Каких девочек? Дальше или гонорея, или срок. Ненадо это делать.Hotspur: ↑ 02.01.2022 17:36Дальше купить форму найти девочку-двух девочек-пять девочек и катать с ними. Дальше аматорский спорт.
Новости
Последние статьи и обзоры
Вело овери?
-
Kronus
Member
-
l-m
Member
ех, ще років 10 назад я б не погодився... ось вона старість
-
Hotspur
Member
тех которым 18+. и я с ними ездить говорю мурзику а не заниматься чем то в кроватиKronus: ↑ 03.01.2022 00:28Каких девочек? Дальше или гонорея, или срок. Ненадо это делать.
Отправлено спустя 3 часа 41 минуту 28 секунд:
забавно
-
l-m
Member
Тут хтось, схоже з тих хто ніколи не бачив підйоми, питав навіщо на МТБ касети з найбільшими зірками по 50-52Т.
Виявляється якщо кілька місяців тренувати в основному функцію відрощування сала, то навіть в місті така касета не буде зайвою.
Сьогодні заїжджав на Андріївський узвіз, так в основному крутив 34*50. Що правда з відносно високим каденсом як для підйомів — ~80 обертів у середньому.
А там же всього ~11% уклін, місце відоме, можливо й не кияни бували та розуміють про що мова.
І тут би сказати що я прям дуже повільно їхав... як для себе, то так — найкращий результат на тому шматку у Страві у мене в п'ятому десятку з 3169 велосипедистів (1.67% найшвидших). А сьогоднішній час на рівні 1115 результату з 3169 (35% найшвидших), тобто 65% їздять ще навіть повільніше ніж я зараз.
Може як раз тому що у них немає легких передач, та змушені ламати "кардан", або взагалі у підйоми пішки ходити?
Сподіваюсь бійцям рівнини стало трохи зрозуміліше
Виявляється якщо кілька місяців тренувати в основному функцію відрощування сала, то навіть в місті така касета не буде зайвою.
Сьогодні заїжджав на Андріївський узвіз, так в основному крутив 34*50. Що правда з відносно високим каденсом як для підйомів — ~80 обертів у середньому.
А там же всього ~11% уклін, місце відоме, можливо й не кияни бували та розуміють про що мова.
І тут би сказати що я прям дуже повільно їхав... як для себе, то так — найкращий результат на тому шматку у Страві у мене в п'ятому десятку з 3169 велосипедистів (1.67% найшвидших). А сьогоднішній час на рівні 1115 результату з 3169 (35% найшвидших), тобто 65% їздять ще навіть повільніше ніж я зараз.
Може як раз тому що у них немає легких передач, та змушені ламати "кардан", або взагалі у підйоми пішки ходити?
Сподіваюсь бійцям рівнини стало трохи зрозуміліше
-
dead_rat
Member
l-m
Дай посилання на цей сегмент у Стравi.
Ось вiн як я розумiю https://www.strava.com/segments/3863501
Посереденi десь 13% що досить серйозно, так що я згоден, щоб комфортно iхать 34-50 було б непогано.
Дай посилання на цей сегмент у Стравi.
Ось вiн як я розумiю https://www.strava.com/segments/3863501
Посереденi десь 13% що досить серйозно, так що я згоден, щоб комфортно iхать 34-50 було б непогано.
-
Jeron
Member
На Андреевском проблема не столько в крутизне подъема, туда еще добавляется покрытие и большое количество пешеходов, которые ходят во всех направлениях. Ну и мне удобнее по Владимирскому спуску на работу добираться (с Оболони на Михайловскую).
-
Hotspur
Member
11-36murzik: ↑ 05.01.2022 13:56купив касету 12-46 алівіо для ГЕКО.
Отправлено спустя 37 секунд:
ну они ходят прилично если без грязиmurzik: ↑ 05.01.2022 13:56Цікаво, коли ж буде необхвднвмть заміни? Пробіг то вже норм.
-
murzik
Member
12-36Hotspur: ↑ 05.01.2022 13:5811-36murzik: ↑ 05.01.2022 13:56купив касету 12-46 алівіо для ГЕКО.
Отправлено спустя 37 секунд:ну они ходят прилично если без грязиmurzik: ↑ 05.01.2022 13:56Цікаво, коли ж буде необхвднвмть заміни? Пробіг то вже норм.
11 не захотів, бо ніколи нею не користуюся. у мене зараз 11-32 начебто, чи 34
-
mumu
Member
Там все комплектом міняється. Ланцюг, касета, передні зірки. Думаю, дивитись треба по ланцюгам, якщо вони зносились, і нові не поставити, бо проскакує, тоді і міняти. Якщо просто підкинути нову касету, швидко вб'ється старим ланцюгом
-
l-m
Member
https://www.strava.com/segments/5362154
Але без різниці, там цих ділянок купу наробили, просто точки початку-кінця ділянки відрізняються, підйом той самий.
Хоча тут мій кращий результат взагалі у 0.089% найшвидших
Нормальна там бруківка, навіть шосери без проблем їздять, хоча й очікувано трохи повільніше ніж МТБ. Ну й очевидний лайфхак - їхати по центральному водостоку, він взагалі гладенький.Jeron: ↑ 05.01.2022 10:18 На Андреевском проблема не столько в крутизне подъема, туда еще добавляется покрытие и большое количество пешеходов, которые ходят во всех направлениях.
Пішоходи заважають швидко вниз їхати, вгору менш актуально.
А в кілометрах чи годинах?murzik: ↑ 05.01.2022 13:56 Пробіг то вже норм.
