Флудилка (часть 4)

Куратор темы: Sanьka
Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
конец прошлой темы viewtopic.php?f=16&t=243238&start=7020

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Обсуждение и Пропаганда наркотиков, алкоголя, азартных игр!!! и т.п.

Ну понеслась....
Последний раз редактировалось Sanьka 30.05.2021 23:24, всего редактировалось 3 раза.
murzik
Member

чи варто шукати б\у кондиціонер (щоб працював на обігрів при -15 чи нижче) і наскільки це раціонально? чи тільки новий?
Dark-seer
Member

murzik: 08.08.2021 15:12 чи варто шукати б\у кондиціонер (щоб працював на обігрів при -15 чи нижче) і наскільки це раціонально? чи тільки новий?
только новый, инвертор разумеется
wow_w
Member

зайдіть в тему про майнінг там розкажуть чим можна обігрітись :lol:
murzik
Member

wow_w
я тупий для майнинга
а так компьютер за декілька годин дає +1 градус :up:
odessitmws
Member

murzik
глупости скачать прогу найсхеш и нажать на кнопку бабло :D бонусом убивает на корню сырость
я уже так 21к снял с вк за 9к
unlnu
Member

кондер не используют на обогрев... предел -5... для отопления инветор или электробатарея...
murzik
Member

unlnu
ну залежить від моделі кондиціонера. якщо в паспорті вказано "обігрів до -15 а тоі нижче", значить повинно працювати
unlnu
Member

murzik
не знаю... я давно брал кондик и мне человек, который ими больше 15 лет занимается, сказал не верить всему что пишут... я склонен ему верить. да и для обогрева реально батареи нужны, а не конвекторы по типу кондика, воздух они сушат будь здоров... еще потом увлажнитель воздуха отдельно брать, ну такое...
DarkJoney
Member

murzik
Бери новый инвертор и не парься. я сейчас на 2 квартиры в том и этом году поставил самый дешевый, инверторный Самурай, так работает даже лучше возрастного Митсубиши дома.

Всю ту зиму самураем топили, никаких проблем. Мне два чела с кондишенами говорили, что обычными выше 0 только можно топить, а инверторами можно.
wow_w
Member

Якщо вже точно, то дійсно є моделі які розраховані на роботу до -15, наприклад у нас на роботі бухгалетрія мерзне то їй поставили Neoclima Therminator 9серії. Тут вже залишається тільки питання ефективності на практиці.
_clawfinger_
Member

Заходиш на головну... а там тема:
Защитная маска с RGB-подсветкой Razer Zephyr выйдет в следующем квартале й 80 коментарів :insane:
Зато огляду нових проців нема, звісно можна піти в ютуб, та на інші сайти почитати. Але це ж сайт оверів й тут.. нема оглядів на нові процесори. Зато є новина про маску. :insane:
Scoffer
Member

_clawfinger_
Ой, а вони так прям треба? Стара графіка вега, абсолютно ідентична попереднім, і покоцані ядра зен3, котрі не роблять ніякої погоди настільки слабкій графіці хоч які покращення в них не завозь. Результат без розгонів, очікувано, однаковий з попереднім поколінням
спойлер
Изображение
зато тепер за подвійну ціну :up:
mumu
Member

_clawfinger_,
уже всі закордонні редакції та оглядачі своє опублікували, а в Україні навіть розетка(яка перша виставила пропозицію з ціною) мовчить.
АМД зажмотилась дати проц на огляд, а свої витрачати, мабуть, мало хто хоче.
Стало ясно одне: геймерам вони нецікаві, бо igpu слабка, малопомітний прогрес з 4650G/4750G, які продавались суттєво дешевше. А тим, кому більш цікава саме процесорна потужність, краще взяти 10700.
огляд Optimum Tech
_clawfinger_
Member

Scoffer
В принципі це так. Проте мені цікаво дочекатися огляду Юри, він би продемонстрував наскільки краще став контролер пам'яті в нових АПУ. Й потім він обіцяв тести нових апу, на платі топовій платі МСІ. У мене була дурнувата ідея купити таку плату, топовий апу й хорошу раму, яку потім гнав би на максимум, наскільки це можливо. Проте я вчасно зупинився й передумав. А цей огляд би показав би, наскільки ця ідея була безглуздою.

