World of Tanks

Игры для ПК, консолей и прочих платформ
Закрыто
Автор
Member

logo.png

Тема закрыта, новое обсуждение по этому адресу
Последний раз редактировалось Wonderboy 29.08.2013 18:52, всего редактировалось 165 раз.
Андрій
Member

2-й раз натягнули команду з 8-ма Т-54 :rip:
Wonderboy
Member

Андрій
А в самих скільки цієї швалі було?
Андрій
Member

Перший раз жодного, другий-5, але на базі стримували їх атаку без наших.
EvgA
Member

купил топ пуху на ис-3 - БЛ-9. Теперь я чувствуюю что что-то могу B) Пробиваю нормально большинство вражин :D А до этого - ппц. Топ пуха от ис(чуть быстрее чем топ кв-3) Половину не пробиваю, в минуса ухожу при победе, ужас в общем.
doCENTik85
Advanced Member

Кто желает вечерком после 22-00 во взводе погонять? Буду на тигра собирать или КВ качать, пока не решил.
el_magnifico
Member

doCENTik85
я бы покатался, если возьмете.
doCENTik85
Advanced Member

el_magnifico
Ок. Желательно наличие танчиков 5-6 лвл.
el_magnifico
Member

doCENTik85
амерский т20 есть из весомых.
CooLeR*OK
Member

Буду на тигра собирать
Мені просто нереально сподобалася ця машина :) На форумі думка - картон ,критозборник, найбільше УГ на 7 лвл. Вони просто не вміють його готувати (с). До відкриття топ пухи - цікавого мало, просто потрібно пережити цей період, а от з топовою пушкою - пісня. Пробивається практично все - в 50% випадків навіть лоб ис4, ис7 - не пробував, лише в борт, ис3 як на мене - в усі проекції. Вчора був здиволваний пробивши обьект704 в лоб :rotate: і знявши немало хр.

Приємно розібрати ИС за метрів 400-500, він навіть не замітить звідки йому прилітає. Статистика в мене на ньому не дуже, але середній опит вищий ніж взагальному.
Дуже здивований, але Тигр фармить, без према. Не так багато як кв, але все ж таки. Хоча він мене змусив купити ремкомплект і аптечку, без неї ніяк :lol: .

Рекомендую всім попробувати що це за звір, Тигр.
Eurofighter
Member

Треба буде спробувати дійсно ;) от тільки лінь знову сідати в "консервну банку", мені більш подобається КТ :rotate: звір ще той :pray: щодо топової гармати 8.8см Л71 :up: поставив на Пантеру тепер ис-3 "курит в уголку" доречі це краща протитанкова гармата другої світової війни ;)
Hum
Member

doCENTik85
Кто желает вечерком после 22-00 во взводе погонять? Буду на тигра собирать или КВ качать, пока не решил.
Есть T1 heavy и Vk3001P
После того как меня на T1 с третьего раза в лоб vk3001P с топовой пушкой не смог пробить, на VK ездить я перестал :) .
EvGaS
Member

Hum
Да я его (3001Р) на Пз-4 лоб в лоб несколько раз умудрялся рвать.. :shuffle: :dontknow:
Кактус танк до ужаса уныл...
EvgA
Member

Hum
Порш даже топ гидота. Впрочем мерс (3002) не намного лучше. Рикошетит от него значительно больше, пробивается хуже, НО уровень боев прилично выше, а пуха та же, вражины "толще" - половину просто не пробиваешь
EvGaS
Member

EvgA
До появления Т-54 он был найс танк.. А теперь.. он корм для толп Т-54, которые заняли его жизненное пространство.
Hum
Member

EvGaS
EvgA
поэтому и решил держать курс на т29-вроде он неплохой нагибатор.
EvgA
Member

да, Т29 хорош. Обещают его понерфить в дальнейшем :-/

Никто не знает почему стреляя мне в перед корпуса ис3 повреждают стабильно боеукладку? Она же в башне
Eurofighter
Member

EvgA
В башні не вся "боеукладка" вона фізично туди вся не поміститься, мені теж дивно коли попадають у фронт корпусу і виводять двигун з ладу :dontknow: можливо попадають у "колін вал" у німців же пережній привід.... так і боєукладка знаходиться або на дні корпуса або "вдоль стен"....
Wonderboy
Member

Eurofighter:так і боєукладка знаходиться або на дні корпуса або "вдоль стен"....

Азаров випадково не твій кумир? Не паплюж мову, якщо "вздовж бортів" перекласти не можеш
Eurofighter
Member

Wonderboy
тобі то яка різниця??? я взяв в лапки! можливо я так навмисно написав.я бачу ти прям сама грамотність...за собою слідкуй!
Zendar
Member

EvgA:Hum
Порш даже топ гидота. Впрочем мерс (3002) не намного лучше. Рикошетит от него значительно больше, пробивается хуже, НО уровень боев прилично выше, а пуха та же, вражины "толще" - половину просто не пробиваешь
Ну так на то ему и скорость - чтоб заехать в борт, или в тыл и шмалять по беззащитному заду всяких там ИС-4=) Мне 3002-й очень нравился.
Закрыто