Новини
Останні статті і огляди
Флудилка! и Фанатский закуток. Intel, AMD, Nvidia кто синее/краснее/зеленее ?
-
b_andriy
Member
Говорим здесь о всем, совсем о всем!!! НЕ ЗАБЫВАЯ О ПРАВИЛАХ КОНФЫ
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
Предпочитаешь конкретного производителя? Хочешь пофлудить/потроллить на эту тему? Задолбали толпы минусаторов в профильных? Краткий Словарь Нефоната
-
Sanьka
Member
-
leif
Member
і шо тепер треба мене згадувати при кожному згадуванні ріпера?HappyBird:Ты один из немногих юзерей риперов на этом форуме
з одного боку приємно, з іншого боку якось тупо
-
HappyBird
Member
Мультиварка-скороварка MOULINEX CE502832Sanьka:какую?
-
Sanьka
Member
нормHappyBird:MOULINEX CE502832
-
leif
Member
фільми\книги + інтерактивні курси якісь а-ля LinguaLeo, якщо не йти на курси офлайнові, хоча я вже кілька років не дивився що там у них. їх багато різних зараз, але вони декому взагалі не підходять, декому заходить досить непогано, мені теж ок.Dark-seer:надо восстановить базу
-
HappyBird
Member
leif
Ну твой ник же там вроде просто написан, а могли и через ну как бы привлечь твое внимание в тред и услышать мнение пользователя
Ну твой ник же там вроде просто написан, а могли и через ну как бы привлечь твое внимание в тред и услышать мнение пользователя
-
leif
Member
тут з відгуками реальних користувачів не рахуються, пацанам на FX8320 виднішеHappyBird:услышать мнение пользователя
-
Sanьka
Member
HappyBird:Ну твой ник же там вроде просто написан, а могли и через ну как бы привлечь твое внимание в тред и услышать мнение пользовател
leif:ут з відгуками реальних користувачів не рахуються, пацанам на FX8320 видніше
что за замес, ссіль?
-
leif
Member
Sanьka
місцеві фахівці бачать себе тролями рівня "бог", коли виходить будь-яка новина про ріпер 3го покоління, а вони намагаються жартувати про мій колишній 1950х, на якому я грав в старкрафт (і все, більше нічого не робив, купив проц. під старкрафт).
у вчорашніх новинах активізувались, але Микита шось, видно, пропустив, вирішив сьогодні надолужити
місцеві фахівці бачать себе тролями рівня "бог", коли виходить будь-яка новина про ріпер 3го покоління, а вони намагаються жартувати про мій колишній 1950х, на якому я грав в старкрафт (і все, більше нічого не робив, купив проц. під старкрафт).
у вчорашніх новинах активізувались, але Микита шось, видно, пропустив, вирішив сьогодні надолужити
-
Sanьka
Member
Да первое поколение что Рузенов что Триперов - говнище.leif:1950х
Во первых глюкавое, во вторых дико оверпрайснутое со старта.
Отправлено спустя 1 минуту 15 секунд:
Это была обкатка на баранах. Это факт.
2 поколение уже ниче так.3 уже вполне ок.
-
leif
Member
ціна на новий ріпер 1920х впала в 4 рази за той час, що я тут намагався довести школярам, що ріпер прикольний, але в 5% завдань і ті мало кому потрібні.
Відправлено через 1 хвилину 15 секунди:
Відправлено через 1 хвилину 15 секунди:
майже те ж саме, що і перше, там мало різниці.Sanьka:2 поколение уже ниче так
-
Sanьka
Member
но программно допилили агесы свои. немножко улучшили задержки, более адекватная цена.leif:майже те ж саме, що і перше, там мало різниці.
-
Grinnie Jax
Member
Да я просто подтрунивал, не со злаleif:у вас нефанатів якесь загострення чи вам досі бомбить, що я тут писав на вашу любімку "погані речі"?
Я использую инглиш ежедневно уже лет 7 как. Как и сказали выше - самый действенный способ, это найти того, с кем можно практиковаться. Если нету такого - на ютюбе есть вполне сносные тренеры - имхо это быстрее память освежит и бесплатно.Dark-seer:у нас в инглише ктот-то шарит? у меня довльно хорошая база, школа с углубленным изучением английского, но я им не пользовался со школы и очень крепко подзабыл, сходу на курсы ити не хочу, хочу восстановить то что было, пробовал смотреть фильмы/мультики не успеваю, смотрел видосы на ютубе по нашим профильным темам, общий смысл я понимаю, но конкретику не всегда.
вот сижу думаю с чего начать?
-
Scoffer
Member
Практика кажете
https://coub.com/view/1uhmrt
https://coub.com/view/1uhmrt
-
HappyBird
Member
Grinnie Jax
А как еду покупаешь то? Или местные достаточно знают инглиш?
А как еду покупаешь то? Или местные достаточно знают инглиш?
-
Dark-seer
Member
-
Grinnie Jax
Member
А зачем вообще разговаривать?HappyBird:А как еду покупаешь то? Или местные достаточно знают инглиш?
Отправлено спустя 2 минуты 12 секунд:
Вообще, снова хочу попробовать китайский освоить, хоть на минимальном уровне. Наверное, придётся репетитора нанимать, потому что иначе мне не хватает силы воли)
-
WakeMe
Member
Та тема это последнее место, где нужно спрашивать совет про наушники. Сборище упоротых с синдромом баеров головного мозга_clawfinger_: ЗІ: В темі вибір навушників, такий треш й угар.Людині можна тільки поспівчувати.
-
Maxhope
Member
Не сказал бы , просто нормальное советует , никто за ушами за 500-800$ не посылает.WakeMe:Сборище упоротых с синдромом баеров головного мозга
Баеры 770, кастом Студио , аудиотехника М50 это уровень комфортного домашнего использования. Будет лучше любого игрового хлама
-
_clawfinger_
Member
WakeMe:Та тема это последнее место, где нужно спрашивать совет про наушники. Сборище упоротых с синдромом баеров головного мозга
Колись питав там, то порадили баери. Я їх так й не став купувати, натомість купив інші.
Якщо чесно, то я баєри не слухав, у нас нема де, тільки замовляти, а потім на пошті слухати, іншого не дано. Проте читав огляди, там пишуть що у баєрів V образна АЧХ. Мені здається, що така не дуже годиться для фільмів й іграшок. Така АЧХ середні занижені, якщо дивитись фільм в озвучці 5.1 через такі навушники. Спецефекти будуть давити на вуха, а розмову, особливо коли тихо говоритимуть, буде погано чутно. Звісно можна зупинити, промотати назад, та додати гучності, але не хочеться це постійно робити. На мою думку, для іграшок, та кіно краще навушники з нейтральною АЧХ, й бажано щоб глибина звука була. Тоді й спецефекти класно звучать, причому не треба для цього ніяких приблуд. Еквалайзером взагалі не користуюся, лише повзунок гучності, все.