Ціна не подвійна, я брав 4750G за 10К, просто нічого вибирати було, хотів 4650G але їх привозили буквально декілька штук й вони розліталися в момент. Зараз вже на хотлайні 5700 вже трошки більше 12К, а не 14-15К як з спочатку були.
А 5600 ціни взагалі неадекватні.

Відправлено через 7 хвилин 24 секунди:
mumu: 09.08.2021 10:19АМД зажмотилась дати проц на огляд, а свої витрачати, мабуть, мало хто хоче.
Стало ясно одне: геймерам вони нецікаві, бо igpu слабка, малопомітний прогрес з 4650G/4750G, які продавались суттєво дешевше.
Мабуть так й є
WakeMe
Member

_clawfinger_
У меня была rx560 4гб, это думаю примерно уровень апу этого. Годится только для очень старых игр и не требовательных онлайн теребонек. Играть во что-то новое не возможно. Ото разве что тебе проц надо с ядрами для чего-то в минимальном корпусе без видухи кино смотреть и в какой-то вов раз в неделю играть. Непонятно кто вообще придумал что эти апу для гейминга.
_clawfinger_
Member

mumu: 09.08.2021 10:19А тим, кому більш цікава саме процесорна потужність, краще взяти 10700.
Без відеокарти пічки інтела взагалі не цікаві, а на фоні нових вимог до блоків, навіть дивитися в ту сторону не хочу.

По правді кажучи, я вже все зібрав, просто пам'ять брав на амазоні, а з комплекту одна планка виявилась неробочою, тож комплект поїхав по гарантії назад, тепер чекаю заміну...
Моя збірка:
ASRock Deskmini X300
процесор 4750G
пам'ять: Crucial Ballistix 3200 MHz DDR4 DRAM Laptop Gaming Memory Kit 32GB (16GBx2) CL16 BL2K16G32C16S4B

Відправлено через 51 секунду:
WakeMe: 09.08.2021 10:36Ото разве что тебе проц надо с ядрами для чего-то в минимальном корпусе без видухи кино смотреть и в какой-то вов раз в неделю играть.
От саме це й зробив.
mumu
Member

_clawfinger_,
Я хотів 4650 взяти, але вирішив, раптом через 2 місяці кращі випустять в десь ту ж ціну, міняти не захочу, почекаю ще. Почекав :gigi:
Інтел встройки малувато буде, а на 5600G жаба душить стільки платити, 5300G закрити цінову нішу вони ще не пустили в продаж. 3400G оверпрайс, на мій погляд. може 4300G візьму.
_clawfinger_
Member

mumu: 09.08.2021 10:45Я хотів 4650 взяти, але вирішив, раптом через 2 місяці кращі випустять в десь ту ж ціну, міняти не захочу, почекаю ще. Почекав :gigi:
Інтел встройки малувато буде, а на 5600G жаба душить стільки платити, 5300G закрити цінову нішу вони ще не пустили в продаж. 3400G оверпрайс, на мій погляд. може 4300G візьму.
Ага, ото й в мене такі ж роздуми були... :laugh:
Sanьka
Member

mumu: 09.08.2021 10:19 А тим, кому більш цікава саме процесорна потужність, краще взяти 10700.
процессорная мощность в плане потребления? Тогда да, 10700 интересней :gigi:

Отправлено спустя 1 минуту 55 секунд:
WakeMe: 09.08.2021 10:36е требовательных онлайн теребонек.
внезапно этот уровень покрывает большинство запросов.
Глупо сидеть на форуме ПК гиков и думать что средние по палате требования юзеров этого форума являются средними вообще.
WakeMe
Member

Sanьka
Эти средние по палате юзеры обычно имеют весь пк за 10к, только один проц за эту сумму им мало интересен.
Закрыто