Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

0trog0
Рюкзак не рекомендують одягати на вітровки з віндстопперу без захисного шару, типу Gore Shakedry. Вони дуже тонкі і дуже дорогі, зазвичай 200-300 євро.

А звичайній вітровці навіть з віндстоппером нічого не буде.
Hotspur
Member

dead_rat: 26.04.2022 18:14Рюкзак не рекомендують одягати на вітровки з віндстопперу без захисного шару, типу Gore Shakedry. Вони дуже тонкі і дуже дорогі, зазвичай 200-300 євро.

А звичайній вітровці навіть з віндстоппером нічого не буде.
дякую, цікаво. хоча в мене всі віндстопери недорогі
dead_rat
Member

Катнув 90 км з невеликим набором висоти з середньою 29,0 кмч B-)
murzik
Member

фігня якась, а не памперс. лямки то взагалі, дизкомфорту додають. або такий товар ..
Hotspur
Member

murzik: 27.04.2022 20:49фігня якась, а не памперс. лямки то взагалі, дизкомфорту додають. або такий товар ..
без лямок вони постійно сповзають, ну якщо не на тебе індивідуально шили. без лямок погано. памперс - тут момент є, в мене 5 різних штанів з памперсом і він всюди різний. загалом в штанах дорожче 100-120 доларів памперси гарні :gigi: в мене є один дуже товстий памперс, в ньому як в кріслі, але на довгі дистанції воно не дуже

Отправлено спустя 2 минуты 7 секунд:
катнув 34 км, з них десь 10 по лісу вверх. майже здох.
murzik
Member

Hotspur
відвідування лісів заборонено :rotate:

з памперсом треба катнути 30-40 км, щоб оцінити результат. бо 13 км це таке, та ще й інтенсивно
Hotspur
Member

murzik: 27.04.2022 21:43відвідування лісів заборонено
бачів дофіга народу в пікселі, ніхто на мене увагу не звернув крім собаки :gigi: :lol: . собака була на повідку :lol: напад невдався :lol:
odessitmws
Member

murzik: 27.04.2022 20:49фігня якась, а не памперс. лямки то взагалі, дизкомфорту додають. або такий товар ..
для себя нашел идеал в твердом (пальцем на 3-4мм продавить применив силу, те которые мягкие очень тяжелые и вредны для здоровья) не узком седле с пружинами (мне кажется именно они дают значительный эффект что бы 5 точка не забивалась) + накладка на седло с этими прорезями для кровообращения (так же должна быть довольно упругой что бы не проминалась под весом, пробовал шорты с памперсом с али только деньги зря потерял, слишком мягкое оказалось) вышло почти бесплатно притом что 30 км моя 5ая точка даже не заметила...
dead_rat
Member

murzik
Ти покатай хоч 5 разів, поки складеш враження. З першого разу нове завжди здається незручним.

Для себе - все по класиці, спортивне седло Fizik Antares і шорти з памперсом(товстіше середнього)
Hotspur
Member

odessitmws: 29.04.2022 13:42вышло почти бесплатно притом что 30 км моя 5ая точка даже не заметила...
30 км не показник. хоча б 50 :rotate:

Отправлено спустя 1 минуту 29 секунд:
150-300 евро :rotate:

Отправлено спустя 53 секунды:
dead_rat: 29.04.2022 17:04з памперсом(товстіше середнього)
ммм, треба товстіший середнього але не зовсім товстий. тут складно пояснити без прикладів :weep:
dead_rat
Member

Hotspur
Ти про що? Fizik Antares починається з 37 евро нове, якщо без понтів. Чи з 20 за бу.

Звичайно, можна його ж купити у карбоні за 300, але різниця лише у вазі, типу 100 грамм економії, а форма і інщі влястивості однакові
odessitmws
Member

Hotspur: 29.04.2022 17:10треба товстіший середнього але не зовсім товстий
главное что бы не был мягким, что бы кость не продавливала памперс и не осуществлялось давление на артерии
dead_rat
Member

odessitmws
Сильно залежить від того, наскільки попа і сідло підходять одне до одного.
При гарному співпадінні навіть без памперсу окей, а з м‘яким просто супер.

Бо на седлі треба сидіти не м‘якими частинами тіла, а сідаліщними кістьми тазу
Hotspur
Member

odessitmws: 29.04.2022 17:42главное что бы не был мягким, что бы кость не продавливала памперс и не осуществлялось давление на артерии
це не можливо. треба вибирати сідло по ширині костей а не просто так :rotate:
odessitmws
Member

Hotspur: 29.04.2022 17:59 це не можливо. треба вибирати сідло по ширині костей а не просто так :rotate:
ну вообще даже на широком (но твердом) седле все давление на костях все равно остается...
ибо кости как бы первыми выпирают
Hotspur
Member

odessitmws: 29.04.2022 18:09ну вообще даже на широком (но твердом) седле все давление на костях все равно остается...
це правда але воно все ок тоді, без перетискання великих судин
Dark-seer
Member

знов таки - я своє сідло не міняв, але я спокійно в памперсі проізжаю 4часове тренування, так що здається підходить
шукаю когось з харкова хто зможе мені вєлік відправити, бо крім старенькоі бабусі нікому :(
нарешті є змога катати досхочу, а в паніці вєлік не відправив собі на нове місце
leif
Member

якщо сідло зашироке, в залежності від посадки, може страждати внутрішня поверхня стегна: натирання і діапазон руху ноги при цьому стає далеко не оптимальний, від чого знижується ефективність педалювання.

але такі речі зазвичай актуальні для тих, хто більш-менш вкручує. матрацники натомість щиро кайфують від широкого сідла практично на будь-якому велосипеді і нічого їм не заважає))
Hotspur
Member

leif: 01.05.2022 15:00якщо сідло зашироке, в залежності від посадки, може страждати внутрішня поверхня стегна: натирання і діапазон руху ноги при цьому стає далеко не оптимальний, від чого знижується ефективність педалювання.
так, в мене таке було. АЛЕ це починається десь після 15-20 км, перші 15 пофігу насправді

Отправлено спустя 30 секунд:
leif: 01.05.2022 15:00матрацники натомість щиро кайфують від широкого сідла практично на будь-якому велосипеді і нічого їм не заважає))
ні, я от матрас і мені воно заважало :gigi:
odessitmws
Member

leif: 01.05.2022 15:00в залежності від посадки, може страждати внутрішня поверхня стегна: натирання і діапазон руху ноги при цьому стає далеко не оптимальний
не замечал такого крутилось одинаково комфортно что на узком что на широком возможно потому что 5ая точка сама подстраивается в зависимости от размера костей ближе к узкой передней части либо к задней широкой части седла... хотя у меня накладка-памперс то стандартная узкая т.е. она возвышается на седлом и превращает его в узкое собственно говоря :-/
единственный минус это больше вес на 250грам, и оно мешает ногам делать баники
Ответить