Флудилка (часть 3)

Разговоры обо всем
Закрыто
Автор
Member

Продолжение флудилки
начало viewtopic.php?f=16&t=225508

В данной теме действуют правила аналогично остальным.
В т.ч. запрещено :
1. Обсуждение политики
2. Торговля во всех ее проявлениях
3. Пропаганда наркотиков, алкоголя!!! и т.п.

Ну понеслась....
анти__бот
Member

Тебе что-то вернуть по гарантии нужно?
Sanьka
Member

Я когда то купил дешёвый радиатор сискулинг. Там была наклейка. Я ее снял и остался след клея
Я взял ватку со спиртом и думал стереть. Стёрлось вместе с краской до медного основания. Походу радиаторы сискулинг красят гуашью.
анти__бот
Member

mumu
Я когда-то взял зажигалку в руки, а они в ацетоне, так пластик на ней оплавился.
Praim1345
Junior

mumu:А що відмити треба? може там вологою серветкою протерти?
Медичний фарбу змити не може, ацетон - інша справа, той роз’їдає багато матеріалів. Колись хотів клей від наклейки стерти, спортив пластикові деталі корпуса
Заказал в магазине. Привезли через почту. На почте смотрел вроде ничего. Дома начал осматривать посылку обнаружил пятно небольшое с длинной характерно выделяющейся царапиной как от графитового карандаша. Привод поставлялся без упаковки. Начал чистить аккуратно. Со временем появились эти дефекты.

Отправлено спустя 2 минуты 8 секунд:
анти__бот:Тебе что-то вернуть по гарантии нужно?
Уже нет, деньги уплатил. А теперь что я докажу магазину.
анти__бот
Member

Praim1345
Работает исправно? Тогда пользуйся, не парься, если в сыром помещении и там все ржавеет, то тогда покрась.

Отправлено спустя 1 минуту 1 секунду:
Оно конечно не очень приятно, но не критично :beer:
Praim1345
Junior

анти__бот:Praim1345
Работает исправно? Тогда пользуйся, не парсь, если в сыром помещении и там все ржавеет, то тогда покрась.
Да, слава богу. А как и чем красить?
mumu
Member

Так може то просто притерлось чимось при перевезенні, або від попереднього користувача, коли він ставив у себе, і зовсім не слід від олівця. Корпус самого блю-рея? він же ховається всередині. Я б не переживав, якщо його повертати не треба.
Гумка(ластік) канцелярська чудово відчищає з твердих поверхонь не тільки сліди від олівця.
анти__бот
Member

Praim1345
Да что под руку попадет, лаком диэлектрическим, лаком для ногтей, не сильно размазывая, а то остатки краски снимешь, а лучше сначала пробуй небольшую контрольную точку сделать, можешь хоть с баллончика каплю краски взять.

Отправлено спустя 1 минуту 43 секунды:
mumu:Гумка(ластік)
У меня где-то для точила круг такой валяется, железо полирует замечательно :gigi:
Praim1345
Junior

анти__бот:Praim1345
Да что под руку попадет, лаком диэлектрическим, лаком для ногтей, не сильно размазывая, а то остатки краски снимешь, а лучше сначала пробуй небольшую контрольную точку сделать, можешь хоть с баллончика каплю краски взять.
Понятно, спасибо учту.
mumu:Так може то просто притерлось чимось при перевезенні, або від попереднього користувача, коли він ставив у себе, і зовсім не слід від олівця. Корпус самого блю-рея? він же ховається всередині. Я б не переживав, якщо його повертати не треба.
Гумка(ластік) канцелярська чудово відчищає з твердих поверхонь не тільки сліди від олівця.
Дякую.
Последний раз редактировалось Praim1345 10.02.2021 21:10, всего редактировалось 2 раза.
анти__бот
Member

А точно вспомнил, у меня усилок был маленький, Китай какой-то, он анодирован был в зелёный цвет, так он тоже смылся от тряпки, думаю вытравили плохо люминтий китайси, она не красит по верх окиси.

