Вело овери?

Разговоры обо всем
Ответить
Автор
Member

Мурзик, знаешь какое самое большое достоинство трансимссии с 1 звездой спереди?

Передняя звезда не войдёт в твою ногу, ведь на ней цепь. ;)
спойлер
Не советую смотреть, фото моё
спойлер
Изображение
murzik
Member

dead_rat
і як таке можливе?
dead_rat
Member

murzik: 28.11.2021 18:51 dead_rat
і як таке можливе?
Очень распространённая тема - удар ахиллом/икрой по зубьям звезды. Врачи даже не удивляются, это классика.

Мне повезло, что ничего по факту не задело, только кожу прорезало.

Но это я так, тебя и Хотспура попугать :laugh:
murzik
Member

dead_rat
ну у мене колись штани зажувало в зірку. А "удар" зіркою як отримати?
l-m
Member

dead_rat: 28.11.2021 18:48 Мурзик, знаешь какое самое большое достоинство трансимссии с 1 звездой спереди?

Передняя звезда не войдёт в твою ногу, ведь на ней цепь. ;)
спойлер
Не советую смотреть, фото моё
спойлер
Изображение
++++

я колись теж так примудрився, тільки розсічення було значно коротше, але схоже глибше, бо кров хлистала що дурна, поки не перев'язав)
в ті часи ще не було уберів всяких, з лісу евакуюватися було напряжно та дорого

Відправлено через 1 хвилину :
murzik: 28.11.2021 19:13 dead_rat
ну у мене колись штани зажувало в зірку. А "удар" зіркою як отримати?
я невдало впав на піщаному торчі
dead_rat
Member

l-m: 28.11.2021 19:19я невдало впав на піщаному торчі
++++
Я шлёпнулся на ровном месте у себя во дворе
Последний раз редактировалось dead_rat 28.11.2021 19:31, всего редактировалось 1 раз.
l-m
Member

попрошу, торч це не рівне місце! :-P
це короткий дуже крутий підйом (ну так, чисто для проформи уточнення)
dead_rat
Member

l-m: 28.11.2021 19:19але схоже глибше, бо кров хлистала що дурна
Значит зацепил артерию - даже тоненькой достаточно, чтоб спецэффектами залить всё вокруг.
Я как-то в детстве порезал палец, залил кровью всю ванную :laugh: пришлось звонить отцу на работу, чтоб позаботился и помог вытереть кровь отовсюду пока мама не вернулась :lol:
l-m
Member

murzik й так не горів бажанням кататись, а тепер взагалі до вела буде боятись підходити після історій про страшні передні зірки :shuffle:
dead_rat
Member

l-m: 28.11.2021 19:34 murzik й так не горів бажанням кататись, а тепер взагалі до вела буде боятись підходити після історій про страшні передні зірки :shuffle:
Это как рассказывать страшилки у костра
mumu
Member

Тому з рокрінгом катаю.
І за штани можна менше переживати.
Sphinx
Member

murzik
В контактах ноги не злітають :rotate:

Отправлено спустя 4 минуты 14 секунд:
Моя не понімать.
Порившись по барахолці харків туриста, можна зібрати тисяч за 25 вел, в якому буде все нове (ну, можливо крім рами), рівня деор, явно краще, ніж за ті же гроші гроші купляти в магазині.
Чому те, що в магазинах, в майже з неадекватною комплектацією і стоїть дорожче, ніж збирати окремо? (мова про МТБ, ща там з іншим - не знаю)
murzik
Member

Sphinx
а робота за збірку?
вартість доставки кожного комплектуючого?
Sphinx
Member

1500 +- , якщо компоненті адекватно підібрані і нічого колхозити не треба.
Доставка не сильно багато потягне, там в 3-4 продаванів можна закупитись необхідним
dead_rat
Member

Sphinx: 28.11.2021 20:42Порившись по барахолці харків туриста, можна зібрати тисяч за 25 вел, в якому буде все нове (ну, можливо крім рами), рівня деор, явно краще, ніж за ті же гроші гроші купляти в магазині.
Харьков-турист и новое это тот ещё оксиморон.

Перерыть горы мусора, пока найдёшь совместимые детали, потом покупать их у пяти разных барыг.
Это только кажется, что всё есть, а как возьмёшься подбирать так быстро всё станет на место.

Пример - весь eBay засыпан Dura Ace цепями по 20 евро(в магазине по акции 45-50), высылают напрямую из Китая, что-то мне подсказывает это такой же Дюрейс как новый Деор на Харьков туристе. ПыСы. Дюрейс компоненты производятся в Японии.
Последний раз редактировалось dead_rat 28.11.2021 21:06, всего редактировалось 2 раза.
Hotspur
Member

Sphinx: 28.11.2021 20:42Порившись по барахолці харків туриста, можна зібрати тисяч за 25 вел, в якому буде все нове (ну, можливо крім рами), рівня деор, явно краще, ніж за ті же гроші гроші купляти в магазині.
Чому те, що в магазинах, в майже з неадекватною комплектацією і стоїть дорожче, ніж збирати окремо? (мова про МТБ, ща там з іншим - не знаю)
собрать можно но не мурзику. он без руководства не соберет. и по наличию некоторых вещей не все хорошо. по покрышкам или нет ничего или 2000 за 1 штуку :lol:
leif
Member

Hotspur: 28.11.2021 21:04он без руководства не соберет
там насправді все просто, але зараз самозбір норм варіант лише за умови, якщо є час і готовий почекати наявність\доставку окремих запчастин. зате дуже цікаво і розберешся в велозалізяках по-ходу цієї справи

це ж по суті мова про рівень +\- мого цьогорічного білду, якщо гальма винести за дужки :laugh:
waryag
Member

Sphinx: 28.11.2021 20:42Моя не понімать.
Порившись по барахолці харків туриста, можна зібрати тисяч за 25 вел, в якому буде все нове (ну, можливо крім рами), рівня деор, явно краще, ніж за ті же гроші гроші купляти в магазині.
Миллион стандартов комплектухи, несовместимых без доработки напильником или вообще никак.
Hotspur
Member

leif: 28.11.2021 21:19там насправді все просто
машину самому собрать. просто что обхохочешся. 50 стандартов рулевых. длинна шатунов. офсет подсидела. угол выноса. очень просто и понятно всем и сразу
leif
Member

ну добре, не так щоб зовсім ізі-пізі-лемон-сквізі, але цілком реально для мурзіка. натхнення йому не займати :up:
Ответить