надо учитывать еще количество сфетофоров (на которых по факту отдыхаешь и после которых и 40кет не лень раскрутить особенно без ветра) разумеется на твои расстояния под 100ку то совсем другие впечатление (особенно учитывая что с степях может ветер сильно мешать)
-
dead_rat
Member
odessitmws
Ти так модно кажеш «можу тошнити 30». Ну ну, спробуй хоч 5 км на середній 30 проїхати замірюючи Стравою. Відразу змінеш точку зору.
Ти так модно кажеш «можу тошнити 30». Ну ну, спробуй хоч 5 км на середній 30 проїхати замірюючи Стравою. Відразу змінеш точку зору.
-
odessitmws
Member
так я по трассам не катаю прост, до электро на 10км по городу у меня как раз 29 и было, это при том что светофоры, парк с убитым асфальтом с неприятными острыми гранями, перепады высотdead_rat: ↑ 09.05.2022 10:39на середній
так что ты явно недооцениваешь меня или среднестатистического не жир треста, это у меня еще болячка (абсолютно не опасная, и не влияющия на силу) которая заметно влияет на выносливость (что то там с обеспечением клеток кислородом)
-
dead_rat
Member
odessitmws
Значить тобі буде абсолютно запросто затрекати Стравою для перевірки
чисто для себе самого, не обов‘язково викладати сюди
Учора я також катався з «крутими» спортсменами на вєлі за 5+к баксів.
Але щось їхні понти скисли моментально як знадобилося надати на педалі
Значить тобі буде абсолютно запросто затрекати Стравою для перевірки
Учора я також катався з «крутими» спортсменами на вєлі за 5+к баксів.
-
Hotspur
Member
odessitmws: ↑ 09.05.2022 10:09Потошнить со скоростью 30км/ч я могу и без мотора
-
odessitmws
Member
ну снимать ради доказательств электрокомплект никто не будет (удалял страву) да и смысл тут в теме не я один, думаю каждый понимает что развить 30км\ч в городских условиях это как бы не проблема
-
Dark-seer
Member
Ктото на день победы неплохо принял
-
Hotspur
Member
звичайно проблема. я коли їду 30 кмч обганяю 90% шоссерівodessitmws: ↑ 09.05.2022 11:02думаю каждый понимает что развить 30км\ч в городских условиях это как бы не проблема
Отправлено спустя 1 минуту 13 секунд:
нафіга ? в друга велік возьми і покажиodessitmws: ↑ 09.05.2022 11:02ну снимать ради доказательств электрокомплект никто не будет
-
odessitmws
Member
Не не нужно это победобессие называть победой... СНГ фактически проиграло поняся огромные потери, когда на войне погибает значительная часть цвета нации, то все очень печально, а даже 1 человек может изменить судьбу страны где нынче СНГ и где ГерманияDark-seer: ↑ 09.05.2022 11:10Ктото на день победы