Отправлено спустя 4 минуты 1 секунду:
Я его через пару дней вернул, на нем канал выгорел, приняли без проблем.

Отправлено спустя 14 минут 27 секунд:
О в мой мобильный титан квест, Українську мову додали, и дополнение имортал трон добавили, ну просят 140 грн, а ещё настроек досыпают, во люди работают.

Отправлено спустя 1 минуту 5 секунд:
Ха склад добавили, ну он активен только с дополнением, вот гады.
leif
Member

mumu:якщо буде сходка оверклокерців.юа, голосую за Кропивницький
якось зараз люди з інтернет спільнот рідше збираються в офлайні...пам'ятаю на моєму 3-4 курсі ми в Києві доволі часто зустрічались з оверами, інколи по пару разів на місяць. мені навіть з переїздом з гуртожитку на квартиру допомагали люди звідси :) темка "овери по київськи" ще зберігає якісь спогади тих часів... 10 років минуло
viewtopic.php?p=303310#p303310
анти__бот
Member

leif
Я знаю как они хотят мне помочь :laugh:
leif
Member

анти__бот
тобі шо шкода? скільки вони там на двох надопомагають?)) а спілкування живе, воно ж безцінне :teacher:
mumu
Member

leif:пам'ятаю на моєму 3-4 курсі ми в Києві доволі часто зустрічались з оверами
раньше било лучше © :gigi:
така практика була на багатьох ресурсах :beer: можна було з багатьма цікавими людьми познайомитись

ЗІ: зато на вєлопокатухи/вєлопоходи як збирались, так і продовжують збиратись :rotate:
leif
Member

mumu:можна було з багатьма цікавими людьми познайомитись
я вперше на форуми прийшов ще школотроном десь у 2003 році, цікавився кишеньковими комп'ютерами на базі Palm OS, виклянчив у батьків такий собі, коли подібні девайси взагалі в дивину були. от тоді взагалі публіка файна була, рафінована, не те що тепер :facepalm: і там дійсно сходок було в рази більше.

пам'ятаю як приїхав у Львів в 2004 чи 2005 році, зустрівся тут з чуваком з яким познайомився на форумі, а він мені передав книжковий архів файлэхи фідо на кількох двд дисках і навіть грошей за диски не взяв (а тоді тільки-но взагалі стали доступні двд-різаки і коштувало воно не так щоб зовсім дешево).
в часи діалапу це був надзвичайний скарб, я звідти прочитав дуже багато книжок.

Відправлено через 42 секунди:
mumu:раньше било лучше
таки було :weep:
анти__бот
Member

mumu:раньше било лучше
leif:таки було
- "В прежнее время, я мог свободно четверть выкушать.
Ну конечно,был романтизьм ,закуска!"

Отправлено спустя 21 минуту 4 секунды:
Какая интересная система в мобильном титан квест, покупаешь одно дополнение и два других становятся доступны к покупке, от хитрые жуки.
Scoffer
Member

анти__бот:В прежнее время, я мог свободно четверть выкушать
анти__бот
Member

Scoffer
:gigi: Пропала грамота (я і не знав, що немає такого відмінку, як пропавша), класний фільм, і Миколайчук актор класний. Перегляну на днях мабуть, раз так з п'ятий.

Отправлено спустя 9 минут 22 секунды:
У меня любимая цитата
А цариця така воспитана! Отак плюне. От щоб ти зробив? А вона плюне і розітре, плюне і розітре.

Отправлено спустя 1 минуту 31 секунду:
Хотя, Трішечки, але відро. Тоже с любимых.

Отправлено спустя 3 минуты 41 секунду:
А ещё. Отакими очима дивилася на мене цариця. Тоже хороший момент.

Отправлено спустя 3 минуты 35 секунд:
Во и отрывки из песен я часто бурмочу себе, ну когда чем-то занят, помогает :laugh:
Scoffer
Member

Танцювааала риба з раком, риба з раком,
А петрууушка з пастернаком, з пастернаком
анти__бот
Member

А цибуля з часником, а дівчина з козаком, тирлям тирлям, пам пам пам.
Закрыто