-
murzik
Member
ланцюг є. я купив новий, але вже пізно було, проскакує при найменшому зусиллі. Чи потрібно буде міняти спереду зірки - буде видно. Можливо середню саму ходову доведеться міняти.mumu: ↑ 05.01.2022 15:32 Там все комплектом міняється. Ланцюг, касета, передні зірки. Думаю, дивитись треба по ланцюгам, якщо вони зносились, і нові не поставити, бо проскакує, тоді і міняти. Якщо просто підкинути нову касету, швидко вб'ється старим ланцюгом
-
mumu
Member
murzik,
Як мінімум ходову зірку(мабуть, середню) прийдеться міняти.
Купи вижимку для ланцюга і запасну ланку. Коли почне рватись ланцюг, тоді і міняй, якщо зараз робота загалом влаштовує. Інколи так можна ще тисячі кілометрів накрутити поки на якомусь підйомі не станеш агресивно на педалі
Як мінімум ходову зірку(мабуть, середню) прийдеться міняти.
Купи вижимку для ланцюга і запасну ланку. Коли почне рватись ланцюг, тоді і міняй, якщо зараз робота загалом влаштовує. Інколи так можна ще тисячі кілометрів накрутити поки на якомусь підйомі не станеш агресивно на педалі
-
Hotspur
Member
можно в 2-3 цепи катать. а так согласен кассету новую с новой цепью и звездами спередиmumu: ↑ 05.01.2022 15:32Там все комплектом міняється. Ланцюг, касета, передні зірки. Думаю, дивитись треба по ланцюгам, якщо вони зносились, і нові не поставити, бо проскакує, тоді і міняти. Якщо просто підкинути нову касету, швидко вб'ється старим ланцюгом
Отправлено спустя 45 секунд:
среднюю точно, большую не знаю, у механиков спросишьmurzik: ↑ 05.01.2022 16:35Чи потрібно буде міняти спереду зірки - буде видно. Можливо середню саму ходову доведеться міняти.
-
dead_rat
Member
Hotspur
Кто тут у нас по 10к+ км катает?
Это самый тупой бред. Актуально только тем, кто способен ушатать 2-3 цепи за сезон. И пытается чуть продлить жизнь кассеты.Hotspur: ↑ 05.01.2022 16:55можно в 2-3 цепи катать.
Кто тут у нас по 10к+ км катает?
-
Alligator
Member
Это сколько в день то катать нужно? Или кто-то забил на обслуживание цепи каждых пару соток КМ?dead_rat: ↑ 05.01.2022 19:04Это самый тупой бред. Актуально только тем, кто способен ушатать 2-3 цепи за сезон. И пытается чуть продлить жизнь кассеты.
Заказ ультразвуковую ванну с али, чтоб цепь мыть, жду уже второй месяц
-
l-m
Member
Життя касети продовжується дуже помітно. І навіть ланцюгів.
Фактично на 3 сезони та 20к км МТБ у мене пішло 70 євро за касету та 60 за 3 ланцюги = 130 євро.
Якщо катати в 1 ланцюг, то знадобилось 4 комплекти по 70+20 = 90 * 4 = 360 євро, зекономлено 230.
І це ще касети дешеві беру.
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Написав, та подумав що я ненароком змахлював.
Якби катав в один ланцюг, то брав би ланцюг ХХ1 за 70, його вистачає десь у 2.5 рази довше.
Тоді 70+70*1.6 = ~225 євро за ті ж 20к км
Фактично на 3 сезони та 20к км МТБ у мене пішло 70 євро за касету та 60 за 3 ланцюги = 130 євро.
Якщо катати в 1 ланцюг, то знадобилось 4 комплекти по 70+20 = 90 * 4 = 360 євро, зекономлено 230.
Відправлено через 3 хвилини 42 секунди:
Написав, та подумав що я ненароком змахлював.
Якби катав в один ланцюг, то брав би ланцюг ХХ1 за 70, його вистачає десь у 2.5 рази довше.
Тоді 70+70*1.6 = ~225 євро за ті ж 20к км
-
Hotspur
Member
смешной анекдот. сходи к хорошему механику он тебе расскажет, перестанешь глупости писатьdead_rat: ↑ 05.01.2022 19:04Это самый тупой бред. Актуально только тем, кто способен ушатать 2-3 цепи за сезон. И пытается чуть продлить жизнь кассеты.
-
Alligator
Member
Кстати на тему механиков, когда следует менять цепь и при каком растяжении когда касета на 12 звезд? Что-то гуглится всё до 11Hotspur: ↑ 05.01.2022 19:23смешной анекдот. сходи к хорошему механику он тебе расскажет, перестанешь глупости писатьdead_rat: ↑ 05.01.2022 19:04Это самый тупой бред. Актуально только тем, кто способен ушатать 2-3 цепи за сезон. И пытается чуть продлить жизнь кассеты.
-
dead_rat
Member
Ничего подобного, во втором случае кассета уйдёт под замену только после трёх цепей.l-m: ↑ 05.01.2022 19:20Фактично на 3 сезони та 20к км МТБ у мене пішло 70 євро за касету та 60 за 3 ланцюги = 130 євро.
Никто после одной цепи кассету не меняет, если докатывать её до 0.75 износа, а не пока не проскакивает.
Так что ты мог три года просто менять цепь в конце сезона и результат был бы тот же. Максимум, в конце цепь бы снашивалась быстрее и на третий год ушло бы две.
Этого три года онанизма тремя цепями ради теоретически возможной экономии одной цепи за 20 баксов.
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Тебя послушать - себя обмануть.Hotspur: ↑ 05.01.2022 19:23смешной анекдот. сходи к хорошему механику он тебе расскажет, перестанешь глупости писать
Цепь меняется, когда растянется на 0.75.
После трёх цепей желательно сменить кассету. Вот и весь сказ.
Последний раз редактировалось dead_rat 05.01.2022 19:53, всего редактировалось 1 раз.